Groenten

Er zijn 224 producten
145 - 168 van 224 producten weergegeven
  • R270551

    Crème kleurige wortel met een lekkere bite. Door zijn volle smaak goed te gebruiken in puree's of gebonden soepen!Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270019

    De venkelplant is een naar anijs smakend kruid. De stelen en het loof worden vaak gebruikt als kruid en de knol als groente. Met de gehele venkel kan je ongelofelijk veel combinaties maken. Zowel hartig als zoet.

  • R270294

    Boerenkool heeft een mooie, stevige koolsmaak. Boerenkool combineert goed met rookworst of spekjes, maar het is ook heerlijk om te wokken of te verwerken in soep. De dikke bladeren hebben krullende rafels aan het uiteinde en hebben een mooie donkergroene kleur.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270209

    De wortel heeft van zichzelf geen speciale smaak, meer een aardesmaak, maar versterkt wel de smaken van andere ingrediënten in een gerecht. Zo wordt de kliswortel gebruikt in soepen, sauzen en stoofschotels. Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270206

    Radicchio is typisch Italiaans en ook heel lang alleen Italiaans gebleven. Het is een direct zusje of broertje van de witlof en groenlof. De Nederlandse naam roodlof duidt daar al op. Het feit dat in de meeste landen de Italiaanse naam wordt gebruikt, geeft eigenlijk al aan dat het buiten dat land een relatief nieuwe groente is.

  • R270057

    Een sjalot is kleiner dan een ui en is vaak langwerpig van vorm. Ook verschillen ze in smaak. Zo is de sjalot fijner, milder en iets zoeter van smaak. Hij kan hetzelfde worden gebruikt als een ui, maar door zijn zoetere smaak is hij ook geschikt om rauw te verwerken.

  • R270064

    Rode kool is een van de oudste koolsoorten. Rode kool kan rauw worden gegeten wanneer deze fijn wordt geraspt. Gekookt behoort rode kool tot de traditionele wintergroenten.

  • R270202

    Deze biologische slasoort is heerlijk pittig, knapperig en met een nootachtige smaak. Heerlijk voor salades.

  • R270203

    Deze biologische slasoort is heerlijk pittig, knapperig en met een nootachtige smaak. Heerlijk voor salades.

  • R270121

    Sucrine sla of Little Gem is een kleine gekropte Romeinse sla met gekrulde blaadjes. Het wordt gezien als de grote vervanger van IJsbergsla, met als voordelen dat het veel smaakvoller is en daarnaast veel langer houdbaar. Sucrine sla is zo knapperig als Romeinse sla en zo zoet als kropsla.

  • R270298

    Witte kool heeft een neutrale smaak en is hierdoor uitermate geschikt om eindeloos mee te variëren. Zo kun je het koken, bakken, stoven, stomen of in de oven bereiden. De spitse variant van de witte kool noemen we spitskool.

  • R270021

    Courgettes lijken op grote komkommers maar hoort toch echt bij de pompoensoorten. Courgette heeft een zachte, neutrale smaak. De courgette moet op smaak worden gebracht met andere ingrediënten. Door de neutrale smaak, is de courgette zeer breed inzetbaar. Zo is het perfect door pasta's, gewokt met groente of gegrild in plakjes.

  • R270049

    Prei behoort tot de lookfamilie, net als de ui, bieslook en knoflook. Dit is goed terug te vinden in zowel de smaak als de geur. Prei is heerlijk aromatisch en pittig van smaak. Prei kan op veel verschillende manieren worden gebruikt.

  • R270130

    Verse rode bieten kennen de meeste niet. Zonde, want als je ze zelf bereid kun je er veel meer mee dan wanneer je ze gekookt koopt. Rode bieten hebeen een aardse smaak en zijn super gezond. Je kan ze koken, rauw raspen of bijvoorbeeld verwerken in een stamppot. Ook erg lekker is een rode bieten carpaccio.

  • R270069

    Een sjalot is kleiner dan een ui en is vaak langwerpig van vorm. Ook verschillen ze in smaak. Zo is de sjalot fijner, milder en iets zoeter van smaak. Hij kan hetzelfde worden gebruikt als een ui, maar door zijn zoetere smaak is hij ook geschikt om rauw te verwerken.

  • R270497

    Gember is een wortelknol van de gemberplant. Al in de middeleeuwen werd de knol gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Gember is fris, pittig, kruidig en verkwikkend. Deze biologische gember is heerlijk pittig van smaak.

  • R270207

    De kumquat is een klein langwerpig citrusvruchtje. De kumquat is oranje, heeft friszuur vruchtvlees en een verrassend zoete eetbare schil. Kumquats kun je zo uit de hand eten, maar zijn ook heerlijk gekonfijt.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270235

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. De gele en de rode paprika's beginnen als groene paprika's en verkleuren naarmate ze rijper worden. Gele paprika's zijn zoeter dan de groene, maar niet zo zoet als de rode. Gele paprika kan rauw worden gegeten,...

  • R270245

    De grijze confection pompoen heeft een grijzige buitenkant maar is van binnen prachtig oranje. De pompoen staat bekend om zijn textuur. Het vruchtvlees is kruimig en heeft een volle, zachte en zoete smaak. Deze pompoen is zeer geschikt om te grillen of om een crèmige soep van te maken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas...

  • R90060

    Laos is een populair kruid in de Indonesische en Thaise keuken. De frisse, bitterzoete geur is bedwelmend sterk en doet denken aan citrusvruchten. Alleen al om de geur is het een genot om met laos te werken. Laos wordt ook wel galangal of Thaise gember genoemd.

  • R270362

    Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar dan iets pittiger. Rauwe koolrabi heeft wat weg van selderij. Koolrabi kan dus zowel gekookt als rauw worden gegeten. De smaak van de witte en de paarse koolrabi is zo goed als identiek.

  • R270216

    Paprika is een vruchtgroente en is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze verschillen niet alleen in kleur maar ook enigszins in smaak. De rode en de gele paprika's zijn wat zoeter van smaak, de groen paprika is kruidiger en bitterder. Groene paprika is zeer geschikt voor bijvoorbeeld pasta's of stoofschotels.

  • R270060

    Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar dan iets pittiger. Rauwe koolrabi heeft wat weg van selderij. Koolrabi kan dus zowel gekookt als rauw worden gegeten. De smaak van de witte en de paarse koolrabi is zo goed als identiek.

  • R20105

    De paarse bloemkool is een bloemkool zoals je die nog nooit hebt gezien, en dat 100% natuurlijk. De smaak is zachter dan van de witte bloemkool. Paarse bloemkolen hebben een zeer goede smaak die ook mensen die niet zo van bloemkool houden kan overtuigen. Stoom de paarse bloemkool voor een mooi kleurbehoud. Breng gemakkelijk kleur op tafel!

Filter

Prijs

0 € - 20 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.