Groenten

Er zijn 224 producten
121 - 144 van 224 producten weergegeven
  • R37010

    Deze wasabi rucola van Keltenhof heeft een onmiskenbaar wasabi aroma. De wasabi rucola bevat tal van scherpe mosterd oliën die het zijn specifieke smaak geeft. De wasabi rucola geeft extra pit in bijvoorbeeld een salade.

  • R270410

    Gefermenteerde knoflook wordt ook wel zwarte knoflook genoemd. Deze knoflook wordt zwart na het fermenteren. De smaak van gefermenteerde knoflook lijkt totaal niet op rauwe knoflook. Het heeft een diepe en zoete smaak en de textuur is zeer smeuïg. Zwarte knoflook kan net zo worden gebruikt als gewone knoflook, maar deze variant is ook heerlijk om rauw te...

  • R270012

    Komkommer, een van de populairste en meest gegeten groenten in Nederland. Dankzij zijn neutrale smaak, zijn de mogelijkheden oneindig. Ook is het heerlijk als gezond en dorstlessend tussendoortje, want komkommer bestaat voor maar liefst 97% uit water.

  • R270186

    Een zetmeelhoudende, zeer lichte en knapperige wortel. Knapperig als een vers radijsje, maar dan met de bijzondere eigenschap dat er vrijwel meteen na het aansnijden een doorzichtig, plakkerig vocht uit komt. Dit plakkerige vocht wordt gebruikt voor het beslag van gevulde pannenkoeken of in een kom soba noodlesoep.Het seizoen van dit product is...

  • R270333

    Knoflook is een echte smaakmaker. Knoflook is beroemd en berucht om zijn doordringende aroma. Knoflook is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de keuken. Het kan praktisch overal doorheen worden gedaan. Probeer voor een verrassend effect ook eens onze biologische gefermenteerde knoflook. Verrassend zoet van smaak en heerlijk smeuïg.

  • R20055

    Courgettes lijken op grote komkommers maar hoort toch echt bij de pompoensoorten. Courgette heeft een zachte, neutrale smaak. De courgette moet op smaak worden gebracht met andere ingrediënten. Door de neutrale smaak, is de courgette zeer breed inzetbaar. Zo is het perfect door pasta's, gewokt met groente of gegrild in plakjes.

  • R20168

    Mooie kleine witlofkropjes met een goudgeel randje aan de bladuiteinden. Deze witlofkropjes zijn heerlijk van smaak en uiterst gezond. Deze witlof is direct klaar om te verwerken.

  • R20173

    De witte biet is oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse Zeegebied en Klein Azië. De smaak is aangenaam zoet, ook als de plant wat langer groeit. Het vruchtvlees is wit geaderd, fijn en stevig.

  • R270299

    Koolraap groeit, in tegenstelling tot andere koolsoorten, onder de grond. De koolraap is waarschijnlijk ontstaan uit een kruising tussen kool en knolraap. Koolraap wordt dan ook vaak verward met knolraap, maar het zijn twee verschillende plantenwortels. Koolraap wordt altijd gekookt of gestoofd gegeten. Het gele geurige, vlees heeft dan een zachte,...

  • R270405

    Wortels zijn er veel kleuren, van wit tot geel en oranje tot paars. Oranje wortels werden het eerst in Nederland geteeld in de 17e eeuw en zijn nu de meest voorkomende in de westerse landen. In Azië zijn gele en paarse rassen onverminderd populair. Moderne paarse wortels zijn vaak oranje van binnen, ze zijn iets zoeter dan oranje peen. Bij koken verliezen...

  • R40039

    Cherrytomaatjes zijn klein van formaat, fruitig en hebben een lichte frisse en zoete smaak. Deze kleine tomaatjes zijn perfect als gezond tussendoortje. De benaming cherrytomaatjes of kerstomaatjes hebben ze te danken aan hun formaat. De gele cherrytomaat is iets minder zoet van smaak dan de rode variant.

