Met groente kan je het verschil maken! Rungis werkt nauw samen met gepassioneerde telers, het resultaat hiervan is een verrassend assortiment groente en fruit van de beste kwaliteit. Ons groente en fruit is gerijpt, dus ‘ready to eat’, vaak biologisch, echter, de focus van Rungis ligt op smaak en kwaliteit.


Nu kan ook jij genieten van het allerlekkerste en verrassende groente- en fruitassortiment. Van appels tot verse Japanse wasabi en van de lekkerste Hollandse aardbei tot de verrassende ananasaardbei. Alles waar tot nu toe alleen chefs toegang toe hadden, is nu ook voor jou beschikbaar! Bekijk ons assortiment en ontdek wat Rungis jou te bieden heeft.


457 - 480 van 595 producten weergegeven
  • R20128

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. Zo is de rode variant een stuk zoeter dan de groene. Heerlijk als gezond tussendoortje of bijvoorbeeld door pasta.

  • R80020

    Shiso Leaves purper worden vaak in speciaal tempurabeslag gedoopt en gefrituurd. Fraai en lekker! Een variant hierop is het gewoon frituren als decoratie. Shiso Leaves kunnen ook gecombineerd worden met wild, paddenstoelen of diverse vissoorten. Het blad heeft een krachtige, kruidige smaak.

  • R90037

    Dille heeft fijne, naaldachtige zachte bladeren. Het is een kruid met een verfijnde anijsachtige smaak en wordt veel gebruikt in de keukens van de Scandinavische en Baltische landen. Maar ook in Nederland wordt het steeds bekender. Dille is vooral populair in soepen, sauzen en bij visgerechten.

  • R80113

    Yka Leaves hebben een stevig zure smaak, met een licht zoete ondertoon. De bladeren zijn met hun diep paarse kleur en lichte tekening uitermate decoratief.

  • R35015

    Zeekraalzout wordt ook wel zeekraalzilt genoemd. Zeekraalzout is gedroogde zeekraal. Het is een goede vervanger voor zout en heeft een heerlijk kruidige smaak.

  • R50005

    Frisée is een andijviesoort en wordt ook wel krulandijvie genoemd. Deze andijvie heeft een open krop, met krullerige sterk ingesneden bladeren. Het hart van de krop is geel en de bladeren aan de buitenkant zijn groen. De smaak van frisée is wat bitterder dan gewone andijvie, en dat geldt vooral voor de buitenste groene bladeren. Juist het lichte binnenste...

  • R90059

    Wie kent het niet, krulpeterselie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken. Tegenwoordig wordt het vaak gebruikt als decoratie, maar peterselie is ook een heerlijke smaakmaker en kan bij tal van gerechten gebruikt worden.

  • R20169

    Vroeger was witlof erg bitter, maar tegenwoordig is witlof een stuk milder van smaak. Iedereen kent de klassieke witlof uit de oven met ham en kaas, maar wist je ook dat je er nog veel meer mee kunt doen? Zo kun je het heerlijk roerbakken of stoven of zelfs rauw verwerken in een salade. Rauw is witlof heerlijk fris en licht bitter van smaak.

  • R50014

    Wordt ook wel radicchio genoemd. De rode sla is eigenlijk geen sla maar behoort tot de witlof familie. Dit is ook duidelijk te proeven aan zijn bittere smaak. De bittere smaak wordt milder na koken of roosteren.

  • R90099

    Rozemarijn is zo'n typisch kruid dat bijna iedereen kent, maar wanneer je vraagt:'Waar smaakt rozemarijn dan precies naar?', kunnen er maar weinig echt antwoord op geven.Rozemarijn heeft gewoon een typische eigen smaak. In de Mediterrane keuken is rozemarijn een hoofdrolspeler. Het wordt er vooral gebruikt om marinades, barbecues, soepen , bruine sausen...

  • R90113

    Tijm is een mediterraans kruid dat erg kruidig en aromatisch smaakt en tegelijkertijd fris en licht bitter is. Tijm kent veel toepassingen en gaat vooral goed samen met stevige ingrediënten, zoals vet vlees, bij aardappels of in combinatie met tomaat.

  • R20081

    Komkommer, een van de populairste en meest gegeten groenten in Nederland. Dankzij zijn neutrale smaak, zijn de mogelijkheden oneindig. Ook is het heerlijk als gezond en dorstlessend tussendoortje, want komkommer bestaat voor maar liefst 97% uit water.

