Rauw, by Gastronmixs

17.5 17,50 €/stuk

Rungis

R340033

Rauw magazine geeft een blik in de professionele keuken. Het is voor een groot deel gemaakt door mensen uit het vak zelf en laat letterlijk de kookcultuur zien. Iedere chef zal zich erin herkennen. Het is een ode aan het hardste en mooiste vak dat er is. Rauw is het blad waar koks om vechten tijdens het personeelseten!

17.5 17,50 €/stuk

Rauw magazine geeft een blik in de professionele keuken. Het is voor een groot deel gemaakt door mensen uit het vak zelf en laat letterlijk de kookcultuur zien. Iedere chef zal zich erin herkennen. Het is een ode aan het hardste en mooiste vak dat er is. Rauw is het blad waar koks om vechten tijdens het personeelseten!

Rauw magazine telt maar liefst 148 pagina’s, weegt zeker 720 gram en is zeer luxe afgewerkt. Rauw magazine is limited edition, dus in beperkte oplage beschikbaar.

Dit product wordt geleverd door Rungis
Rungis is dé vers specialist in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden voor horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven. Al sinds 1989 is Rungis een begrip in de culinaire wereld en levert dagvers. Van (sterren) restaurants tot eetcafés en van hotels tot cateringbedrijven. Rungis is nog altijd echt groenteboer en een onafhankelijk familiebedrijf.

5 seizoenen
Rungis inspireert en informeert je met een grenzeloos en uniek assortiment langs de 5 seizoenen. Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan 5 unieke seizoenen met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor dat jaargetijde.
Rungis kent 5 seizoenen: winter, lente, voorzomer, zomer en herfst.

Gert Jan's keuze
Iedere week inspireert Gert jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete seizoenproducten. Bekijk het filmpje van deze week
Ben je op professioneel vlak geïnteresseerd? Kijk dan op Rungis.nl

ConditieBoeken
HerkomstNederland, Barendrecht
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.