Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.


Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse havengebied, de Holland Amerika-lijn (waar ook ter wereld) en exporteren we zelfs naar het Midden-Oosten.


25 - 48 van 263 producten weergegeven
  • 1510000

    De octopus wordt veel gebruikt in de mediterrane keuken. Door hem lang te stoven (of sneller: in de snelkookpan) wordt hij heerlijk mals. 

    17,55 €/stuk
  • 1991537

    Deze bijzondere vis heeft stevig, wit vlees. Het heeft een sterke smaak en is zeer geschikt om te bakken. 

    2,20 €/stuk
  • 42103

    De Hollandse nieuwe van 2017! Onze beroemde haring geserveerd op schaal, ideaal voor haringparty's. Inclusief schaal, prikkers, uitjes en zuur. Dit wordt apart bij de schaal geleverd.

    54 €/stuk
  • 20560

    De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben!

    8,75 €/stuk
  • 1912089

    Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 

    4,60 €/stuk
  • 1490042

    Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. 

    5,60 €/stuk
  • 1721002

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    13 €/stuk
  • 1388000

    Deze kreeft komt in alle Europese kustwateren voor. Het vlees is zeer smaakvol en kan worden gekookt, gebakken of gegrild. 

    23,95 €/stuk
  • 1712089

    Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. 

    8 €/stuk
  • 1971010

    De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 

    4,75 €/stuk
  • 1101000

    Het vlees van de ecrevisse zit vooral in de staart en is wit tot roodkleurig. Het vlees kan, eerst gekookt, warm of koud gegeten worden. 

    1,25 €/stuk
  • 49251

    Onze gerookte Royal zalm is het rugstuk van de zalm, met een super kwaliteit! 

    4,95 €/stuk
  • 1581019

    De vleugel is het eetbare gedeelte van de rog en wordt vaak ontveld verkocht. De rogvleugels zijn geschikt om te stoven, pocheren of bakken. 

    22,75 €/stuk
  • 1590042

    De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 

    11,95 €/stuk
  • 1714044

    Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. 

    11,25 €/stuk
  • 1724044

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    25,20 €/stuk
  • 96082

    Voor deze Japanse schotel met dungesneden rauwe vis gebruiken wij uitsluitend superverse ingrediënten: hamachi, zalm, tonijn, coquilles, gamba’s en Japanse makreel. (Door aanvoer of seizoen kan de samenstelling iets wisselen.) Kant en klaar met kikkomansaus, gember, wasabi (Japanse mosterd) en stokjes.

    37 €/stuk
  • 1850009

    De wijting is een magere vis en het malse, witte vlees heeft een fijne smaak. Ideaal om te bakken of te pocheren. 

    2,80 €/stuk
  • 1761041

    Het vlees van de tongschar is dik en stevig, maar zachter dan dat van de tong. 

    5,45 €/stuk
  • 96066

    Vers en verrukkelijk: 16 kant-en-klare amuses, ideaal als partyhapje of als voorgerechtje. De bakjes staan al in een luxe serveertray. Het enige dat u nog hoeft te doen is ‘m neerzetten! De tray bevat 4 soorten amuses: kreeft met truffel, salade met stukjes king crab vlees, Hollandse garnalen met tomatensalsa en een salade van rivierkreeft met groene...

    65 €/stuk
  • 1760002

    Het vlees van de tongschar is dik en stevig, maar zachter dan dat van de tong. 

    10,65 €/stuk
  • 1724041

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    21 €/stuk
  • 1122000

    Forel is smaakvol op de grill, barbecue of in de oven en kan ook worden gebakken of gepocheerd. 

    3,55 €/stuk
  • 1721044

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven 

    32,80 €/stuk

Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.


Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse havengebied, de Holland Amerika-lijn (waar ook ter wereld) en exporteren we zelfs naar het Midden-Oosten.


Filter

Prijs

0 € - 125 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.