Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.


Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse havengebied, de Holland Amerika-lijn (waar ook ter wereld) en exporteren we zelfs naar het Midden-Oosten.


241 - 263 van 263 producten weergegeven
  • 69550

    Heerlijke cherrytomaatjes, gevuld met een zachte roomkaascrème.

    3,15 €/stuk
  • 42420

    Stukjes haring in een smakelijke mosterdsaus.

    2,25 €/stuk
  • 69200

    Kort, scherp en zoet: heerlijke aromatische peppadews, gevuld met verse roomkaascrème.

    1,50 €/stuk
  • 37020

    Driedubbel lekker: spread van groene en zwarte olijven en gedroogde tomaten. Verfijnd met geroosterde pijnboompitten, kappertjes en basilicum.

    0,95 €/stuk
  • 49115

    De smaak van gerookte Schotse zalm is wat zachter dan de Noorse gerookte zalm.

    5,95 €/stuk
  • 41520

    Gekookte garnalen naturel. U kunt deze meteen gebruiken of verwerken in salades.

    4,25 €/stuk
  • 40060

    Gezouten ansjovisfilet in olie, smaakvol voor bij de borrel, maar ook op een pizza.

    2 €/stuk
  • 41570

    De Hollandse garnaal doet het goed in koude gerechten. Ongepelde garnalen geven iets meer werk, maar het heerlijke resultaat mag er zijn! 

    2,95 €/stuk
  • 40510

    Ecrevissevlees is het staartje van de rivierkreeft. Heerlijk in een cocktail of saus.

    3,95 €/stuk
  • 41500

    Noorse garnalen smaken goed in bijvoorbeeld pasta's, soepen, salades en als borrelhapje. 

    3 €/stuk
  • 40050

    Ansjovisfilets en olijven op een spies. Lekker voor bij de borrel.

    2,50 €/stuk
  • 41300

    Een heerlijke mix van Noorse garnalen, crabchunks, paprika en kruiden. Heerlijk in combinatie met cocktailsaus.

    2,25 €/stuk
  • 69421

    Een echte visklassieker: inktvisringen, inktvistentakels en garnalen in een mix van zwarte en groene olijven.

    3 €/stuk
  • 96059

    Smakelijke Tail on-garnalen, gemarineerd in knoflook en kruiden.

    3,95 €/stuk
  • 40005

    Anchodina zijn sardinefilets die 7 maanden zijn ingelegd in zout en vervolgens op een zuivere olijfolie. Heerlijk in amuses, salades, voorgerechten of bij een stukje gepocheerde vis.

    3,95 €/stuk
  • 69450

    Gamba's met stukjes knoflook, in een heerlijke kruidenolie.

    4,25 €/stuk
  • 69430

    Krachtig van smaak: reuzengarnalen in een heerlijke knoflooksaus.

    4,50 €/stuk
  • 69035

    Deze klassieker kan altijd: tomaten, verrijkt met balsamico en mediterrane kruiden.

    2,90 €/stuk
  • 40020

    Ansjovisfilet op olie, op smaak gebracht met wijnazijn en knoflook.

    2,50 €/stuk
  • 69534

    Een heerlijke combinatie: gamba's verrijkt met brandewijn en marsala, in een saus van dille, room en mayonaise.

    4,50 €/stuk
  • 40040

    Ansjovisfilet op oosterse wijze, op smaak gemaakt met rode peper.

    2,50 €/stuk
  • 45332

    Heerlijke zachte, vettige en malse aalfilet. De filet leent zich voor allerlei bereidingswijzen: in soepen of salades, als amuse of in lasagne.

    3 €/stuk
  • 1210037

    Alleen het staartstuk van de zeeduivel (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om te grillen, stoven of bakken. 

    8 €/stuk

Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.


Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse havengebied, de Holland Amerika-lijn (waar ook ter wereld) en exporteren we zelfs naar het Midden-Oosten.


Filter

Prijs

0 € - 125 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.