Delicatessen

Er zijn 69 producten
1 - 24 van 69 producten weergegeven
  • R170120

    Jan Kruijsse heeft Zeeuwse Zeewier Crisps ontwikkeld. In deze crisps is knotswier verwerkt, dit wier behoudt zijn smaak ook bij hoge temperaturen. Jan snijdt het knotswier in de Oosterschelde. Zeeuwse Zeewier Crisps zijn super krokant en hebben een duidelijke en lekkere zeewier smaak.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas...

  • R261015

    Onze groentesap concentraten zijn gemaakt door het water te laten verdampen uit sap van groenten. Op deze wijze ontstaan er diep gekleurde siropen die voor ellerlei culinaire toepassingen kunnen worden gebruikt en tevens een bron zijn van natuurlijke voedingsstoffen.100 gram van deze concentraat is gemaakt van ongeveer 1,1 kilogram verse wortelen

  • R16022

    Smaak: Tempura van Nori zeewier. Heerlijk krokant met een pittige wasabi smaak.Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken.Combineren met: Lekker met rauwe vis en bijvoorbeeld een gel van yuzu.

  • R16051

    Yakiniku is de Japanse stijl van barbecueën. Yakiniku betekent letterlijk gegrild vlees. Ieder yakiniku restaurant heeft zijn eigen dip saus, yakiniku no tare. Dit is een soort zoete, Japanse barbecue saus. In plaats van deze Japanse barbecue saus helemaal zelf te maken, hebben wij nu ook heerlijke yakiniku no tare uit Japan in een flesje. 

  • R10100

    'Tonen van groen blad, groen fruit, banaan en roodfruit. Een milde fruitige olijfolie, onze bestseller.60% Picual, 20% Arbequina, 20% Alfafarenca, Blanqueta en Genovesa. Picual en Arbequina zijn veel gebruikte olijfsoorten in Spanje. De andere soorten worden alleen verbouwd in deze regio. Op de luxe fles van Masia el Altet 'High Quality' is voor de opdruk...

  • R10101

    'Groen fruit, groen gras, tomaat. Intenser dan de ‘Gold’ maar nog zonder echt scherpe kantjes. 30% Picual, 30% Changlot Real, 40% Alfafarenca, Blanqueta and Genovesa. Gemaakt van 70% alleen lokaal voorkomende olijfsoorten.Masia el Altet heeft een zeer kleine productie doordat alleen olie wordt geproduceerd van eigen bomen. De bomen worden gevoed door...

  • R10103

    'Groen fruit, groen gras, amandel en banaan. Krachtige smaak met zowel fruitigheid als intensiteit, pittigheid en bitters. 100% Picual. Deze olijfolie heeft de meeste onderscheidingen ontvangen en prijzen gewonnen.Masia el Altet heeft een zeer kleine productie doordat alleen olie wordt geproduceerd van eigen bomen. De bomen worden gevoed door het...

  • R10102

    'Groen fruit, groen gras, groene appel, kruiden en mint. Pittigheid en bitterheid beginnen een belangrijkere rol in de smaak te spelen. 100% Changlot Real. Voor 100% gemaakt van alleen lokaal voorkomende olijfsoorten.Masia el Altet heeft een zeer kleine productie doordat alleen olie wordt geproduceerd van eigen bomen. De bomen worden gevoed door het...

  • R16042

    Japanse yuzu tonic. Met de karakterisitieke aromatische geur en smaak van yuzu en een licht bittertje van de tonic. Een verrassende en verfrissende tonic.

  • R16050

    De shirodashi is een geconcentreerde dashi bouillon. Leng deze basis aan met 15 delen water. Dit is de ideale basis voor soepen, noodels of andere Japanse gerechten. De shirodashi geeft die typische, delicate umami smaak aan jouw gerecht.

