Schelpdieren

Er zijn 16 producten
1 - 16 van 16 producten weergegeven
 • 1044500

  Deze Amerikaanse coquilles zijn al uit de schelp gehaald. Zachtjes in boter gebakken zijn ze een traktatie! Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1482000

  Deze Franse mossel met lichtpikant vlees is de laatste jaren erg populair geworden in Nederland. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1485700

  Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroffen de beste! Sortering: 55-65 stuks per kilo Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1046000

  Coquilles kunnen op verschillende manieren bereid worden: zachtjes in boter bakken, grillen, in de schelp gratineren of rauw. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1812000

  Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1084107

  Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te leveren. De Gillardeau's hebben een volle romige smaak, zowel zoet als zoutig. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1360000

  Verse kokkels zijn geschikt om te stomen of naturel te eten. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1003000

  De kleinste eetbare slak doet het goed op een plateau fruits de mer. De smaak doet denken aan die van kip. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1040000

  Wulken worden meestal gekookt geserveerd met een naald erbij, zodat de slak uit zijn huisje gehaald kan worden. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1005000

  De amande heeft een dikke schelp met veel vlees en een stevige bite. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1043000

  Clams zijn heerlijk in stoofpotten en soep. Maar op de barbecue zijn ze ook een verrassing. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1625500

  Het witte en zachte vlees van de scheermes is neutraal van smaak en kan worden gegrild, gestoomd of gebakken. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 21110

  Een echte klassieker uit de Franse keuken! Gekookte escargots gevuld met kruidenboter.Escargot betekent in het Frans letterlijk slak.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 21300

  Een heerlijke mix van zeevruchten, lekker door bijvoorbeeld paella of pasta.Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1550000

  De palourde is vooral populair in Spanje en Frankrijk, waar men het fijne, malse vlees bijzonder op prijs stelt. Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

 • 1084137

  Maat: nr. 1. Deze oesters uit Normandië hebben een lichte schelp en hun zachte en heerlijke vlees, hun unieke jodiumachtige smaak en lichte nootaroma zullen de gehemeltes strelen! Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.