Smaakmakers

Er zijn 167 producten

Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?

Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture. 

1 - 24 van 167 producten weergegeven
  • PAR770001

    Steranijs is een vrucht van Indiase amandelboom. In de sterpunten zit een amberkleurig zaad dat als krachtig specerij wordt gebruikt.

    2,50 €/stuk
  • R90056

    Vers korianderblad heeft een typische, zachtzoete anijsachtige smaak. De geur is zeer aromatisch. Je kunt het kruid gebruiken in talloze stoofschotels, kipgerechten, salades en sauzen, met name in de Indiase, Marokkaanse en Thaise keuken.

    1,95 €/bos van 75 gram
  • R16042

    Japanse yuzu tonic. Met de karakterisitieke aromatische geur en smaak van yuzu en een licht bittertje van de tonic. Een verrassende en verfrissende tonic.

    2,45 €/blikje 200 ml
  • R20034

    De courgette bloem is een grote gele bloem met eronder een piepklein courgetje. Ze zien er prachtig uit en zijn dus uitermate geschikt ter decoratie. Maar deze bloemen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker. Je kunt de bloemen vullen, stomen of frituren.

    2,45 €/stuk
  • R37000

    De groene klaverzuring blaadjes van Keltenhof hebben een uitgesproken smaak. Deze blaadjes worden zorgvuldig me de hand geplukt wanneer deze het juiste formaat hebben. Gebruik de klaverzuring blaadjes bijvoorbeeld in een spinazie salade of als klaverzuring pesto.

    6,95 €/15 gram
  • R16009

    De smaak van ponzu sauce is fris met veel umami, een vleugje dashi en een mooi yuzu aroma. Ponzu sauce is heerlijk als smaakmaker en dipsaus bij bijvoorbeeld rauwe vis- en vleesgerechten.

    15,95 €/fles 360 ml
  • R16004

    Smaak: Intense smaak van geroosterde groene uien. Bereidingswijze: Niet meer verwarmen. Combineren met: Bijvoorbeeld groenten-, rijst- of noodle gerechten.

    29,95 €/fles 200 ml
  • PAR700034

    Na saffraan is vanille een van de aller duurste specerijen. Het heeft een zeer geliefd aroma dat voortkomt uit de vrucht (formeel de bes) van de klimorchidee (Vanilla planifolia of V. fragrans).

    9,25 €/stuk
  • PAR770330

    Hoewel bijna iedereen de zeer herkenbare specerij kaneel in huis heeft, moet het van ver komen. Kaneel is in feite de opgedroogde binnenbast van de kaneelboom die onder meer op Sri Lanka groeit. Door blootstelling aan de zon krult de bast tot een kokertje. De alba (blank)-kwaliteit is de hoogste. Normaalgesproken wordt deze alleen naar Japan geëxporteerd.

    2,75 €/stuk
  • PAR770505

    Ook wel bekend als parel-couscous. Moghrabieh komt oorspronkelijk uit Libanon en het Midden-Oosten en de naam betekent couscous uit de Maghreb. Het zit tussen couscous en pasta in. Onze Libanese moghrabieh is gemaakt van semolina, water en zout, gevormd tot mooie parels.

    5,25 €/stuk
  • PAR770490

    Freekeh is jong geoogste groene tarwe die op het veld in balen wordt geroosterd. Dat levert een te gekke lichtgerookte smaak op. Freekeh wordt in het Midden-Oosten vaak gegeten als warm gerecht met (lams)vlees, amandelen, specerijen en yoghurt.

    6,95 €/stuk
  • PAR770487

    Deze Palestijnse zaatar is vrij groen van kleur en verschilt van de Libanese door een andere kruidigheid en het gebruik van een beetje olijfolie. Hij smaakt naar de mediterrane geur van de heuvels in Palestina.

    5,95 €/stuk
  • PAR640002

    Wie aceto balsamico zegt, zegt Modena en wie Modena zegt, zegt Massimo Bottura, de driesterrenchef die met veel succes een bijzonder harmonische en aromatische aceto balsamico maakt volgens een traditie die al honderd jaar oud is.