  • R16009

    De smaak van ponzu sauce is fris met veel umami, een vleugje dashi en een mooi yuzu aroma. Ponzu sauce is heerlijk als smaakmaker en dipsaus bij bijvoorbeeld rauwe vis- en vleesgerechten.

  • R170043

    De groenten chips bestaat uit aardse rode bieten, zoete wortels, pastinaak en een snufje zeezout.

  • R16004

    Smaak: Intense smaak van geroosterde groene uien. Bereidingswijze: Niet meer verwarmen. Combineren met: Bijvoorbeeld groenten-, rijst- of noodle gerechten.

  • R16019

    Smaak: Zoete yuzu smaak met voldoende frisheid. Bereidingswijze: Wordt klassiek met heet water als een soort thee gedronken. Combineren met: Ook in desserts te gebruiken of met bijvoorbeeld terrine van eendenlever.

  • R16037

    Smaak: Chanpon betekent in het Japans: alles gemengd. Deze ponzu is een mengsel van de Japanse citrussen daidai, sudachi, kabossu en yuzu. Bereidingswijze: Het citrus wordt hand geperst en gemengd met de azijn, sojasaus en een vleugje dashi. Combineren met: De vol hartige en frisse smaak is prima te gebruiken als dipsaus of a la minute marinade

  • R330023

    Deze siroop is mooi zoet van smaak met veel aroma. Perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. Gebruik de siroop als honingvervanger bij kwark of yoghurt.

  • R16048

    Deze Japanse gefermenteerde zwarte knoflook azijn wordt gemaakt op basis van rijstazijn. In Japan wordt de azijn gecombineerd met bijvoorbeeld geroosterde groenten. Een andere toepassing is als ´aanmaak limonade´. De zwarte knoflook azijn wordt met 5 delen water aangelengd, in Japan wordt dit mengsel gezien als favoriete vitaliteitsdrank. Voeg eventueel...

  • R170070

    "Een knapperige ziltzoute snack bereid uit een pasta van volle tarwe en kelpwieren. Kelpwieren worden op duurzame wijze geoogst voor de kust van Baja Californië in noordwest Mexico. Samen met tarwe uit nabij gelegen gebieden worden ze verwerkt tot zeewier pasta. Aangekomen in nederland wordt die pasta op ambachtelijke wijze gefrituurd in zonnebloemolie en...

  • R330021

    Deze gelei is gemaakt van jonge dennentoppen, biologisch rietsuiker en pectine uit appelschil. Een complexe smaak met hars tonen. Een schepje van deze gelei bij de kaas of voor het geleren van bijvoorbeeld bavarois is heerlijk. Deze gelei smaakt ook heerlijk bij patés van het seizoen, zoals wild paté.

  • R330024

    Friszoet met een lichte harssmaak. Deze siroop is perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. De geur doet denken aan een boswandeling. Voeg een klein scheutje toe aan champagne als ultiem kerst aperitief. Deze siroop is ook erg lekker in desserts.

  • R270748

    Biologische pecannoten in de dop. Pecannoten zijn familie van de walnoten. De pecannoot is heerlijk zoet en boterachtig van smaak. De pecannoot heeft een kenmerkende zoete geur die hij grotendeels dankt aan zijn gezonde oliën.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R16010

    Smaak: Fris, zuur en heel hartig. Bereidingswijze: Als fris-zure dipsaus met rokerige accenten. Combineren met: Het is een verfijnde toevoeging aan gerechten zoals bij dim sum of rauwe vis.

  • R16035

    Smaak: Geroosterd nori zeewier met wasabismaak. Bereidingswijze: Gebruik de wasabi nori blaadjes als krokantje of om een cannelloni van te maken. Combineren met: Maak een klassieke combinatie met sushi rijst en rauwe vis.

  • R16021

    Smaak: Diepe smaak die aan asperge doet denken. Bereidingswijze: Nieuw product in Nederland, kan volop mee worden geëxperimenteerd.

Filter

Prijs

2 € - 60 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.