Groenten

Er zijn 220 producten
73 - 96 van 220 producten weergegeven
  • R20286

    De red meat radijs lijkt van buiten misschien erg veel op een meiraap, maar zodra deze wordt doorgesneden wordt de naam duidelijk. Een prachtige rozerode binnenkant wordt zichtbaar. De red meat radijs heeft een stevige structuur en een pittige smaak.

    1,95 €/200 gram
  • R20344

    De Chantenay carrot is en klein zoet en knapperig worteltje. Deze wortels komen uit Engeland. Chantenay carrots zijn zeer veelzijdig. Ze zijn zowel gekookt erg smaakvol als rauw. Chantenay carrots komen in drie verschillende kleuren: oranje, wit en paars.

    4,45 €/500 gram
  • R20420

    Green meat radijs is de naam van deze grote oorspronkelijk Chinese radijs-soort, uit de uitgebreide radijzen-familie. Een soort die eeuwen geleden in China'in het wild' voor het eerst werd gevonden. Het zijn vrij grote, dikke langwerpige knollen.

    1,95 €/200 gram
  • R10009

    Kervelwortel is pas goed eetbaar als de vorst eroverheen is geweest, net als bij boerenkool en pastinaak. De smaak is nootachtig, anderen spreken over een zacht zoete, iets naar kastanje neigende smaak. De knol bevat een vrij hoog gehalte aromatische stoffen; daardoor is de wortel zoetig en bloemig. De knolletjes zijn zeer geschikt voor een lekkere puree.

    3,95 €/200 gram
  • R270033

    Palmkool, of cavolo nero, is familie van de boerenkool. Het is een kool met een verfijnde smaak. Palmkool is wat steviger, knapperiger en voller van smaak dan boerenkool. Met palmkool kan je veel verschillende kanten op. Er zijn mooie, voornamelijk Italiaanse, recepten mee te vinden.

    5,45 €/500 gram
  • R270026

    Spitskool is een wat sappigere en zachtere koolsoort dan de ronde variant. Net als de witte kool is de spitskool zeer breed inzetbaar. Ook de spitskool kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Roerbakken is ook uitermate geschikt met spitskool. Deze groente is niet alleen lekker, maar zit ook bomvol vitamine C.

    3,45 €/stuk
  • R10005

    Deze bieten zijn een oud en smakelijk ras afkomstig uit het Italiaanse plaatsje Chioggia. De smaak van de chioggia biet is zacht zoet en ook zoeter dan de gewone rode biet. De biet heeft een prachtige tekening aan de binnenkant. Hij is dan ook uitermate geschikt om rauw te verwerken in salades. De chioggia kan ook worden gekookt, de heerlijke smaak blijft...

    1,95 €/500 gram
  • R140003

    De cevennes uien hebben in vergelijking met andere uien een zoet en mild aroma. Omdat de bijtende stof, die normaal tranen bij het schillen en snijden veroorzaakt, ontbreekt is het een stuk aangenamer deze ui te snijden. De ui is heerlijk knapperig met een prettige zoete uiensmaak.

    3,45 €/500 gram
  • R150103

    Een smakelijke mix van paddenstoelen in één pakket. Dit pakket bevat 150 gram bruine shiimeji, 1 grote kruidenzwam en 100 gram biologische shiitake paddenstoelen. Snijd de bruine shiimeji los van de voedingsbodem en zorg dat er een steeltje van ongeveer 1,5 cm aan het hoedje blijft zitten. De kruidenzwam kan je in plakken snijden en van de shiitake snijd...

    4,95 €/pakket
  • R20143

    Spitskool is een wat sappigere en zachtere koolsoort dan de ronde variant. Net als de witte kool is de spitskool zeer breed inzetbaar. Ook de spitskool kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Roerbakken is ook uitermate geschikt met spitskool.

    1,45 €/stuk
  • R220205

    Fijn gesneden rode kool. Wordt met koken mooi zacht. Maak de kool op smaak met azijn, wat suiker en kaneel. Gekookt is rode kool lekker met appel, maar ook met bijvoorbeeld verse vijgen.

