Delicatessen uit Japan

Er zijn 34 producten
25 - 34 van 34 producten weergegeven
 • R16031

  Smaak: Heldere en verfijnde azijn die gerechten kan oppeppen. Bereidingswijze: Niet verwarmen. Combineren met: Top traditionele azijn met heel veel toepassingen.

 • R16029

  Smaak: Een uitgebalanceerd mengsel van dashi, sojasaus, mirin en rijstazijn. De smaak is rokerig met een duidelijke smaak van bonitovlokken. Bereidingswijze: Als smaakmaker Combineren met: Bijvoorbeeld entrecote, lente ui en rode wortel.

 • R16006

  Deze gesneden kombu is gekookt in sojasaus en hierna gedroogd. Smaak: Zeer hartig en rijk aan umami. Heeft iets drop-achtigs. Bereidingswijze: Direct te gebruiken of eerst weken in warm water. Combineren met: Hartige gerechten. Geeft rijke en volle smaak.

 • R16025

  Matcha thee drink Ichigo Ichie is licht bitter en van smaak. Matcha poeder is extreem rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen. Wanneer er aan de dop wordt gedraaid, valt de groene matcha poeder in het flesje. Na een paar keer schudden is de poeder gemengd en klaar om gedronken te worden. Matcha thee drink Ichigo Ichie is een zeer populaire drank...

 • R16041

  Smaak: Tempura van Nori zeewier. Heerlijk krokant met een frisse yuzu smaak. Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken. Combineren met: Lekker met volle smaken. Verfijnd voor bijvoorbeeld mooie amuses.

 • R16028

  Smaak: Chanpon betekent in het Japans: alles gemengd. Deze ponzu is een mengsel van de Japanse citrussen daidai, sudachi, kabossu en yuzu. Bereidingswijze: Het citrus wordt hand geperst en gemengd met de azijn, sojasaus en een vleugje dashi. Combineren met: De vol hartige en frisse smaak is prima te gebruiken als dipsaus of a la minute marinadeHet...

 • R16033

  Smaak: Net als bij de Chanponzu vinegar zijn in deze ponzu verschillende Japanse citrus soorten verwerkt. Echter is de sojasaus weggelaten. Bereidingswijze: Zonder verwarmen gebruiken als dipsaus of marinade. Combineren met: Door het weglaten van de sojasaus heeft deze ponzu een blanke kleur, dit maakt de ponzu breed inzetbaar.

 • R16008

  Smaak: Umami, uniek en intens hartig. Bereidingswijze: Maak er bijvoorbeeld een misomarinade of misovinaigrette van. Combineren met: Gegrilde aubergine, rauwe zalm of in soep.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

 • R16018

  Smaak: Kenmerkend yuzu aroma in een siroop. Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken. Combineren met: Geeft een verfijnde yuzu smaak aan desserts, cocktails of warme dranken.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar

 • R16023

  Smaak: Tempura van Nori zeewier. Heerlijk krokant met een frisse citroen smaak.Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken.Combineren met: Lekker met volle smaken. Verfijnd voor bijvoorbeeld mooie amuses.

Filter

Prijs

2 € - 60 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.