Geen producten
Prijzen zijn incl. btw
Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?
Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture.
De Billington natuurlijke licht bruine Muscovado suiker is een zachte, vochtige en fijne suiker met een kenmerkende smaak. Ideaal voor het bakken van onder meer koekjes, patisserie, snoepgoed, in het bijzonder toffee en pralines.
Kristalsuiker die ontstaat na het proces van reiniging, conventratie en meertrappige kristallisatie. Voor dagelijks gebruik in koffie en thee, voor door de muesli of voor over fruit.
Smaak: Intense smaak van geroosterde groene uien. Bereidingswijze: Niet meer verwarmen. Combineren met: Bijvoorbeeld groenten-, rijst- of noodle gerechten.
Smaak: Chanpon betekent in het Japans: alles gemengd. Deze ponzu is een mengsel van de Japanse citrussen daidai, sudachi, kabossu en yuzu. Bereidingswijze: Het citrus wordt hand geperst en gemengd met de azijn, sojasaus en een vleugje dashi. Combineren met: De vol hartige en frisse smaak is prima te gebruiken als dipsaus of a la minute marinade
Goudsbloem is een van de veelzijdigste bloeiende kruiden. De bloem is populair als fleurige tuinbloem, maar ook vanwege zijn geneeskrachtige en culinaire toepassingen. In Europa wordt de bloem al langere tijd gebruikt in soepen en stoofpotten en om boter en kaas te kleuren. Vroeger werden de bloemblaadjes gebruikt als vervalsing van saffraan.
De olijfolie van Castillo de Tabernas komt uit het warmste en meest droge, woestijnachtige deel van Europa. Hier voelt de picual-olijf zich helemaal thuis. Die olijfjes worden door strenge plukkers alleen rijp en ongeschonden geplukt en meteen geperst.
Lavas is een kruid met een sterk aroma dat aan Maggi doet denken. Vandaar ook de naam maggiplant. De donkergroene, vrij grote bladeren geven gerechten een licht hartige smaak, zonder dat het veel zout bevat. Het is daarom een perfecte smaakmaker in gerechten voor mensen die zoutarm moeten eten.
De naam citroenmelisse komt van het Oudgriekse woord Melisse, dat 'honingbij' betekent. Deze naam is zeer toepasselijk omdat citroenmelisse veel bijen aantrekt. De plant staat bekend als een belangrijke producent van nectar, de grondstof van honing. Van de verse of gedroogde bladeren kan thee worden gezet. Citroenmelisse is een smaakmaker bij vele...
De weidekruiden mix van Keltenhof kan verschillen in ingrediënten per seizoen. Deze mix bevat o.a. paardenbloemblad, waterkers en tuinkers. De weidekruiden mix heeft een fijne specifieke smaak, die kan variëren van licht zuur naar kruidig.
Smaak: Fris, zuur en heel hartig. Bereidingswijze: Als fris-zure dipsaus met rokerige accenten. Combineren met: Het is een verfijnde toevoeging aan gerechten zoals bij dim sum of rauwe vis.
Bieslook is familie van de prei, ui en knoflook. De gewone bieslook is de meest bekende, maar we hebben ook nog de naar knoflook smakende Chinese bieslook. Bieslook heeft een milde uien smaak en is perfect als smaakmaker. Bieslook kan ook prima rauw gebruikt worden.
Een typische dennentoppen aroma. Gebruik deze azijn bijvoorbeeld als dressing door te mengen met olie, een eidooier en een eetlepel mosterd. Smaakt heerlijk bij de bereiding van sauzen of om vlees in te marineren.
Deze plant lijkt erg op de gewone tijm, maar de blaadjes ruiken sterk naar citroen. De geur is kruidig en citroen achtig en de kleine blaadjes zijn een lekkere smaakmaker voor bijvoorbeeld stoofschotels.
Smaak: Pasta van Japanse groene peper korrels met yuzu.Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken.Combineren met: Geeft pit aan gerechten, maar met verfijning.
Saffraan is de allerduurste specerij ter wereld en wordt daarom ook wel het rode goud genoemd. Gelukkig heb je maar weinig nodig. Met één vederlicht draadje saffraan kleur je een liter water in een uur diepgeel. De specerij wordt verkregen door de drie bloedrode stampers uit de Crocus sativus, de saffraankrokus, te plukken en die worden vervolgens gedroogd.
Het eerste dat opvalt aan de Chardonnay azijn is de heldere gouden kleur. De natuurlijke manier van de azijnbereiding en maar liefst twaalf jaar rijpen op vaten van Frans eiken levert een azijn op met een unieke zachte zuurgraad en een ronde fruitige smaak met een hint van eiken. Heerlijk bij vis- en schaaldieren, (gegaarde) groenten en salades.
Zachte, maar goede daslooksmaak. Deze olie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Heerlijk om vis, schaaldieren of vlees mee te marineren.
Gedroogde sterk aromatische bladeren van de Laurus nobilis-boom, die het best gedijt aan de oostelijke zijde van het Middenlandsezeegebied. De bladeren hebben een sterke wat bittere houtachtige kruidige smaak waarbij je moet denken aan drop en verse peper, zonder dat het pikant is.
Onze lieve vrouwe bedstro azijn. Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn met de kruidige plant onze lieve vrouwe bedstro. Gebruik de azijn als vinaigrette door te mengen met olie. Of gebruik hem om bijvoorbeeld rauwe vis mee te marineren.
Onze jeneverbessen komen uit Toscane want hier komen de beste ter wereld vandaan. Onmisbaar voor in stoofgerechten.
Deze paardenbloem en basilicum azijn is gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn. Lekker om augurken in te maken of als extra smaakmaker bij een salade. Combineer met bijvoorbeeld konijn. Het konijn 24 uur in de azijn leggen voordat je het konijn garing geeft.
Onder constante temperatuur van 5 graden Celcius gerookte Arbequina olijfolie met de rook van de dennenappels van de pijnboom. Alleen de eerste rook wordt gebruikt. De arbequina is duurzaam geproduceerd o.a. door het gebruik van olijfpitten als brandstof. Een zeer bijzondere olie!
Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn en veel vlierbloesem schermen. Door het zure van de azijn en het bloemige van de vlierbloesem een mooie complexiteit. Een breed inzetbare smaakmaker.
Deze wilde kruidenolie is gemaakt van verse kruiden geplukt door herborist Frank Radder. De wilde kruidenolie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Meng de olie met een eidooier en azijn voor een heerlijk kruidige dressing.
Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?
Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture.
Filter
Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.