Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.


Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse havengebied, de Holland Amerika-lijn (waar ook ter wereld) en exporteren we zelfs naar het Midden-Oosten.


25 - 48 van 264 producten weergegeven
  • 1455001

    De makreel is een vette vis en bevat veel omega-3 vetzuren. Vers smaakt de makreel heerlijk (bakken, grillen of stoven), maar hij kan ook gerookt of gestoomd gegeten worden. 

    4,40 €/stuk
  • 1972010

    De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 

    11,20 €/stuk
  • 21710

    Een heerlijke garnalenkroket, rijkgevuld met Hollandse garnalen. Lekker op een broodje of bij de borrel, met een beetje grove mosterd. 

    13,60 €/stuk
  • 1912089

    Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 

    4,40 €/stuk
  • 1590009

    De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 

    11,85 €/stuk
  • 1991537

    Deze bijzondere vis heeft stevig, wit vlees. Het heeft een sterke smaak en is zeer geschikt om te bakken. 

    3 €/stuk
  • 1510000

    De octopus wordt veel gebruikt in de mediterrane keuken. Door hem lang te stoven (of sneller: in de snelkookpan) wordt hij heerlijk mals. 

    17,55 €/stuk
  • 42103

    De Hollandse nieuwe van 2017! Onze beroemde haring geserveerd op schaal, ideaal voor haringparty's. Inclusief schaal, prikkers, uitjes en zuur. Dit wordt apart bij de schaal geleverd.

    54 €/stuk
  • 20560

    De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben!

    8,75 €/stuk
  • 1490042

    Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. 

    6,80 €/stuk
  • 1712089

    Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. 

    9,60 €/stuk
  • 1721002

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    13 €/stuk
  • 1971010

    De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 

    4,75 €/stuk
  • 1388000

    Deze kreeft komt in alle Europese kustwateren voor. Het vlees is zeer smaakvol en kan worden gekookt, gebakken of gegrild. 

    23,95 €/stuk
  • 49251

    Onze gerookte Royal zalm is het rugstuk van de zalm, met een super kwaliteit! 

    4,95 €/stuk
  • 1101000

    Het vlees van de ecrevisse zit vooral in de staart en is wit tot roodkleurig. Het vlees kan, eerst gekookt, warm of koud gegeten worden. 

    1,25 €/stuk
  • 1850009

    De wijting is een magere vis en het malse, witte vlees heeft een fijne smaak. Ideaal om te bakken of te pocheren. 

    2,80 €/stuk
  • 1581019

    De vleugel is het eetbare gedeelte van de rog en wordt vaak ontveld verkocht. De rogvleugels zijn geschikt om te stoven, pocheren of bakken. 

    15,30 €/stuk
  • 1590042

    De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 

    12,75 €/stuk
  • 1714044

    Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. 

    12,60 €/stuk
  • 1724044

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    22,40 €/stuk
  • 1761041

    Het vlees van de tongschar is dik en stevig, maar zachter dan dat van de tong. 

    6,80 €/stuk
  • 96082

    Voor deze Japanse schotel met dungesneden rauwe vis gebruiken wij uitsluitend superverse ingrediënten: hamachi, zalm, tonijn, coquilles, gamba’s en Japanse makreel. (Door aanvoer of seizoen kan de samenstelling iets wisselen.) Kant en klaar met kikkomansaus, gember, wasabi (Japanse mosterd) en stokjes.

    37 €/stuk
  • 1760002

    Het vlees van de tongschar is dik en stevig, maar zachter dan dat van de tong. 

    12,05 €/stuk

Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.


Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse havengebied, de Holland Amerika-lijn (waar ook ter wereld) en exporteren we zelfs naar het Midden-Oosten.


Filter

Prijs

0 € - 125 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.