Met groente kan je het verschil maken! Rungis werkt nauw samen met gepassioneerde telers, het resultaat hiervan is een verrassend assortiment groente en fruit van de beste kwaliteit. Ons groente en fruit is gerijpt, dus ‘ready to eat’, vaak biologisch, echter, de focus van Rungis ligt op smaak en kwaliteit.


Nu kan ook jij genieten van het allerlekkerste en verrassende groente- en fruitassortiment. Van appels tot verse Japanse wasabi en van de lekkerste Hollandse aardbei tot de verrassende ananasaardbei. Alles waar tot nu toe alleen chefs toegang toe hadden, is nu ook voor jou beschikbaar! Bekijk ons assortiment en ontdek wat Rungis jou te bieden heeft.


337 - 360 van 595 producten weergegeven
  • R270595

    Kombu is een overwinterende zee-alg, die tot meer dan 3 meter lang kan groeien. Kombu wordt vooral gebruikt en geliefd om het vermogen om zowel zoete en zilte smaken met elkaar de combineren. Kombu is mooi vlezig en krokant en heeft een delicate zee smaak.

  • R330027

    Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn en veel vlierbloesem schermen. Door het zure van de azijn en het bloemige van de vlierbloesem een mooie complexiteit. Een breed inzetbare smaakmaker.

  • R330017

    Deze wilde kruidenolie is gemaakt van verse kruiden geplukt door herborist Frank Radder. De wilde kruidenolie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Meng de olie met een eidooier en azijn voor een heerlijk kruidige dressing.

  • R270069

    Een sjalot is kleiner dan een ui en is vaak langwerpig van vorm. Ook verschillen ze in smaak. Zo is de sjalot fijner, milder en iets zoeter van smaak. Hij kan hetzelfde worden gebruikt als een ui, maar door zijn zoetere smaak is hij ook geschikt om rauw te verwerken.

  • R270497

    Gember is een wortelknol van de gemberplant. Al in de middeleeuwen werd de knol gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Gember is fris, pittig, kruidig en verkwikkend. Deze biologische gember is heerlijk pittig van smaak.

  • R270178

    De cranberry is een kleine rode vrucht. Cranberries hebben een bitterzoete smaak. De gedroogde cranberries zijn vaak zoeter en worden vooral gebruikt in gebak. Van verse cranberries kan je heerlijke sapjes en sauzen maken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R330019

    Wilde kruidenpesto gemaakt van wilde kruiden, kaas en hazelnootjes uit de Zuid-Limburgse regio. Gebruik de pesto als smeersel, saus of smaakmaker. Ook erg lekker voor een traditionele pasta pesto.

  • R270207

    De kumquat is een klein langwerpig citrusvruchtje. De kumquat is oranje, heeft friszuur vruchtvlees en een verrassend zoete eetbare schil. Kumquats kun je zo uit de hand eten, maar zijn ook heerlijk gekonfijt.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270535

    Deze in wijn gekookte zuurkool uit de Elzas komt van kleinschalige zuurkool producent Wagner. Choucrouterie Wagner is een traditioneel bedrijf, waar de passie voor de zuurkool overgaat van generatie op generatie. Een bedrijf waar kwaliteit en flexibiliteit in de genen zit.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R10058

    Gegaarde zuurkool met peperkorrels, riesling, jeneverbessen, reuzel en ganzenvet uit de Elzas.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270235

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. De gele en de rode paprika's beginnen als groene paprika's en verkleuren naarmate ze rijper worden. Gele paprika's zijn zoeter dan de groene, maar niet zo zoet als de rode. Gele paprika kan rauw worden gegeten,...

  • R270466

    Deze biologische citroenen zijn niet gewaxt. Hierdoor hebben ze een minder glanzende schil. Overigens is deze schil nu zonder problemen eetbaar. Je kunt de schil bijvoorbeeld over desserts heen raspen voor een extra smaakdimensie. Uitermate geschikt om zelf limocello van te maken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet...

  • R270769

    Deze rauwe zuurkool uit de Elzas komt van kleinschalige zuurkool producent Wagner. Choucrouterie Wagner is een traditioneel bedrijf, waar de passie voor de zuurkool overgaat van generatie op generatie. Een bedrijf waar kwaliteit en flexibiliteit in de genen zit. Wagner maakt verschillende soorten zuurkool waarvan sommige soorten met Riesling wijn worden...

