Schaal- en schelpdieren

Er zijn 52 producten
1 - 24 van 52 producten weergegeven
 • 1044500

  Deze Amerikaanse coquilles zijn al uit de schelp gehaald. Zachtjes in boter gebakken zijn ze een traktatie! Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1422000

  Het kleine familielid van de kreeft, kort en puur bereiden. Laat de smaak zelf spreken! Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1482000

  Deze Franse mossel met lichtpikant vlees is de laatste jaren erg populair geworden in Nederland. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 82080

  Laguiole oestermes, om zelf uw oesters te openen. Een exclusief cadeautje!Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1485700

  Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 55-65 stuks per kilo Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1484000

  De echte Zeeuwse mosselen met het keurmerk 'Zeker Zeeuws'. Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 65-75 stuks per kilo. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1485000

  Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 48-55 stuks per kilo.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 82106

  Mosselpakket om thuis te koken; 2 kg Zeeuwse Jumbo mosselen 1 zakje Schmidt mosselkruiden 1 bakje mosselgroenten 1 stokbrood Van Menno van 200 gram 1 saustrioHet is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 83060

  Schmidt's eigen mosselpan, om uw mosselen in te koken en te serveren. In de pan kunt u 1 kilo mosselen (1 persoon) bereiden.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1046000

  Coquilles kunnen op verschillende manieren bereid worden: zachtjes in boter bakken, grillen, in de schelp gratineren of rauw. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1378000

  Het vlees van de Canadese kreeft is zoet en zacht. Het vlees uit de poten is het meest smaakvol. De kreeft kan koud, gekookt of gegrild geserveerd worden. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1812000

  Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 20560

  De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben!Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1084107

  Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te leveren. De Gillardeau's hebben een volle romige smaak, zowel zoet als zoutig. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1388000

  Deze kreeft komt in alle Europese kustwateren voor. Het vlees is zeer smaakvol en kan worden gekookt, gebakken of gegrild. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1101000

  Het vlees van de ecrevisse zit vooral in de staart en is wit tot roodkleurig. Het vlees kan, eerst gekookt, warm of koud gegeten worden. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 64465

  Heerlijke kruiden om uw mosselen op smaak te brengen.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1360000

  Verse kokkels zijn geschikt om te stomen of naturel te eten. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 20685

  De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben! De poten dienen nog open- en schoongemaakt te worden. 1 poot weegt circa 320 gram.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1003000

  De kleinste eetbare slak doet het goed op een plateau fruits de mer. De smaak doet denken aan die van kip. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 96129

  Een heerlijke coquille met kreeft, krab en garnalen.Heerlijk als voorgerecht of voor bij de borrel. Bereiding: oven op 160ºC, ca. 6 minuten.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1040000

  Wulken worden meestal gekookt geserveerd met een naald erbij, zodat de slak uit zijn huisje gehaald kan worden. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1005000

  De amande heeft een dikke schelp met veel vlees en een stevige bite. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1081000

  Crab Tourteau is de Franse benaming voor onze Noordzeekrab. Krabben worden levend, gekookt, diepgevroren of ingeblikt verkocht. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Filter

Prijs

0 € - 55 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.