Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.


Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse havengebied, de Holland Amerika-lijn (waar ook ter wereld) en exporteren we zelfs naar het Midden-Oosten.


1 - 24 van 263 producten weergegeven
  • 1289000

    Deze inktvis is uitermate geschikt om te grillen of om te vullen met een farce van witvis of langoustine. De kleine inktvissen kunnen ook in zijn geheel bereid worden. 

    0,60 €/stuk
  • 1726085

    De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. 

    3 €/stuk
  • 1044500

    Deze Amerikaanse coquilles zijn al uit de schelp gehaald. Zachtjes in boter gebakken zijn ze een traktatie! 

    1,30 €/stuk
  • 1308034

    Het stevige witte vlees van de kabeljauw kan op alle manieren klaargemaakt worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet). 

    3,80 €/stuk
  • 47210

    Deze tonijnburger is gemaakt naar eigen recept en heeft een oosterse twist. Lekker op een vers sesambolletje met een likje wasabimayonaise, oestersaus en knapperige taugé. Haal ‘m een half uur voor de bereiding uit de koelkast en bak of grill de burger 2 minuten op elke zijde.

    3,95 €/stuk
  • 83060

    Schmidt's eigen mosselpan, om uw mosselen in te koken en te serveren. In de pan kunt u 1 kilo mosselen (1 persoon) bereiden.

    15 €/stuk
  • 1912034

    Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 

    3,70 €/stuk
  • 1422000

    Het kleine familielid van de kreeft, kort en puur bereiden. Laat de smaak zelf spreken! 

    1,65 €/stuk
  • 1726044

    De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. 

    3,20 €/stuk
  • 1046000

    Coquilles kunnen op verschillende manieren bereid worden: zachtjes in boter bakken, grillen, in de schelp gratineren of rauw. 

    3 €/stuk
  • 1997035

    In mediterrane landen is de zwaardvis een ware delicatesse. Het stevige, witte vlees is onweerstaanbaar lekker en kan worden gegrild, gerookt of gebakken. 

    3,25 €/stuk
  • 1912016

    Mooi stuk zalm om sashimi van te snijden! Het stuk is ongesneden, u kunt er zelf plakjes van snijden.

    4,50 €/stuk
  • 1771035

    Het vetarme vlees van de tonijn is stevig en rood. Het vlees kan worden gebakken, gegrild of gestoofd. Rauwe tonijn wordt gebruikt voor sushi en sashimi. 

    5,20 €/stuk
  • 20740

    De scharen van de krab zijn goed gevuld en het vlees kan gekookt worden, waarna het in warme of koude gerechten verwerkt kan worden

    1,95 €/stuk
  • 1812000

    Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. 

    21,90 €/stuk
  • 1378000

    Het vlees van de Canadese kreeft is zoet en zacht. Het vlees uit de poten is het meest smaakvol. De kreeft kan koud, gekookt of gegrild geserveerd worden. 

    22,45 €/stuk
  • 1490009

    Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. 

    5 €/stuk
  • 42102

    De Hollandse nieuwe van 2017! Onze traditionele haring, met de hand schoongemaakt. Inclusief uitjes. 

    2,50 €/stuk
  • 96032

    Een rijkelijk gevulde verse visschotel van zeven verschillende soorten (gewicht p.p. ± 350 gram). Door aanvoer of seizoen kan de samenstelling iets wisselen. Met o.a. zalm, zwaardvis, tonijnburger, kabeljauw, zeebaars, coquilles met spek en grote garnalen. Wilt u een schotel voor 5 personen? Bestel dan een schotel voor 2 personen plus een schotel voor 3...

    45 €/stuk
  • 30390

    Dit is de favoriete kaviaar van de grote chefs. De compactheid en glans van de Imperial Caviar gaan gepaard met stevigheid en een subtiele amandelsmaak.

    45 €/stuk
  • 1972010

    De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 

    11,20 €/stuk
  • 21710

    Een heerlijke garnalenkroket, rijkgevuld met Hollandse garnalen. Lekker op een broodje of bij de borrel, met een beetje grove mosterd. 

    13,60 €/stuk
  • 1455001

    De makreel is een vette vis en bevat veel omega-3 vetzuren. Vers smaakt de makreel heerlijk (bakken, grillen of stoven), maar hij kan ook gerookt of gestoomd gegeten worden. 

    3,40 €/stuk
  • 1590009

    De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 

    10,25 €/stuk

Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al bijna 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Wij leveren aan bijna alle toonaangevende chefs, horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven in het hele land. 20 Vrachtwagens met gescheiden koel- en diepvriescompartiment rijden de hele dag af en aan.


Ook beleveren wij de scheepvaart in het Rotterdamse havengebied, de Holland Amerika-lijn (waar ook ter wereld) en exporteren we zelfs naar het Midden-Oosten.


Filter

Prijs

0 € - 125 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.