Smaakmakers

Er zijn 158 producten

Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?

Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture. 

49 - 72 van 158 producten weergegeven
  • R330017

    Deze wilde kruidenolie is gemaakt van verse kruiden geplukt door herborist Frank Radder. De wilde kruidenolie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Meng de olie met een eidooier en azijn voor een heerlijk kruidige dressing.

  • PAR600061

    De Cabernet-Sauvignon heeft een diep rood-paarse kleur. De natuurlijke manier van de azijnbereiding en maar liefst twaalf jaar rijpen op vaten van Frans eiken levert een azijn op met een unieke zachte zuurgraad en een ronde fruitige smaak met een hint van eiken. Heerlijk bij salades, (gegaarde) groenten en vlees zoals carpaccio.

  • PAR640031

    Deze rode wijnazijn is gemaakt van de cabernet sauvignon-druif die uitsluitend van het familiedomein komt. De druiven zijn speciaal geplukt voor de azijnproductie. In dit proces blijven alle aromas en parfums van de druiven intact. De azijn is ten minste drie jaar langzaam en ambachtelijk bereid volgens het solerasysteem. De azijn is vervolgens verfijnd...

  • PAR310007

    Cacaopoeder van de hoogste kwaliteit geselecteerd door de familie De Loisy van Chocolaterie de lOpera, een topleverancier van chocolade en Vanilla Venture is de exclusieve importeur voor Nederland. Vader Olivier en zoon Nicolas zijn altijd op zoek naar (kleine) cacaoproducenten in allerlei landen rond de hele wereld. Daarbij is het ontzettend moeilijk om...

  • PAR500078

  • PAR770030

    De cubebe peper, van het Indonesische eiland Madoera, zijn bruine peperbessen met klein staartje. De peper heeft een geurig aroma van kamfer. De smaak bevat munt, citronella en eucalyptus en vleugje lavendel en rozemarijn. Staartpeper heeft een warm, aangenaam en licht peperig aroma. De smaak lijkt meer op die van piment (Jamaicaanse peper), dan op zwarte...

  • PAR640032

    Deze witte wijnazijn is gemaakt van de pinot gris-druif die uitsluitend van het familiedomein komt. De wijn is speciaal geplukt voor het productieproces van azijn zodat alle aromas en parfums van de druiven intact blijven. De azijn is ten minste drie jaar langzaam en ambachtelijk bereid volgens het solerasysteem. De azijn is vervolgens verfijnd in...

  • PAR500085

  • PAR640029

  • PAR500105

    Zeer bijzondere Toscaanse olijfolie van Armando Manni. Er bestaat geen olijfolie met een hoger percentage aan anti oxydanten dan deze. Hierdoor heeft deze olie een verrassend effect op allerlei ingredienten zoals ei....Een paar druppels is voldoende. Drie jaar na persing is deze olie nog steeds een extra vergine en dat is ongekend!

  • PAR500106

    Zeer bijzondere Toscaanse olijfolie van Armando Manni. Er bestaat geen olijfolie met een hoger percentage aan anti oxydanten dan deze. Hierdoor heeft deze olie een verrassend effect op allerlei ingredienten zoals ei....Een paar druppels is voldoende. Drie jaar na persing is deze olie nog steeds een extra vergine en dat is ongekend!

  • PAR500086

  • PAR600062

    De Rosé azijn is een mooie blend van lokale druiven uit de Conca de Barbera van Spaanse rode Trepat.. Het is een geheel nieuwe azijn, zacht, fris en bitterzoet met een hint van rode bessen. Mooi in combinatie met oesters, ceviche, salades met kaas, asperges en rijpe tomaat. Verder een allemansvriend.

  • PAR640033

    Deze rode wijnazijn is gemaakt van de cabernet sauvignon-druif en de geconcentreerde most van merlotdruiven. De rode pepers hebben gedurende zes maanden getrokken in deze azijn. Alle druiven komen van het familiedomein en de azijn bevat geen additieven. De wijnazijn heeft een diep rode kleur. De smaak is intens pittig met frisse zuren. Ideaal om te...

  • PAR640034

    Deze rode wijnazijn is gemaakt van de cabernet sauvignon-druif en de geconcentreerde most van merlotdruiven. Alle druiven komen van het familiedomein en de azijn bevat geen additieven. De wijnazijn heeft een diep rode kleur. De smaak is pittig met frisse zuren. Ideaal om te gebruiken in salades en bij de bereiding van groenten.

  • PAR500079

  • PAR500084

  • R32109

    Viooltjes brengen net dat beetje extra kleur aan je gerecht. Maar viooltjes zijn niet alleen mooi, ze hebben ook een licht zoete smaak. Daarbij bevatten ze ook nog veel vitamines.Viooltjes worden vaak gebruikt in salades, maar ze kunnen ook gesuikerd gebruikt worden als garnering op gebak.

  • PAR770509

    Sumak is poeder gemaakt van het gemalen besje van de sumakplant. Het heeft een friszure bloemige smaak. Wij gebruiken het zoals peper, maar dan om een frisse touch aan gerechten te geven. Je kunt al gauw niet meer zonder!

  • PAR770508

    Granaatappelmelasse (dibs el rumman) is het zuurzoete ingekookte sap van zure en zoete granaatappels wat een prachtige diepbruine melasse oplevert. Dit is onze grote favoriet uit Libanon, van Joseph en Nizar Meneem uit Batroun (Noord-Libanon).

  • PAR770504

    Dit is een door ons samengestelde zaatar met als basis een kruidige robuust gemalen Libanese zaatar (oregano-achtige die ook wel wilde tijm genoemd wordt), extra veel sesamzaad, bloemige sumak en wat fleur de sel voor veel structuur en smaak.

  • PAR770308

    Een heel schaars voorkomende wilde peper uit Madagaskar. De peper wordt met de hand geplukt en dat is een lastig klusje omdat ze in de tropische boom wel 20 meter hoog hangen!! Heel apart aroma van fruit, citrus, bloemen, beetje aards. Gaat goed met vlees.

  • PAR770141

    Pimentón is karakteristiek poeder van gerookte paprika. In Spanje waar het vandaan komt is het het derde standaard keukenproduct in de keuken naast peper en zout. De pimentón uit La Vera is voor kenners te onderscheiden door een bijzonder verfijnde rooksmaak veroorzaakt door tijdens het rookproces hout te gebruiken van de steeneik. De Spanjaarden...

  • PAR770304

    Vrucht van de peperbloem. Drie op de schaal van Scoville. Milde peper, eerder tintelend dan heet. Verder citroen en anijsachtig.

Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?

Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture. 

Filter

Prijs

1 € - 49 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.