  • R20019

    Broccoli bestaat uit kleine groene bloemknoppen met dikke stelen. De smaak van broccoli lijkt enigszins op die van bloemkool, maar is fijner en pittiger. Broccoli zit boordevol vitamines en is zeer breed inzetbaar. Broccoli kan worden gekookt, gewokt of worden verwerkt in salades.

  • R20130

    Rode pepers zijn pikante smaakmakers, die niet alleen scherp smaken maar ook zorgen voor een lekker aroma aan gerechten. Over het algemeen geldt hoe kleiner de peper ,hoe scherper en hoe rijper (dus geel of rood) hoe milder van smaak. De groene variant is dus pittiger dan de rode of gele.

  • R20133

    Romanesco bloemkool is een aparte verschijning met zijn groen-gele torentjes. Hij wordt ook wel torentjesbloemkool genoemd. De Romanesco bloemkool heeft een subtielere smaak dan de gewone bloemkool en heeft een lekkere bite als het niet te lang wordt gekookt.Behalve dat deze bloemkool er super creatief uitziet, is deze ook nog eens gezonder dan de...

  • R20137

    Roodlof is een kruising tussen witlof en radicchio. Roodlof is heerlijk zacht zoet van smaak. Het is makkelijk te bereiden en het kan zowel rauw door salades als gekookt of gegaard in de oven. Ook is roodlof prima om te gebruiken als gezonde snack.

  • R270370

    Romanesco bloemkool is een aparte verschijning met zijn groen-gele torentjes. Hij wordt ook wel torentjesbloemkool genoemd. De Romanesco bloemkool heeft een subtielere smaak dan de gewone bloemkool en heeft een lekkere bite als het niet te lang wordt gekookt.Behalve dat deze bloemkool er super creatief uitziet, is deze ook nog eens gezonder dan de...

  • R270009

    Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. Bleekselderij heeft een mooi frisse smaak en is heerlijk als gezond tussendoortje, in een salade of in een sapje.

  • R270445

    Broccoli bestaat uit kleine groene bloemknoppen met dikke stelen. De smaak van broccoli lijkt enigszins op die van bloemkool, maar is fijner en pittiger. Broccoli zit boordevol vitamines en is zeer breed inzetbaar. Broccoli kan worden gekookt, gewokt of worden verwerkt in salades.

  • R270220

    De pompoen is familie van de komkommer en meloen. Het oranje vruchtvlees van de pompoen zit boordevol vitamines en mineralen. De ushi kuri pompoen kan na bereiding met schil en al worden gegeten. Probeer eens een pompoentaart of maak een heerlijke pompoensoep. 

  • R270246

    De spaghetti pompoen is een langwerpige gele of groengeel gestreepte pompoen met draderig vruchtvlees. Wanneer de pompoen in zijn geheel gekookt wordt en dan wordt opengesneden lijkt het vruchtvlees in een soort spaghetti veranderd te zijn. Deze pompoen kan met een saus als spaghetti worden opgediend. De smaak is heerlijk zacht en iets zoetig.Het...

  • R270258

    Van teler Frank de Koning. Deze dieprode cherry pruimtomaatjes hebben stevig vruchtvlees en een krachtige, zoete smaak.

  • R270065

    Gember is een wortelknol van de gemberplant. Al in de middeleeuwen werd de knol gebruikt om gerechten op smaak te brengen. Gember is fris, pittig, kruidig en verkwikkend. Deze biologische gember is heerlijk zacht van smaak.

  • R270010

    Artisjok is een gesloten, geschubde bloemknop met dikke vlezige blaadjes. Het hart is het smaakvolste gedeelte van de atisjok. Artisjok heeft een zachte, licht bittere smaak.

  • R270550

    De zwarte peen is donkerpurper tot zwart van kleur. Ook de binnenkant van de peen is donker van kleur. De smaak van deze peen is zowel rauw als gekookt uitstekend. Rauw is deze heerlijk krokant en gegaard lekker romig.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

Filter

Prijs

0 € - 20 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.