Conserven

Er zijn 43 producten
25 - 43 van 43 producten weergegeven
 • 72435

  Oestersaus wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken en heeft een licht pikant, zoetige smaak. Het heeft een dikke structuur en versterkt het aroma van vis, vlees en groenten. Oestersaus heeft geen uitgesproken vissmaak.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 71488

  Een Noord-Afrikaanse specialiteit: in zout geconfijte citroen.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 71485

  Mrs. H.S. Ball's Chili chutney met gedroogde perzik en abrikoos, worcestersaus, knoflook en chilipeper. Lekker pittig!Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 49854

  Gedroogde zeewiervellen om sushi mee te maken.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 64620

  De pittige wasabipasta is heerlijk bij sushi en andere visgerechten. De pasta wordt gemaakt van de wortels van de Wasabia japoica.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 51050

  Een heerlijke dressing voor over salades.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 50687

  Azijn rijstwijn: een mengsel van rijstazijn, zout en suiker. Wordt gebruikt om de sushirijst op smaak te brengen.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 65550

  Ambachtelijk zeezout, afkomstig uit Madagaskar. Fleur de sel is in culinair opzicht het beste ? en duurste - zout. Het is zeer fijn van structuur, bezit een mooi parfum en bevat diverse mineralen. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 57091

  Gembervlokken in azijn. Heerlijke smaakmaker bij sushi.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 53301

  Paneermeel van middelgrof broodkruim. Heerlijk om garnalen van een krokant laagje te voorzien.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 65365

  Shinzu sushi rijst wordt ook wel de 'parel der sushirijst' genoemd. Zeer geschikt om sushi mee te maken, de rijst wordt zelfs aanbevolen door Japanse sushi chefs.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 72630

  Een heerlijke smaakmaker, op basis van sojabonen, geroosterd graan, water en zeezout.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 42820

  Inktvisinkt kunt u gebruiken als natuurlijke kleurstof, bijvoorbeeld om pasta of paella met te kleuren.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 54390

  Tempura is een manier van bereiden én een Japans gerecht. De ingrediënten (bijvoorbeeld garnalen) worden in beslag gedoopt en kort gefrituurd.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 75035

  Traditionele Japanse soep, op basis van rode sojabonen en zeewier.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 72725

  Heerlijk op een broodje bij de borrel. Ingrediënten: gedroogde tomaten, olijfolie, knoflook, basilicum en kappertjes.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 71266

  Frisse lichtzure mayonaise. Al jaren het bekendste merk mayonaise in Japan, geëxporteerd naar heel Azië. Lekker in sushi, bij noedelsalades, gebakken en gerookte vis en in garnalencocktails.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 71442

  Deze saus is gemaakt van witte wijn en boter. Smaakt heerlijk bij gebakken of gestoomde vis.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 82020

  Bamboemat om sushi mee te rollen. Afmeting: 24 x 24 cm.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Filter

Prijs

1 € - 15 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.