Boeken

Er zijn 9 producten
1 - 9 van 9 producten weergegeven
  • R340035

    Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. In dit prachtige kookboek zet hij zijn missie uiteen: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen. Daarbij schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele recepten voor. Bijdendijk is chef...

    39,99 €/stuk
  • R10087

    In dit boek vind je de vijf seizoenen van Rungis. Het doel van dit boek is het informeren en inspireren van chefs. In dit boek vind je een groot deel van onze producten en worden de smaak, bereiding en combinatie mogelijkheden beschreven.

    34,95 €/stuk
  • R340032

    Guestronomy is het tweede kookboek van het Amsterdamse sterrenrestaurant Ciel Bleu. Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman staan erop om zelf de allerbeste ingrediënten te selecteren. Guestronomy laat u de kleine verhalen ontdekken achter enkele van deze geliefde ambachtelijke producten en verhaalt de symbiotische relatie tussen de producenten en de twee...

    75 €/stuk
  • R340033

    Rauw magazine geeft een blik in de professionele keuken. Het is voor een groot deel gemaakt door mensen uit het vak zelf en laat letterlijk de kookcultuur zien. Iedere chef zal zich erin herkennen. Het is een ode aan het hardste en mooiste vak dat er is. Rauw is het blad waar koks om vechten tijdens het personeelseten!

    17,50 €/stuk
  • R340031

    Sapje bundelt 100 heerlijke saprecepten boordevol groente, een beetje fruit, wilde planten, zeewieren, paddenstoelen en diverse kruiden en specerijen. Van simpele shotjes tot doeltreffende detoxdrankjes. Voor zowel de beginnende als gevorderde sapjesdrinker. De recepten volgen de seizoenen, kennen elk een unieke smaak en variëren in snelheid en...

    19,99 €/stuk
  • R340026

    Erik van Loo, SVH Meesterkok en eigenaar van Restaurant Parkheuvel, struint Rotterdam af op zoek naar straatvoer. Met in zijn kielzog z'n vaste fotograaf Robbert So Kiem Hwat. In dit boek geeft de stad haar geheimen prijs. En de tweesterrenchef zijn recepten, als antwoord op het Rotterdamse straatvoer. Een inspiratieboek om je vingers bij af te likken.

    29,95 €/stuk
  • R340016

    I love groente is een ode aan groente in alle kleuren van de regenboog. Van de prachtige purperen aubergine tot fladderige frisgroene raapsteeltjes en van het knaloranje worteltje tot de sappige blozende tomaat. Met 86 originele, maakbare, gezonde en natuurlijk vooral verrukelijke recepten neemt culinair journalist Janneke Vreugdenhil je mee naar de...

    19,95 €/stuk
  • R340001

    Dit is geen kookboek maar een smakenboek. De smaakbeleving groeit naarmate een gerecht beter beschreven en dus begrepen wordt.In het boek verhaalt Erik op korte en pakkende wijze over zijn geboortegrond en de herkomst van zijn liefde voor de kookkunst, over de zintuigen en zijn zoektocht naar smaak. Het is geen kookboek, alhoewel Erik er een wereldwijd...

    69,95 €/stuk
  • R340017

    Heb je al aardig wat ervaring in de professionele of hobbykeuken? Wil je een eigen stijl ontwikkelen en jezelf onderscheiden? Wil je snel kunnen inspelen op veranderingen in het seizoensaanbod en op specifieke vragen van gasten of opdrachtgevers? Dan is dit Culinair Toolbook een musthave! Dit is geen kookboek, maar een gereedschapskist voor je creatieve...

    29,95 €/stuk

Filter

Prijs

17 € - 76 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.