    2,95 €/1 kilogram
  • R20046

    Gele peen is harder dan de normale peen, maar heerlijk mals, zacht en kleurig na het koken. Bijna was de gele wortel alleen nog als voederwortel voor dieren verkrijgbaar; men zag meer in de oranje wortel, die in de loop van de vorige eeuwen flink belangrijk werd.

    1,45 €/500 gram
  • R20209

    Rode spitskool smaakt eigenlijk hetzelfde als gewone spitskool en is dus lekker sappig van smaak. Rode spitskool is zeer breed inzetbaar en zeer geschikt om wat kleur aan gerechten te geven.

    1,95 €/stuk
  • R20032

    De flespompoen is een vrucht met een flesachtige vorm. De pompoen heeft oranje vlezig pulp en heeft een zoete en nootachtige smaak. Flespompoen kan worden gebakken in de oven of worden gestoofd, maar in de oven komt de zoete, boterachtige smaak het beste tot zijn recht.

    2,45 €/stuk
  • R140030

    Gefermenteerde knoflook wordt ook wel zwarte knoflook genoemd. Deze knoflook wordt zwart na het fermenteren. De smaak van gefermenteerde knoflook lijkt totaal niet op rauwe knoflook. Het heeft een diepe en zoete smaak en de textuur is zeer smeuïg. Zwarte knoflook kan net zo worden gebruikt als gewone knoflook, maar deze variant is ook heerlijk om rauw te...

    8,95 €/50 gram
  • R140021

    Een mooie zoete smaak met een mild aroma. Omdat de bijtende stof, die normaal tranen bij het schillen en snijden veroorzaakt, ontbreekt is het een stuk aangenamer deze ui te snijden.

    3,45 €/500 gram
  • R10015

    De peterseliewortel is de wortel van peterselie en een zogenoemde'vergeten groente'. Deze wordt gekweekt om de grote witte wortel en niet om het blad. Deze wortel kan tot 15 cm lang worden en heeft een smaak die doet denken aan knolselderij en pastinaak. Het blad van de peterseliewortel kan op dezelfde manier worden gebruikt als peterselie. Overigens...

    1,95 €/200 gram
  • R10019

    Een lange, vrij dunne wortel met een donkerpurper, bijna zwarte kleur. Van binnen heeft de wortel een mooie oranje kern.

    1,25 €/500 gram
  • R40044

    Heerlijke gele vleestomaten. Mooie volle en zoete smaak.

    5,45 €/500 gram
  • R10030

    De lange, vrij dunne wortels zijn donkerpurper, bijna zwart. Van binnen is de wortel ook donker van kleur en de smaak is zowel rauw als gekookt uitstekend.

    1,45 €/500 gram
  • R20161

    Schorseneren zijn lange dunne wortels met een bruine schil. De smaak lijkt op die van asperges. Schorseneren worden daarom ook wel armeluisasperges genoemd. Schorseneren zijn een beetje van tafel verdwenen, omdat het schoonmaken veel werk is. Toch is dat jammer, want het bleekcrème vruchtvlees is heerlijk en herinnert aan artisjok en asperge. Schorseneren...

    2,45 €/500 gram
  • R20069

    Andijvie is een bladgewas en familie van de witlof, vandaar de iets bittere smaak. Andijvie is zowel lekker gekookt, als rauw in bijvoorbeeld een stampot. Misschien wel verrassender is om het te stomen met appel of het te verwerken in een hartige taart.

    1,95 €/krop
  • R240068

    Een heerlijke slamix van Roquette, lollo bianco, eikenbladsla en lollo rosso. Deze slamix heeft een mooie combinatie van de pittige roquette samen met de zachte smaak van de andere slasoorten. Deze slamix is breed inzetbaar. Onze slamixen zijn super vers en gewassen. Dus gelijk klaar voor gebruik.

    2,95 €/250 gram
  • R40014

    De kumato tomaat is een bijzondere verschijning met zijn goudgroene tot diep bruine kleur. Het rijpingsproces van deze tomaten gaan van binnen naar buiten. De kumato tomaat is heeft zijn eigen intense smaak. Zoeter dan de gewone tomaat, maar ook zeer sappig en stevig van structuur. Een smaak zoals geen andere tomaat.

    4,45 €/500 gram

Filter

Prijs

0 € - 20 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.