    48 €/stuk
  • R16037

    Smaak: Chanpon betekent in het Japans: alles gemengd. Deze ponzu is een mengsel van de Japanse citrussen daidai, sudachi, kabossu en yuzu. Bereidingswijze: Het citrus wordt hand geperst en gemengd met de azijn, sojasaus en een vleugje dashi. Combineren met: De vol hartige en frisse smaak is prima te gebruiken als dipsaus of a la minute marinade

    14,95 €/flees 400 ml
  • PAR710003

    Saffraan is de allerduurste specerij ter wereld en wordt daarom ook wel het rode goud genoemd. Gelukkig heb je maar weinig nodig. Met één vederlicht draadje saffraan kleur je een liter water in een uur diepgeel. De specerij wordt verkregen door de drie bloedrode stampers uit de Crocus sativus, de saffraankrokus, te plukken en die worden vervolgens gedroogd.

    7,50 €/stuk
  • PAR770294

    Grove zeer aromatische gefermenteerde specerijenmelange uit India. Deze bestaat uit specerijen als komijn, kerrieblad, fenegriek, linzen, kurkuma, mosterdzaad, sesam- en druivenpitolie, knoflook, kokosolie, wonderboomolie (Ricinus communis) en gedroogde uien. Bruikbaar in allerlei combinaties.

    9,75 €/stuk
  • PAR770296

    Raz el-hanout is een mengsel van tal van specerijen. Het betekent letterlijk: het allerbeste uit de winkel en iedereen maakt daar een eigen mengsel van. In het algemeen kun je stellen dat raz el-hanout samengesteld wordt uit specerijen als galanga, geelwortel, gember, ginseng, kaneel, karwij, komijn, koriander, kruidnagel, lavendel, nootmuskaat, oregano,...

    7,95 €/stuk
  • R32058

    Goudsbloem is een van de veelzijdigste bloeiende kruiden. De bloem is populair als fleurige tuinbloem, maar ook vanwege zijn geneeskrachtige en culinaire toepassingen. In Europa wordt de bloem al langere tijd gebruikt in soepen en stoofpotten en om boter en kaas te kleuren. Vroeger werden de bloemblaadjes gebruikt als vervalsing van saffraan.

    5,95 €/bakje 5 stuks
  • PAR770293

    Mengsel van gemalen specerijen (o.a. kardemom, koriander, zwarte peper, komijnzaad, kruidnagel en kaneel). Een tandoor is een klei oven en gebruikt in Noord India in de Tandoori keuken.

    6 €/stuk
  • PARWILD

    Alle specerijen die u nodig heeft voor heerlijke wildgerechten in een pakket! In het wildpakket:1 zakje ceylon pijpkaneel alba 25 gram 1 zakje steranijs 15 gram 1 zakje jeneverbessen 30 gram 1 zakje laurier 4 gram 1 blikje kruidnagel 30 gram 1 blikje zwarte Sarawak peper 50 gram 1 zakje gedroogde cepes 25 gram

    22,50 €/stuk
  • PAR560115

    Vissaus, vooral populair in Azië, hoeft niet van bijna 10.000 km verderop te komen. Ook in Italië wordt iets moois gemaakt. Het plaatsje Cetara aan de sprookjesachtig mooie kust van Amalfi is gespecialiseerd in de productie van een vissaus die colatura genoemd wordt, welvertaald leksel. Colatura is een puur product van (schoongemaakte) ansjovis en...

    9,75 €/stuk
  • PAR500074

    Olie van de Spaanse arbequina-olijf is lichtzoetig. Denk aan mango, limoen, vers gras, banaan en tonen van granny Smith. Fruitig kun je dus zeggen en de olie heeft een kruidige nasmaak. Erg lekker over knapperige sla in een dressing, om groente mee te glaceren, maar zelfs een straaltje over verse vruchtjes als mango, banaan, ananas en meloen ... dat doet...

    21,50 €/stuk
  • PAR790005

    Wie vaak Amerikaanse kookboeken hanteert, is vast wel eens de kreet 'molasses' (melasse) als ingrediënt tegengekomen. Het is het best te omschrijven als een donkere ongefilterde suikerstroop. In Britse contreien noemt men het ook wel 'black treacle' en het is een ideaal ingedient bij het maken van marinades en chutneys.

    3,75 €/stuk
  • PAR790012

    Vrij grote krokante korrel die heel geschikt is voor patisserie en voor in de koffie. Ongeraffineerde rietsuiker zijn natuurlijke kleur uit Mauritius.

    3,75 €/stuk

Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?

Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture. 

Filter

Prijs

1 € - 50 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.