Mosselen

Er zijn 8 producten
1 - 8 van 8 producten weergegeven
 • 1482000

  Deze Franse mossel met lichtpikant vlees is de laatste jaren erg populair geworden in Nederland. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1485700

  Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 55-65 stuks per kilo Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1484000

  De echte Zeeuwse mosselen met het keurmerk 'Zeker Zeeuws'. Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 65-75 stuks per kilo. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1485000

  Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 48-55 stuks per kilo.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 82106

  Mosselpakket om thuis te koken; 2 kg Zeeuwse Jumbo mosselen 1 zakje Schmidt mosselkruiden 1 bakje mosselgroenten 1 stokbrood Van Menno van 200 gram 1 saustrioHet is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 83060

  Schmidt's eigen mosselpan, om uw mosselen in te koken en te serveren. In de pan kunt u 1 kilo mosselen (1 persoon) bereiden.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 64465

  Heerlijke kruiden om uw mosselen op smaak te brengen.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 44860

  Vers gekookt mosselvlees, heerlijk als hapje of door de pasta.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Filter

Prijs

0 € - 20 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.