Delicatessen uit Japan

Er zijn 34 producten
1 - 24 van 34 producten weergegeven
  • R170120

    Jan Kruijsse heeft Zeeuwse Zeewier Crisps ontwikkeld. In deze crisps is knotswier verwerkt, dit wier behoudt zijn smaak ook bij hoge temperaturen. Jan snijdt het knotswier in de Oosterschelde. Zeeuwse Zeewier Crisps zijn super krokant en hebben een duidelijke en lekkere zeewier smaak.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas...

  • R16022

    Smaak: Tempura van Nori zeewier. Heerlijk krokant met een pittige wasabi smaak.Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken.Combineren met: Lekker met rauwe vis en bijvoorbeeld een gel van yuzu.

  • R16051

    Yakiniku is de Japanse stijl van barbecueën. Yakiniku betekent letterlijk gegrild vlees. Ieder yakiniku restaurant heeft zijn eigen dip saus, yakiniku no tare. Dit is een soort zoete, Japanse barbecue saus. In plaats van deze Japanse barbecue saus helemaal zelf te maken, hebben wij nu ook heerlijke yakiniku no tare uit Japan in een flesje. 

  • R16042

    Japanse yuzu tonic. Met de karakterisitieke aromatische geur en smaak van yuzu en een licht bittertje van de tonic. Een verrassende en verfrissende tonic.

  • R16050

    De shirodashi is een geconcentreerde dashi bouillon. Leng deze basis aan met 15 delen water. Dit is de ideale basis voor soepen, noodels of andere Japanse gerechten. De shirodashi geeft die typische, delicate umami smaak aan jouw gerecht.

  • R16009

    De smaak van ponzu sauce is fris met veel umami, een vleugje dashi en een mooi yuzu aroma. Ponzu sauce is heerlijk als smaakmaker en dipsaus bij bijvoorbeeld rauwe vis- en vleesgerechten.

  • R16004

    Smaak: Intense smaak van geroosterde groene uien. Bereidingswijze: Niet meer verwarmen. Combineren met: Bijvoorbeeld groenten-, rijst- of noodle gerechten.

  • R16019

    Smaak: Zoete yuzu smaak met voldoende frisheid. Bereidingswijze: Wordt klassiek met heet water als een soort thee gedronken. Combineren met: Ook in desserts te gebruiken of met bijvoorbeeld terrine van eendenlever.

  • R16037

    Smaak: Chanpon betekent in het Japans: alles gemengd. Deze ponzu is een mengsel van de Japanse citrussen daidai, sudachi, kabossu en yuzu. Bereidingswijze: Het citrus wordt hand geperst en gemengd met de azijn, sojasaus en een vleugje dashi. Combineren met: De vol hartige en frisse smaak is prima te gebruiken als dipsaus of a la minute marinade

  • R16048

    Deze Japanse gefermenteerde zwarte knoflook azijn wordt gemaakt op basis van rijstazijn. In Japan wordt de azijn gecombineerd met bijvoorbeeld geroosterde groenten. Een andere toepassing is als ´aanmaak limonade´. De zwarte knoflook azijn wordt met 5 delen water aangelengd, in Japan wordt dit mengsel gezien als favoriete vitaliteitsdrank. Voeg eventueel...

  • R16010

    Smaak: Fris, zuur en heel hartig. Bereidingswijze: Als fris-zure dipsaus met rokerige accenten. Combineren met: Het is een verfijnde toevoeging aan gerechten zoals bij dim sum of rauwe vis.

  • R16035

    Smaak: Geroosterd nori zeewier met wasabismaak. Bereidingswijze: Gebruik de wasabi nori blaadjes als krokantje of om een cannelloni van te maken. Combineren met: Maak een klassieke combinatie met sushi rijst en rauwe vis.

  • R16021

    Smaak: Diepe smaak die aan asperge doet denken. Bereidingswijze: Nieuw product in Nederland, kan volop mee worden geëxperimenteerd.

  • R16027

    Smaak: Gefermenteerde ui met een geconcentreerde maar zachte smaak. Net als gefermenteerde knoflook zit er iets van drop in de smaak. Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken. Combineren met: Lekker bij andere krachtige smaken als ingekookte kreeftenjus of jus roti.

  • R16026

    Miso is een gefermenteerde pasta gemaakt van sojabonen, rijst, zout, graan en koji. Witte miso is de mildste variant en is wat zoeter van smaak. Je kan miso gebruiken als smaakmaker door bijvoorbeeld sauzen en soep.

  • R16034

    Smaak: Geroosterd nori zeewier met wasabismaak. Bereidingswijze: Gebruik de wasabi nori blaadjes als krokantje of om een cannelloni van te maken. Combineren met: Maak een klassieke combinatie met sushi rijst en rauwe vis.

  • R16020

    Smaak: De combinatie van fris, zoet en hartig geeft een spannende smaak. Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken. Combineren met: Dankbaar product om mee te experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met witte chocolade en framboos.

  • R16017

    Smaak: Pasta van Japanse groene peper korrels met yuzu.Bereidingswijze: Zonder bewerking te gebruiken.Combineren met: Geeft pit aan gerechten, maar met verfijning.

  • R16011

    Frisse smaak van yuzu. Lekker als limonade of bijvoorbeeld in cocktails of desserts.

  • R16005

    Wordt ook wel Irikuromame genoemd. Smaak: Nootachtige smaak komt naar boven doordat de boontjes geroosterd zijn. Bereidingswijze: Direct als geheel of gehakt te gebruiken. Combineren met: Geeft krokante en smaakvolle toevoeging aan gerechten.

  • R16002

    Sap van het in Japan geteelde yuzu citrusfruit. Dit yuzu sap heeft een zeer herkenbare smaak en geur. Lekker in dressing, marinade en patisserie.

  • R16036

    Smaak: Een ponzu met de Japanse citrusvrucht, Dai dai. De originele citrus voor ponzu. Bereidingswijze: Dai dai wordt gezien als de best smakende en de vrucht met het beste aroma. Combineren met: De dai dai is een soort bittere sinaasappel. Het woord dai dai betekent ´meerdere generaties´.

  • R16039

    Mooie volle typisch geroosterde smaak. Het speciale flesje heeft een draaifdop met daarin een pipet.

  • R16032

    Smaak: Een mengsel van rijstazijn, mirin, suiker en zout. Gekookte sushi rijst wordt met deze azijn op smaak gebracht. Bereidingswijze: Meng de azijn door gekookte kortgraanrijst of gebruik de azijn als marinade. Combineren met: Lekker om rauwe groente als dun gesneden biet of wortel mee te marineren.

Filter

Prijs

2 € - 60 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.