Delicatessen

Er zijn 69 producten
25 - 48 van 69 producten weergegeven
  • R16027

    Smaak: Gefermenteerde ui met een geconcentreerde maar zachte smaak. Net als gefermenteerde knoflook zit er iets van drop in de smaak. Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken. Combineren met: Lekker bij andere krachtige smaken als ingekookte kreeftenjus of jus roti.

  • R16026

    Miso is een gefermenteerde pasta gemaakt van sojabonen, rijst, zout, graan en koji. Witte miso is de mildste variant en is wat zoeter van smaak. Je kan miso gebruiken als smaakmaker door bijvoorbeeld sauzen en soep.

  • R16034

    Smaak: Geroosterd nori zeewier met wasabismaak. Bereidingswijze: Gebruik de wasabi nori blaadjes als krokantje of om een cannelloni van te maken. Combineren met: Maak een klassieke combinatie met sushi rijst en rauwe vis.

  • R16020

    Smaak: De combinatie van fris, zoet en hartig geeft een spannende smaak. Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken. Combineren met: Dankbaar product om mee te experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met witte chocolade en framboos.

  • R170010

    Deze vacuüm verpakte kastanjes zijn sous-vide bereid. De smaak van deze kastanjes is heerlijk zoet en nootachtig.

  • R330028

    Een typische dennentoppen aroma. Gebruik deze azijn bijvoorbeeld als dressing door te mengen met olie, een eidooier en een eetlepel mosterd. Smaakt heerlijk bij de bereiding van sauzen of om vlees in te marineren.

  • R16017

    Smaak: Pasta van Japanse groene peper korrels met yuzu.Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken.Combineren met: Geeft pit aan gerechten, maar met verfijning.

  • R16011

    Frisse smaak van yuzu. Lekker als limonade of bijvoorbeeld in cocktails of desserts.

  • R330026

    De gekonfijte groene walnoten hebben een totaal eigen smaak met kenmerken van vanille en drop. Snijd de noot in flinterdunne plakjes. Deze gekonfijte groene walnoten zijn heerlijk bij wildgerechten, patés en winterse desserts. Dit moet je geprobeerd hebben!

  • R330015

    Zachte, maar goede daslooksmaak. Deze olie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Heerlijk om vis, schaaldieren of vlees mee te marineren.

  • R330020

    Deze paardenbloemen gelei is gemaakt van biologisch rietsuiker, pectine uit appelschil en wilde kruiden van kruidenkwekerij Puur aroma. Gebruik de gelei als een normale jam of als extra smaakmaker door pudding en vla. Ook heerlijk bij je favoriet kaas.

  • R330018

    De klassieke kruidenolie is een goede basis olie met veel smaak. Spannend om te proeven door de keuze voor niet alledaagse kruiden. Deze olie kan zowel bij koude als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Gebruik de olie bijvoorbeeld eens bij bak- en wok gerechten met een korte bereidingstijd.

  • R330029

    Onze lieve vrouwe bedstro azijn. Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn met de kruidige plant onze lieve vrouwe bedstro. Gebruik de azijn als vinaigrette door te mengen met olie. Of gebruik hem om bijvoorbeeld rauwe vis mee te marineren.

  • R330022

    Deze gelei heeft een specifiek en kruidig onze lieve vrouwe bedstro aroma. Gemaakt van biologisch rietsuiker en pectine. Gebruik de gelei bij voorgerechten met lever, wild of gevogelte. Ook lekker bij desserts, bijvoorbeeld een appeldessert.

  • R330025

    Mooie friszoete smaak met overweldigend vlierbloesem aroma. Deze siroop is perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. Voegt een mooie smaak toe aan thee, maar ook erg lekker als extra smaakdimensie in cocktails.

  • R10105

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Calibri; color: #000000}Die heerlijke frisheid van een typische limoncello, maar dan met de karakteristieke geur en smaak van yuzu. Deze yuzu limoncello is gemaakt van de originele Kochi yuzu. Heerlijk fris en met zijn volledig eigen aroma.

  • R330030

    Deze paardenbloem en basilicum azijn is gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn. Lekker om augurken in te maken of als extra smaakmaker bij een salade. Combineer met bijvoorbeeld konijn. Het konijn 24 uur in de azijn leggen voordat je het konijn garing geeft.

  • R330027

    Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn en veel vlierbloesem schermen. Door het zure van de azijn en het bloemige van de vlierbloesem een mooie complexiteit. Een breed inzetbare smaakmaker.

  • R330017

    Deze wilde kruidenolie is gemaakt van verse kruiden geplukt door herborist Frank Radder. De wilde kruidenolie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Meng de olie met een eidooier en azijn voor een heerlijk kruidige dressing.

  • R330019

    Wilde kruidenpesto gemaakt van wilde kruiden, kaas en hazelnootjes uit de Zuid-Limburgse regio. Gebruik de pesto als smeersel, saus of smaakmaker. Ook erg lekker voor een traditionele pasta pesto.

  • R270535

    Deze in wijn gekookte zuurkool uit de Elzas komt van kleinschalige zuurkool producent Wagner. Choucrouterie Wagner is een traditioneel bedrijf, waar de passie voor de zuurkool overgaat van generatie op generatie. Een bedrijf waar kwaliteit en flexibiliteit in de genen zit.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R10058

    Gegaarde zuurkool met peperkorrels, riesling, jeneverbessen, reuzel en ganzenvet uit de Elzas.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R270769

    Deze rauwe zuurkool uit de Elzas komt van kleinschalige zuurkool producent Wagner. Choucrouterie Wagner is een traditioneel bedrijf, waar de passie voor de zuurkool overgaat van generatie op generatie. Een bedrijf waar kwaliteit en flexibiliteit in de genen zit. Wagner maakt verschillende soorten zuurkool waarvan sommige soorten met Riesling wijn worden...

  • R16005

    Wordt ook wel Irikuromame genoemd. Smaak: Nootachtige smaak komt naar boven doordat de boontjes geroosterd zijn. Bereidingswijze: Direct als geheel of gehakt te gebruiken. Combineren met: Geeft krokante en smaakvolle toevoeging aan gerechten.

Filter

Prijs

2 € - 60 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.