Ciel Bleu Guestronomy

75 75 €/stuk

Rungis

R340032

Guestronomy is het tweede kookboek van het Amsterdamse sterrenrestaurant Ciel Bleu. Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman staan erop om zelf de allerbeste ingrediënten te selecteren. Guestronomy laat u de kleine verhalen ontdekken achter enkele van deze geliefde ambachtelijke producten en verhaalt de symbiotische relatie tussen de producenten en de twee chefs bij de ontwikkeling van unieke Ciel Bleu producten en signature smaakcombo's. Dit boek bevat daarnaast 56 essentiële seizoensgebonden recepten, een blik achter de schermen en een meet-and-greet met een aantal van de bekende Ciel Bleu gezichten die het verschil maken tussen gastronomie en guestronomy.

75 75 €/stuk

Guestronomy is het tweede kookboek van het Amsterdamse sterrenrestaurant Ciel Bleu. Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman staan erop om zelf de allerbeste ingrediënten te selecteren. Guestronomy laat u de kleine verhalen ontdekken achter enkele van deze geliefde ambachtelijke producten en verhaalt de symbiotische relatie tussen de producenten en de twee chefs bij de ontwikkeling van unieke Ciel Bleu producten en signature smaakcombo's. Dit boek bevat daarnaast 56 essentiële seizoensgebonden recepten, een blik achter de schermen en een meet-and-greet met een aantal van de bekende Ciel Bleu gezichten die het verschil maken tussen gastronomie en guestronomy.

Onno Kokmeijer en Arjan Speelman, de chefs van Ciel Bleu, het restaurant op de 23ste etage van het Okurahotel in Amsterdam weten hun twee Michelinsterren (2005 en 2007) nu al jaren te behouden. Dat toont de constante kwaliteit en inventiviteit van hun keuken. Ook de zwarte brigade werkt daar hard aan mee en de titel refereert daaraan. Met dit boek krijgt de lezer een inkijk wat er nodig is om de gasten die optimale ervaring te laten beleven en dat is veel! De recepten in het boek zijn ingedeeld op jaargetijde. Ze worden regelmatig afgewisseld met interviews met gepassioneerde leveranciers.

Dit product wordt geleverd door Rungis
Rungis is dé vers specialist in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden voor horecagelegenheden, groothandels en cateringbedrijven. Al sinds 1989 is Rungis een begrip in de culinaire wereld en levert dagvers. Van (sterren) restaurants tot eetcafés en van hotels tot cateringbedrijven. Rungis is nog altijd echt groenteboer en een onafhankelijk familiebedrijf.

5 seizoenen
Rungis inspireert en informeert je met een grenzeloos en uniek assortiment langs de 5 seizoenen. Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan 5 unieke seizoenen met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor dat jaargetijde.
Rungis kent 5 seizoenen: winter, lente, voorzomer, zomer en herfst.

Gert Jan's keuze
Iedere week inspireert Gert jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete seizoenproducten. Bekijk het filmpje van deze week
Ben je op professioneel vlak geïnteresseerd? Kijk dan op Rungis.nl

ConditieBoeken
HerkomstNederland, Barendrecht
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.