  • R140007

    Mooie maat uien. Heerlijk van smaak en zeer breed inzetbaar.

  • R20115

    Gerookte knoflook heeft een heerlijke typische geur, maar geeft vooral een bijzondere smaak. Gerookte knoflook is zeer breed inzetbaar zo kan je het gebruiken in: soepen, sauzen, kruidenboter, salades, dressing en ovengerechten. Deze knoflook is gevlochten in strengen.

  • R90051

    Kervel is een kruid dat verwant is aan peterselie en koriander. De bladeren van dit aromatische en zoete kruid hebben een lichte gelijkenis met peterselie; de smaak is echter meer onderscheidend met een spoor van anijs. Kervel brengt de smaak van andere kruiden naar boven.

  • R340028

    Een citrus spray geschikt voor verschillende citrusvruchten. Snijdt het bovenkantje van de citrusvrucht en draai de verstuiver in de vrucht. De spray zuigt het vruchtensap rechtstreeks uit de vrucht. Breng eenvoudig je gerechten op smaak deze citrus spray.

  • R2

    Kleine houten kistje (30 bij 40) met Rungis logo

  • R4

    Grote houten kist (40 bij 60) met Rungis logo

  • R340023

    Het verschil met een gewone rasp is dat een gewone rasp alleen kleine stukjes van de wortel afraspt. De wasabi-rasp gemaakt van haaienhuid raspt niet alleen de kleine stukjes van de wortel af, maar vermengt de geraspte cellen en zuurstof op zo'n manier dat je alleen zo de echte typische wasabi-smaak kunt creëren.

  • R340020

    Het verschil met een gewone rasp is dat een gewone rasp alleen kleine stukjes van de wortel afraspt. De wasabi-rasp gemaakt van haaienhuid raspt niet alleen de kleine stukjes van de wortel af, maar vermengt de geraspte cellen en zuurstof op zo'n manier dat je alleen zo de echte typische wasabi-smaak kunt creëren.

  • R340022

    Het verschil met een gewone rasp is dat een gewone rasp alleen kleine stukjes van de wortel afraspt. De wasabi-rasp gemaakt van haaienhuid raspt niet alleen de kleine stukjes van de wortel af, maar vermengt de geraspte cellen en zuurstof op zo'n manier dat je alleen zo de echte typische wasabi-smaak kunt creëren.

  • R90062

    Laurier is een kruid dat je waarschijnlijk vooral kent in gedroogde vorm. De ovale groene blaadjes geven gerechten een lekkere kruidige smaak, vooral als je ze lang mee stooft of kookt. Laurierblaadjes zijn zelf niet eetbaar, daarom moet je ze aan het einde van de bereidingstijd verwijderen.

  • R340024

    Het verschil met een gewone rasp is dat een gewone rasp alleen kleine stukjes van de wortel afraspt. De wasabi-rasp gemaakt van haaienhuid raspt niet alleen de kleine stukjes van de wortel af, maar vermengt de geraspte cellen en zuurstof op zo'n manier dat je alleen zo de echte typische wasabi-smaak kunt creëren.

  • R150037

    De portabella is een variant van de kastanjechampignon die door zijn speciale teeltwijze is uitgegroeid tot een reuzenpaddenstoel. Hij heeft een kleine steel met een grote hoed. Deze hoed kan een afmeting hebben van 6 tot 12 cm. De portabella is een smakelijke, aromatische paddenstoel. De hoed van de portabella is ideaal om te vullen.

Met groente kan je het verschil maken! Rungis werkt nauw samen met gepassioneerde telers, het resultaat hiervan is een verrassend assortiment groente en fruit van de beste kwaliteit. Ons groente en fruit is gerijpt, dus ‘ready to eat’, vaak biologisch, echter, de focus van Rungis ligt op smaak en kwaliteit.


Nu kan ook jij genieten van het allerlekkerste en verrassende groente- en fruitassortiment. Van appels tot verse Japanse wasabi en van de lekkerste Hollandse aardbei tot de verrassende ananasaardbei. Alles waar tot nu toe alleen chefs toegang toe hadden, is nu ook voor jou beschikbaar! Bekijk ons assortiment en ontdek wat Rungis jou te bieden heeft.


Filter

Prijs

0 € - 200 €

Conditie

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.