Olie & azijn

Er zijn 43 producten
1 - 24 van 43 producten weergegeven
  • PAR640002

    Wie aceto balsamico zegt, zegt Modena en wie Modena zegt, zegt Massimo Bottura, de driesterrenchef die met veel succes een bijzonder harmonische en aromatische aceto balsamico maakt volgens een traditie die al honderd jaar oud is.

    48 €/stuk
  • R16042

    Japanse yuzu tonic. Met de karakterisitieke aromatische geur en smaak van yuzu en een licht bittertje van de tonic. Een verrassende en verfrissende tonic.

    2,45 €/blikje 200 ml
  • PAR560115

    Vissaus, vooral populair in Azië, hoeft niet van bijna 10.000 km verderop te komen. Ook in Italië wordt iets moois gemaakt. Het plaatsje Cetara aan de sprookjesachtig mooie kust van Amalfi is gespecialiseerd in de productie van een vissaus die colatura genoemd wordt, welvertaald leksel. Colatura is een puur product van (schoongemaakte) ansjovis en...

    9,75 €/stuk
  • PAR500074

    Olie van de Spaanse arbequina-olijf is lichtzoetig. Denk aan mango, limoen, vers gras, banaan en tonen van granny Smith. Fruitig kun je dus zeggen en de olie heeft een kruidige nasmaak. Erg lekker over knapperige sla in een dressing, om groente mee te glaceren, maar zelfs een straaltje over verse vruchtjes als mango, banaan, ananas en meloen ... dat doet...

    21,50 €/stuk
  • PAR500023

    Soler Romero is een van de allergrootste producenten van biologische olijfolie en dat komt omdat zij alle facetten zelf in handen hebben: eigen olijfbomen (maar liefst 600 hectaren), eigen compost, een eigen pers, een eigen bottelarij en eigen distributiefaciliteiten. Alleen zo is de traceerbaarheid van de biologische olijven volledig controleerbaar. Bij...

    37,50 €/stuk
  • PAR500104

    De olijfolie van Castillo de Tabernas komt uit het warmste en meest droge, woestijnachtige deel van Europa. Hier voelt de picual-olijf zich helemaal thuis. Die olijfjes worden door strenge plukkers alleen rijp en ongeschonden geplukt en meteen geperst. De zuurgraad van deze olie (0,1 procent) is de laagste ter wereld. Het levert een aromatische, fruitige...

    45 €/stuk
  • R16009

    De smaak van ponzu sauce is fris met veel umami, een vleugje dashi en een mooi yuzu aroma. Ponzu sauce is heerlijk als smaakmaker en dipsaus bij bijvoorbeeld rauwe vis- en vleesgerechten.

    15,95 €/fles 360 ml
  • R16004

    Smaak: Intense smaak van geroosterde groene uien. Bereidingswijze: Niet meer verwarmen. Combineren met: Bijvoorbeeld groenten-, rijst- of noodle gerechten.

    29,95 €/fles 200 ml
  • R16037

    Smaak: Chanpon betekent in het Japans: alles gemengd. Deze ponzu is een mengsel van de Japanse citrussen daidai, sudachi, kabossu en yuzu. Bereidingswijze: Het citrus wordt hand geperst en gemengd met de azijn, sojasaus en een vleugje dashi. Combineren met: De vol hartige en frisse smaak is prima te gebruiken als dipsaus of a la minute marinade

    14,95 €/flees 400 ml
  • R16010

    Smaak: Fris, zuur en heel hartig. Bereidingswijze: Als fris-zure dipsaus met rokerige accenten. Combineren met: Het is een verfijnde toevoeging aan gerechten zoals bij dim sum of rauwe vis.

    22,95 €/fles 300 ml
  • R330028

    Een typische dennentoppen aroma. Gebruik deze azijn bijvoorbeeld als dressing door te mengen met olie, een eidooier en een eetlepel mosterd. Smaakt heerlijk bij de bereiding van sauzen of om vlees in te marineren.

    3,95 €/flesje 250 ml
  • R330015

    Zachte, maar goede daslooksmaak. Deze olie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Heerlijk om vis, schaaldieren of vlees mee te marineren.

    4,95 €/flesje 250 ml
  • PAR600060

    Het eerste dat opvalt aan de Chardonnay azijn is de heldere gouden kleur. De natuurlijke manier van de azijnbereiding en maar liefst twaalf jaar rijpen op vaten van Frans eiken levert een azijn op met een unieke zachte zuurgraad en een ronde fruitige smaak met een hint van eiken. Heerlijk bij vis- en schaaldieren, (gegaarde) groenten en salades.

    8,75 €/stuk
  • R330029

    Onze lieve vrouwe bedstro azijn. Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn met de kruidige plant onze lieve vrouwe bedstro. Gebruik de azijn als vinaigrette door te mengen met olie. Of gebruik hem om bijvoorbeeld rauwe vis mee te marineren.

    3,95 €/flesje 250 ml
  • R330030

    Deze paardenbloem en basilicum azijn is gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn. Lekker om augurken in te maken of als extra smaakmaker bij een salade. Combineer met bijvoorbeeld konijn. Het konijn 24 uur in de azijn leggen voordat je het konijn garing geeft.

    3,95 €/flesje 250 ml
  • R330027

    Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn en veel vlierbloesem schermen. Door het zure van de azijn en het bloemige van de vlierbloesem een mooie complexiteit. Een breed inzetbare smaakmaker.

    3,95 €/flesje 250 ml
  • R330017

    Deze wilde kruidenolie is gemaakt van verse kruiden geplukt door herborist Frank Radder. De wilde kruidenolie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Meng de olie met een eidooier en azijn voor een heerlijk kruidige dressing.

    3,95 €/flesje 250 ml
  • PAR600061

    De Cabernet-Sauvignon heeft een diep rood-paarse kleur. De natuurlijke manier van de azijnbereiding en maar liefst twaalf jaar rijpen op vaten van Frans eiken levert een azijn op met een unieke zachte zuurgraad en een ronde fruitige smaak met een hint van eiken. Heerlijk bij salades, (gegaarde) groenten en vlees zoals carpaccio.

    8,75 €/stuk
  • PAR520794

    Onder constante temperatuur van 5 graden Celcius gerookte Arbequina olijfolie met de rook van de dennenappels van de pijnboom. Alleen de eerste rook wordt gebruikt. De arbequina is duurzaam geproduceerd o.a. door het gebruik van olijfpitten als brandstof. Een zeer bijzondere olie!

    14,95 €/stuk
  • PAR640031

    Deze rode wijnazijn is gemaakt van de cabernet sauvignon-druif die uitsluitend van het familiedomein komt. De druiven zijn speciaal geplukt voor de azijnproductie. In dit proces blijven alle aromas en parfums van de druiven intact. De azijn is ten minste drie jaar langzaam en ambachtelijk bereid volgens het solerasysteem. De azijn is vervolgens verfijnd...

    8,50 €/stuk
  • PAR500078

    14,95 €/stuk
  • PAR640029

    25,50 €/stuk
  • PAR500085

    14,95 €/stuk
  • PAR640032

    Deze witte wijnazijn is gemaakt van de pinot gris-druif die uitsluitend van het familiedomein komt. De wijn is speciaal geplukt voor het productieproces van azijn zodat alle aromas en parfums van de druiven intact blijven. De azijn is ten minste drie jaar langzaam en ambachtelijk bereid volgens het solerasysteem. De azijn is vervolgens verfijnd in...

    8,50 €/stuk
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.