Fruit

Er zijn 150 producten
145 - 150 van 150 producten weergegeven
 • R270143

  De golden japan pruim heeft, zoals zijn naam al doet denken, een goudgele schil. Ook het vruchtvlees is geel. Deze pruim heeft sappig vruchtvlees en is fris zoet van smaak.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

 • R270385

  De mirabel wordt ook wel kerspruim genoemd. De mirabel is klein en lijkt op een grote kers. De kleur verschilt van oranje-geel tot een rode blos. Mirabelle zijn mooi zoet en sappig van smaak.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

 • R270314

  Cherimoya is een hartvormige vrucht met een groene, soms paarse schil met schubben. Het vruchtvlees is wit en romig en de smaak doet denken aan ananas en aardbei. De vrucht is rijp wanneer de schil donker begint te kleuren en je hem licht in kunt drukken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar

 • R270430

  De elstar is een sappige, knapperige appel met roomwit vruchtvlees. Hij heeft een uniek aroma en smaak: fris en heerlijk zoet. Elstar kan gebruikt worden in appelgebak, maar laat veel vocht los.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

 • R100176

  De Cerisa kersen zijn een van de producten waar Nederland trots op mag zijn. Dit seizoensproduct heeft een ultieme rijpheid door ze laat te plukken, geen liefhebber mag dit seizoen missen. Cersia kersen hebben een groene steel en hebben ‘kurk’, hierdoor zijn en blijven ze super sappig! De kwaliteit, grootte en smaak zijn ongeëvenaard, Cerisa kersen zijn...

 • R100092

  Een Franse nectarine met roodkleurig vruchtvlees. Heerlijk sappig, zachtzuur en zoet van smaak.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

Filter

Prijs

1 € - 30 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.