Groenten

Er zijn 224 producten
97 - 120 van 224 producten weergegeven
  • R10030

    De lange, vrij dunne wortels zijn donkerpurper, bijna zwart. Van binnen is de wortel ook donker van kleur en de smaak is zowel rauw als gekookt uitstekend.

  • R20161

    Schorseneren zijn lange dunne wortels met een bruine schil. De smaak lijkt op die van asperges. Schorseneren worden daarom ook wel armeluisasperges genoemd. Schorseneren zijn een beetje van tafel verdwenen, omdat het schoonmaken veel werk is. Toch is dat jammer, want het bleekcrème vruchtvlees is heerlijk en herinnert aan artisjok en asperge. Schorseneren...

  • R240068

    Een heerlijke slamix van Roquette, lollo bianco, eikenbladsla en lollo rosso. Deze slamix heeft een mooie combinatie van de pittige roquette samen met de zachte smaak van de andere slasoorten. Deze slamix is breed inzetbaar. Onze slamixen zijn super vers en gewassen. Dus gelijk klaar voor gebruik.

  • R40014

    De kumato tomaat is een bijzondere verschijning met zijn goudgroene tot diep bruine kleur. Het rijpingsproces van deze tomaten gaan van binnen naar buiten. De kumato tomaat is heeft zijn eigen intense smaak. Zoeter dan de gewone tomaat, maar ook zeer sappig en stevig van structuur. Een smaak zoals geen andere tomaat.

  • R20069

    Andijvie is een bladgewas en familie van de witlof, vandaar de iets bittere smaak. Andijvie is zowel lekker gekookt, als rauw in bijvoorbeeld een stampot. Misschien wel verrassender is om het te stomen met appel of het te verwerken in een hartige taart.

  • R37004

    De rode baby kale van Keltenhof is een stuk milder van smaak dan de traditionele kool. Ook smaakt deze baby kale licht peperig. Met deze baby kale zet je in een handomdraai een heerlijke vitamine rijke maaltijd met een spannende twist op tafel. De baby kale kan zowel rauw als kort verwarmd worden gebruikt.

  • R20109

    Pandan blad, de lange smalle bladeren van een bepaald soort palm. Pandan bladeren geven een heerlijke, nootachtige geur. Dezelfde geur vind je terug in pandanrijst. Pandan blad kan je mee laten koken om extra smaak te geven aan je gerechten. Zorg er wel voor dat je het blad eerst kneust, door het bijvoorbeeld in een knoop te leggen, zo komt het aroma...

  • R70013

    Rode bieten kiemen zien er niet alleen geweldig uit in je gerecht, maar hebben ook een lekkere aardse smaak. Ook zijn ze rijk aan vitamine B11 en vitamine E en zijn ze een bron van magnesium.

  • R70009

    Prei kiemen hebben een zeer herkenbare smaak. Namelijk de smaak van ui. Door zijn smaak past deze kiem perfect bij vis- en vleesgerechten. Ook zijn de prei kiemen lekker als topping op een broodje en zitten ze boordevol vitamine.

  • R70004

    Een rijke mix bestaande uit adzuki, linzen, kikkererwten, mini taugé en tarwe. Door verschillende soorten een gezonde mix met veel eiwitten en vezels. Heerlijk nootachtig van smaak.

  • R20072

    Deze radijssoort is de kleine versie van de rettich wortel. De smaak van ijspegels is iets zachter dan die van radijs. Lekker om rauw te eten door salades, maar ook erg lekker geblancheerd of geroerbakt. Niet alleen de ijspegel is eetbaar maar ook het blad.

  • R270016

    Pastinaak valt onder de vergeten groenten. Vroeger was pastinaak een zeer geliefde groente, tegenwoordig kent bijna niemand de pastinaak meer. Maar toch lijkt de pastinaak zijn come back te maken in de Nederlandse keukens. Pastinaak heeft een heerlijk intens, aromatische en enigszins zoete smaak. Ook heeft het iets weg van anijs.Het seizoen van dit...

  • R270213

    Deze gekleurde snijbiet is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook nog eens erg lekker en veelzijdig. Het blad kun je roerbakken als spinazie en daar smaakt die ook een beetje naar. De steel wordt vaak weggegooid, maar ook deze is prima te gebruiken. De stelen hebben het knapperige van paksoi. 

  • R20138

    Schoongemaakte en gewassen, kleine maat spruiten. Spruitjes hebben een mild-bittere koolsmaak en zitten bomvol vitamine C. Niet iedereen kan de typische spruitjes smaak waarderen, maar je kan spruitjes op heel veel verschillende manier bereiden en zo verschillende smaken creëren. Breng bijvoorbeeld het zoete en nootachtige in de spruiten naar boven door...

  • R40122

    De Nebula is een spannende nieuwe, rode ronde cherrytomaat met een uitstekende smaak en heerlijk aroma. Zowel de smaken zoet als hartig zijn in hoge mate aanwezig. In combinatie met een mooie frisheid levert dit een geconcentreerde smaak op zoals wij die nooit eerder hebben geproefd.

  • R70015

    De rode kool kiem is een rachtige verschijning met zijn lichtpaarse kleur. De rode kool kiemen hebben een lichte kool smaak en zijn erg lekker in salades en bij diverse kazen.

  • R130031

    Aardpeer wordt ook wel topinamboer genoemd. Aardperen zijn licht zoet en nootachtig van smaak. Aardperen kunnen rauw worden gegeten, gekookt, gestoomd of verwerkt in soepen en puree. Tijdens het bereiden verspreiden aardperen een rokerig aroma.

  • R20108

    Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit China komt. De witte stengels van de paksoi zijn lekker knapperig en de bladeren zijn heerlijk sappig. Daarnaast zit paksoi ook nog boordevol vitamines en mineralen.

  • R20036

    De gele biet is een stuk minder sterk van smaak dan de rode variant. De gele biet heeft een friszoete smaak. De biet heeft prachtige gele cirkels aan de binnenkant. Deze biet is niet alleen mooi, maar kan ook op veel verschillende manieren worden klaargemaakt.

  • R60013

    Winterpostelein wordt ook wel pourpier genoemd. Winterpostelein heeft sappige steeltjes en heerlijke frisse blaadjes. Winterpostelein is heerlijk in salades of als smaakvolle decoratie. Daarbij is winterpostelein ook nog een bron van vitamine C en mineralen.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R20065

    Grove spinazie wordt ook wel wilde spinazie genoemd. Deze grove spinazie is heerlijk vol van smaak. De grove spinazie slinkt wat minder dan de jonge spinazieblaadjes. Zeer geschikt om te gebruiken in roerbakgerechten.

  • R20025

    Een langwerpige krop die lichtgekleurd en stevig is. Hoe dichter bij het midden van de kool, hoe malser de bladeren zijn. De smaak van Chinese kool is lichtzoet.

  • R20123

    Rode bieten worden ook wel kroten of krootjes genoemd. Rode bieten hebben een aardse smaak, je houdt er of wel of niet van. Rode bietjes kan je op verschillende manieren bereiden. Zo kun je ze koken of roosteren. Ook kun je de bietjes rauw eten, zorg dan wel dat de schil eraf is en de biet in dunne plakjes is gesneden.

  • R37003

    Deze gewassen gele frisé sla van Keltenhof is fris en heeft een licht bittere en nootachtige smaak. Deze frisé is mooi stevig en heeft veel geel. De frisé zit zol vitaminen en mineralen.

Filter

Prijs

0 € - 20 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.