Olie & azijn

Er zijn 42 producten
25 - 42 van 42 producten weergegeven
  • PAR500105

    Zeer bijzondere Toscaanse olijfolie van Armando Manni. Er bestaat geen olijfolie met een hoger percentage aan anti oxydanten dan deze. Hierdoor heeft deze olie een verrassend effect op allerlei ingredienten zoals ei....Een paar druppels is voldoende. Drie jaar na persing is deze olie nog steeds een extra vergine en dat is ongekend!

    41,25 €/stuk
  • PAR500106

    Zeer bijzondere Toscaanse olijfolie van Armando Manni. Er bestaat geen olijfolie met een hoger percentage aan anti oxydanten dan deze. Hierdoor heeft deze olie een verrassend effect op allerlei ingredienten zoals ei....Een paar druppels is voldoende. Drie jaar na persing is deze olie nog steeds een extra vergine en dat is ongekend!

    41,25 €/stuk
  • PAR500086

    14,95 €/stuk
  • PAR600062

    De Rosé azijn is een mooie blend van lokale druiven uit de Conca de Barbera van Spaanse rode Trepat.. Het is een geheel nieuwe azijn, zacht, fris en bitterzoet met een hint van rode bessen. Mooi in combinatie met oesters, ceviche, salades met kaas, asperges en rijpe tomaat. Verder een allemansvriend.

    8,75 €/stuk
  • PAR640033

    Deze rode wijnazijn is gemaakt van de cabernet sauvignon-druif en de geconcentreerde most van merlotdruiven. De rode pepers hebben gedurende zes maanden getrokken in deze azijn. Alle druiven komen van het familiedomein en de azijn bevat geen additieven. De wijnazijn heeft een diep rode kleur. De smaak is intens pittig met frisse zuren. Ideaal om te...

    9,50 €/stuk
  • PAR640034

    Deze rode wijnazijn is gemaakt van de cabernet sauvignon-druif en de geconcentreerde most van merlotdruiven. Alle druiven komen van het familiedomein en de azijn bevat geen additieven. De wijnazijn heeft een diep rode kleur. De smaak is pittig met frisse zuren. Ideaal om te gebruiken in salades en bij de bereiding van groenten.

    8,50 €/stuk
  • PAR500084

    14,95 €/stuk
  • PAR600035

    Sherryazijn is lekker door dressings, marinades, in een ceviche en bijvoorbeeld als zuurtje in mayonaise en andere koude sauzen. Het karakter van sherryazijn is licht zoeter dan gewone azijn en heeft meer complexiteit omdat deze azijn net als sherry via een solera-systeem op eiken opgevoed werd. Voor deze azijn wordt hoge kwaliteit sherry gebruikt.

    6,50 €/stuk
  • PAR640028

    Wie aceto balsamico zegt, zegt Modena en wie Modena zegt, zegt Massimo Bottura, de driesterrenchef die met veel succes een bijzonder harmonische en aromatische aceto balsamico maakt volgens een traditie die al honderd jaar oud is.

    26,95 €/stuk
  • PAR640013

    De Azienda Agricola Andrea Czarnocki Luchesi is gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsazijnen. Paradepaardje is hun exclusieve Aceto Sopraffino gemaakt van ongekookte most van cabernet-, merlot- en raboso-druiven en vervolgens zes jaar gerijpt op eikenhout. De Riserva is nog eens zes jaar ouder.

    29,95 €/stuk
  • PAR110071

    Goede truffelolie vinden is moeilijk, want niets gaat boven echte truffel en de productie van truffelolie luistert nauw. Deze vinden wij echter boven het maaiveld uitsteken. Het krachtige aroma van de zeer exclusieve witte truffel wordt treffend benaderd.

    5,75 €/stuk
  • PAR500096

    Olie van de oudste olijfbomen van Kreta. Dat betekent een karaktervolle fruitige smaak, een bijzonder laag zuurgehalte (0,3%) en dus zien we de zuidelijke zon terug in die olie. Plukken, persen en bottelen gebeurt binnen enkele uren op dezelfde dag. Al met al: een uitschieter in het woud van olijfolieproducenten.

    4,75 €/stuk
  • PAR500016

    Soler Romero is een van de aller grootste producenten van biologische olijfolie en dat komt omdat zij alle facetten zelf in handen hebben: eigen olijfbomen (maar liefst 600 hectare), eigen compost, een eigen pers, een eigen bottelarij en eigen distributiefaciliteiten.

    4,75 €/stuk
  • PAR500077

    De essentiële oliën van de Italiaan Massimo Bottura een van de allergrootste koks ter wereld behoren tot de beste die wij kennen. Al een paar druppels van deze krachtige citroenolie hebben een geweldig effect, bijvoorbeeld over gegrilde vis of een eenvoudige salade.

    14,95 €/stuk
  • PAR600032

    het begint met wijnazijn en geconcentreerd druivensap. Dat sap wordt verwarmd tot het als het ware karamelliseert waarna precies de juiste hoeveelheid wijnazijn toegevoegd wordt. Het uiteindelijke resultaat is een dikke, donkere vloeistof met fluweelachtige textuur en een complexe smaak zie gelijktijdig zoet en zuur is.

    5,95 €/stuk
  • PAR600033

    Hetzelfde productieproces als bij de traditionele balsamicoazijn wordt gevolgd, maar maar het geconcentreerd druivensap wordt veel minder verhit. Zo treedt geen karamelliseringsproces op die voor de donkere kleur van de traditionele balsamico zorgt.

    6,50 €/stuk
  • R170088

    Shiso purper azijn heeft een verfijnde en milde smaak. Deze azijn heeft een intens paarse kleur en de kleur is vast en vervaagd niet. De shiso purper azijn is geschikt om te gebruiken in sauzen, desserts en door salades.

    24,94 €/fles 300 ml
  • PAR600034

    Ciderazijn is lekker fris en verloochent zijn appelige afkomst natuurlijk niet. Lekker dus over gerechten die iets zuurs en dat vleugje appel kunnen hebben. Deze ciderazijn van Soler Romero is het resultaat van rustig gefermenteerde cider gemaakt van biologische appeltjes uit de noordelijke Spaanse kustprovincie Asturië, ingeklemd tussen Spaans...

    5,95 €/stuk
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.