Verse Vis

Er zijn 89 producten
25 - 48 van 89 producten weergegeven
  • 1590042

    De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 

    13,55 €/stuk
  • 1724044

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    17,65 €/stuk
  • 1761041

    Het vlees van de tongschar is dik en stevig, maar zachter dan dat van de tong. 

    7,45 €/stuk
  • 1641043

    Het vlees van de schol is mals, zeer smaakvol en ideaal om te bakken of te frituren. Wel kort bakken, anders droogt de schol uit. 

    3,15 €/stuk
  • 1760002

    Het vlees van de tongschar is dik en stevig, maar zachter dan dat van de tong. 

    16,25 €/stuk
  • 1966001

    Zalmforel heeft een oranje vleeskleur en is qua bereiding veelzijdig: bakken, grillen, stomen, stoven..allemaal heerlijk. 

    6,70 €/stuk
  • 1640002

    Het vlees van de schol is mals, zeer smaakvol en ideaal om te bakken of te frituren. Wel kort bakken, anders droogt de schol uit. 

    6 €/stuk
  • 1724041

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    14,10 €/stuk
  • 1122000

    Forel is smaakvol op de grill, barbecue of in de oven en kan ook worden gebakken of gepocheerd. 

    3,55 €/stuk
  • 1721044

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven 

    25,60 €/stuk
  • 28278

    Deze burger zit bomvol heerlijke kabeljauwstukjes! Klik op het pijltje voor de bereidingswijze. 

    1,95 €/stuk
  • 1630034

    De filet van de schelvis is wit tot crèmekleurig, heeft een losse structuur en is geschikt om te bakken of te pocheren. 

    3 €/stuk
  • 1721041

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    22,65 €/stuk
  • 1099010

    Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om te grillen en wordt vaak bereid op de barbecue. 

    5,20 €/stuk
  • 1098542

    Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om in zijn geheel te grillen en wordt vaak bereid op de barbecue 

    6,30 €/stuk
  • 1850042

    De bekendste bereiding van dit kleine zusje van de schelvis is het lekkerbekje. 

    2,25 €/stuk
  • 1771088

    Mooi stuk tonijn om sashimi van te snijden! Het stuk is ongesneden, u kunt er zelf plakjes van snijden.

    6,00 €/100 gram
  • 1911042

    Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 

    59,15 €/stuk
  • 1122009

    Forel is smaakvol op de grill, barbecue of in de oven en kan ook worden gebakken of gepocheerd. 

    4,05 €/stuk
  • 1965000

    Zalmforel heeft een oranje vleeskleur en is qua bereiding veelzijdig: bakken, grillen, stomen, stoven..allemaal heerlijk. 

    4,90 €/stuk
  • 1098010

    Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om te grillen en wordt vaak bereid op de barbecue. 

    12,60 €/stuk
  • 96118

    Een hele dorade met een pittige Ocean Pacific marinade. Met pepers, knoflook, Provençaalse kruiden en citroen.

    9,95 €/stuk
  • 1978001

    De smaak van zeehaan lijkt op die van garnalen. Het stevige, witte en redelijk vette vlees kan worden gestoofd, gebakken, gegrild of in de soep worden verwerkt. De filet kan nog graten bevatten. 

    5,50 €/stuk
  • 1455040

    De makreel is een vette vis en bevat veel omega-3 vetzuren. Vers smaakt de makreel heerlijk (bakken, grillen of stoven), maar hij kan ook gerookt of gestoomd gegeten worden. 

    3,60 €/stuk

Filter

Prijs

0 € - 76 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.