Wilde kruidenpesto

Rungis

Wilde kruidenpesto gemaakt van wilde kruiden, kaas en hazelnootjes uit de Zuid-Limburgse regio. Gebruik de pesto als smeersel, saus of smaakmaker. Ook erg lekker voor een traditionele pasta pesto.

Wilde kruidenpesto gemaakt van wilde kruiden, kaas en hazelnootjes uit de Zuid-Limburgse regio. Gebruik de pesto als smeersel, saus of smaakmaker. Ook erg lekker voor een traditionele pasta pesto.

Puur by Marc is een kleinschalige, biologisch gecertificeerde delicatesseproducent. Verse groenten, fruit, kruiden en regionale producten uit het wild geoogst vormen de basis van deze ambachtelijke productenlijn. Kruidenazijn, kruiden-oliën, dressings, pesto's, geleien, siropen en specialiteiten vormen het assortiment. Chef-kok Marc Creusen werkt hierbij nauw samen met herborist Frank Radder en zijn vrouw Monique Radder van biologische kruidenkwekerij Puur Aroma uit Margraten.

Onze favorieten: de dennentoppen gelei, dennentoppen siroop en de dennentoppen azijn zijn exclusief verkrijgbaar bij Rungis.

 

Dit product wordt geleverd door Rungis
Rungis is dé vers specialist in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden voor horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven. Al sinds 1989 is Rungis een begrip in de culinaire wereld en levert dagvers. Van (sterren) restaurants tot eetcafés en van hotels tot cateringbedrijven. Rungis is nog altijd echt groenteboer en een onafhankelijk familiebedrijf.

5 seizoenen
Rungis inspireert en informeert je met een grenzeloos en uniek assortiment langs de 5 seizoenen. Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan 5 unieke seizoenen met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor dat jaargetijde.
Rungis kent 5 seizoenen: winter, lente, voorzomer, zomer en herfst.

Gert Jan's keuze
Iedere week inspireert Gert jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete seizoenproducten. Bekijk het filmpje van deze week
Ben je op professioneel vlak geïnteresseerd? Kijk dan op Rungis.nl

ConditieHoudbaar
HerkomstNederland, Margraten
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.