  • R270245

    De grijze confection pompoen heeft een grijzige buitenkant maar is van binnen prachtig oranje. De pompoen staat bekend om zijn textuur. Het vruchtvlees is kruimig en heeft een volle, zachte en zoete smaak. Deze pompoen is zeer geschikt om te grillen of om een crèmige soep van te maken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas...

  • R90060

    Laos is een populair kruid in de Indonesische en Thaise keuken. De frisse, bitterzoete geur is bedwelmend sterk en doet denken aan citrusvruchten. Alleen al om de geur is het een genot om met laos te werken. Laos wordt ook wel galangal of Thaise gember genoemd.

  • R270362

    Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar dan iets pittiger. Rauwe koolrabi heeft wat weg van selderij. Koolrabi kan dus zowel gekookt als rauw worden gegeten. De smaak van de witte en de paarse koolrabi is zo goed als identiek.

  • R270216

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. De rode en de gele paprika's zijn wat zoeter van smaak, de groen paprika is kruidiger en bitterder. Groene paprika is zeer geschikt voor bijvoorbeeld pasta's of stoofschotels.

  • R270631

    Zeesla is een groen, soepel wier, met een vrij sterke smaak die lijkt op zuring. Het blad is slechs een of twee lagen dik en in het water kun je er zo doorheen kijken. De krachtige frisse smaak van dit wier komt volledig tot zijn recht in salades en crudites. In gehakte of gemalen vorm is zeesla een uitstekende vervanger van zout.

  • R270060

    Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar dan iets pittiger. Rauwe koolrabi heeft wat weg van selderij. Koolrabi kan dus zowel gekookt als rauw worden gegeten. De smaak van de witte en de paarse koolrabi is zo goed als identiek.

  • R32109

    Viooltjes brengen net dat beetje extra kleur aan je gerecht. Maar viooltjes zijn niet alleen mooi, ze hebben ook een licht zoete smaak. Daarbij bevatten ze ook nog veel vitamines.Viooltjes worden vaak gebruikt in salades, maar ze kunnen ook gesuikerd gebruikt worden als garnering op gebak.

  • R270594

    Wakame is een bruin wier met soepele bladeren en een krokante nerf, dat door droging groen wordt. Wakame heeft de verfijnde smaak van oesters. Gemengd met groenten zal je soep een fluweel zachte smaak krijgen. Wakame smaakt uitstekend in salades en laat zich ook gebruiken als 'wrap' bij visgerechten.

  • R270623

    Kombu Royal heeft een zachte en zilt zoete smaak. Het heeft een wat vleesachtige consistentie en is licht krokant. De stelen van de Kombu worden gegeten bij rauwe of gekookte groenten. De bladeren, een soort van vlezige krokante strengen, worden gebruikt om vis in te koken of te stomen. Deze methode wordt “Clambag” genoemd. Na het koken of stomen wordt...

  • R270625

    Zeesla is een groen, soepel wier, met een vrij sterke smaak die lijkt op zuring. Het blad is slechs een of twee lagen dik en in het water kun je er zo doorheen kijken.De krachtige frisse smaak van dit wier komt volledig tot zijn recht in salades en crudites. In gehakte of gemalen vorm is zeesla een uitstekende vervanger van zout.

  • R270624

    Dulse is de mildste van alle wieren en wordt zowel in warme als in koude bereidingen verwerkt. Dulse is een zacht roodwier met een zoute (zilte) smaak. De smaak wordt soms zelfs vergeleken met die van hazelnoot. Ongekookt is Dulse uitstekend te gebruiken in salades en crudités, sauzen, soepen en vinaigrettes. Tijdens het licht koken wordt het als smeltend...

Met groente kan je het verschil maken! Rungis werkt nauw samen met gepassioneerde telers, het resultaat hiervan is een verrassend assortiment groente en fruit van de beste kwaliteit. Ons groente en fruit is gerijpt, dus ‘ready to eat’, vaak biologisch, echter, de focus van Rungis ligt op smaak en kwaliteit.


Nu kan ook jij genieten van het allerlekkerste en verrassende groente- en fruitassortiment. Van appels tot verse Japanse wasabi en van de lekkerste Hollandse aardbei tot de verrassende ananasaardbei. Alles waar tot nu toe alleen chefs toegang toe hadden, is nu ook voor jou beschikbaar! Bekijk ons assortiment en ontdek wat Rungis jou te bieden heeft.


Filter

Prijs

0 € - 200 €

Conditie

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.