Groenten

Er zijn 224 producten
169 - 192 van 224 producten weergegeven
  • R20021

    Palmkool, of cavolo nero, is familie van de boerenkool. Het is een kool met een verfijnde smaak. Palmkool is wat steviger, knapperiger en voller van smaak dan boerenkool. Met palmkool kan je veel verschillende kanten op. Er zijn mooie, voornamelijk Italiaanse, recepten mee te vinden.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet...

  • R220209

    Bestaande uit prei, witte kool, winterpeen, haricot vert, mini mais, paksoi, taugé, ui, paprika en peterselie. Een kleurrijke roerbakmix met krokante groenten. Geeft een royale en verse uitstraling.

  • R220181

    Bestaande uit gekleurde paprika, rode ui, courgette en aubergine. Na het stoven heeft de ratatouille een rijke en zachte smaak.

  • R220185

    Bestaande uit groene courgette, radijs, rettich en winterpeen. Een frisse en krokante rauwkost mix, gebalanceerde mix van milde en pittige smaken. Lekker om met een frisse dressing aan te maken. Serveer bij voorgerecht of als een frisse garnituur.

  • R220011

    Bestaande uit prei, witte kool, winterpeen, taugé, ui en peterselie. Een lekkere mix met herkenbare smaken. Deze mix is een ideale basis voor Oosterse gerechten.

  • R20091

    Lente uit wordt ook wel bosui genoemd, maar eigenlijk is bosui een lente ui die later gerooid wordt. Lente ui is heerlijk zacht van smaak en doet wat denken aan prei. Lente ui kan je koken, maar ook rauw verwerken. Ook lekker om mee te roerbakken.

  • R20057

    Ook wel bekend als savooiekool. Je kunt deze kool stoven, roerbakken of verwerken in een stamppot.

  • R220225

    Bestaande uit prei, winterpeen, bleekselderij en bladselderij. Een mix van klassieke groentesoep smaken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R220080

    Haricots verts behoren tot dezelfde familie als de snij- en sperziebonen. Je herkent ze aan de vorm, ze zijn namelijk een stuk slanker dan de meeste bonen. De smaak van haricots verts is verfijnder en minder uitgesproken. Lekker gekookt of verwerken in een salade of roerbakgerecht.

  • R140001

    Een sjalot is kleiner dan een ui en is vaak langwerpig van vorm. Ook verschillen ze in smaak. Zo is de sjalot fijner, milder en iets zoeter van smaak. Hij kan hetzelfde worden gebruikt als een ui, maar door zijn zoetere smaak is hij ook geschikt om rauw te verwerken.

  • R140022

    Knoflook is een echte smaakmaker. Knoflook is beroemd en berucht om zijn doordringende aroma. Knoflook is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de keuken. Het kan praktisch overal doorheen worden gedaan. Probeer voor een verrassend effect ook eens onze gefermenteerde knoflook. Verrassend zoet van smaak en heerlijk smeuïg.

  • R20217

    De Bretonse Zandpeen wordt ook wel ‘Carotte des Sables' genoemd. Door de groei op zanderige bodem aan de Franse kust, is de wortel van nature lang, glad en regelmatig van vorm en wordt de kleur roder. Door deze groeiomstandigheden is de wortel minder vatbaar voor ziekten en insecten. Carotte des Sables is licht, zoet en heeft een onvergelijkbare smaak.

  • R30037

    Bimi tenderstem broccoli is de stengel van de broccoli met kleine broccoli roosjes aan het uiteinde van de stengel. De smaak is wat milder en zoeter dan normale broccoli. Bimi kan je stoven, blancheren of stomen.

  • R240031

    Een heerlijk slamix van Frisée, lollo bianco, lollo rosso en radicchio. Deze slamix is lekker mals en heeft iets bittere smaken. Deze mix heeft een luxe uitstraling en mooie kleuren en is dus breed inzetbaar. Onze slamixen zijn super vers en gewassen. Dus gelijk klaar voor gebruik.

  • R220164

    Peultjes zijn heldergroen, plat en mooi knapperig. Zowel de schil als de erwten worden gegeten. Peultjes hebben een zoete smaak en zijn raak aan vitaminen en mineralen. Deze peultjes zijn panklaar.

  • R20128

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. Zo is de rode variant een stuk zoeter dan de groene. Heerlijk als gezond tussendoortje of bijvoorbeeld door pasta.

  • R50005

    Frisée is een andijviesoort en wordt ook wel krulandijvie genoemd. Deze andijvie heeft een open krop, met krullerige sterk ingesneden bladeren. Het hart van de krop is geel en de bladeren aan de buitenkant zijn groen. De smaak van frisée is wat bitterder dan gewone andijvie, en dat geldt vooral voor de buitenste groene bladeren. Juist het lichte binnenste...

  • R20169

    Vroeger was witlof erg bitter, maar tegenwoordig is witlof een stuk milder van smaak. Iedereen kent de klassieke witlof uit de oven met ham en kaas, maar wist je ook dat je er nog veel meer mee kunt doen? Zo kun je het heerlijk roerbakken of stoven of zelfs rauw verwerken in een salade. Rauw is witlof heerlijk fris en licht bitter van smaak.

  • R50014

    Wordt ook wel radicchio genoemd. De rode sla is eigenlijk geen sla maar behoort tot de witlof familie. Dit is ook duidelijk te proeven aan zijn bittere smaak. De bittere smaak wordt milder na koken of roosteren.

  • R20081

    Komkommer, een van de populairste en meest gegeten groenten in Nederland. Dankzij zijn neutrale smaak, zijn de mogelijkheden oneindig. Ook is het heerlijk als gezond en dorstlessend tussendoortje, want komkommer bestaat voor maar liefst 97% uit water.

  • R140007

    Mooie maat uien. Heerlijk van smaak en zeer breed inzetbaar.

  • R20115

    Gerookte knoflook heeft een heerlijke typische geur, maar geeft vooral een bijzondere smaak. Gerookte knoflook is zeer breed inzetbaar zo kan je het gebruiken in: soepen, sauzen, kruidenboter, salades, dressing en ovengerechten. Deze knoflook is gevlochten in strengen.

  • R140019

    De witte ui is een erg scherpe ui met een iets zoetere smaak dan de gele ui. Je kunt witte uien gebruiken in allerlei culinaire toepassingen zoals koken, stoven of bakken. Ze worden vaak te scherp gevonden om rauw te eten.

  • R20042

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. De gele en de rode paprika’s beginnen als groene paprika’s en verkleuren naarmate ze rijper worden. Gele paprika’s zijn zoeter dan de groene, maar niet zo zoet als de rode. Gele paprika kan rauw worden gegeten,...

Filter

Prijs

0 € - 20 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.