Koppert Cress

Er zijn 43 producten
25 - 43 van 43 producten weergegeven
  • R80050

    Salty Fingers is een decoratief, maar vooral smakelijk ingrediënt. De knapperige textuur en de ziltige, licht bittere smaak zijn een waardevolle aanvulling op de beschikbare zoute producten. Salty Fingers werken smaakopwekkend en is goed te combineren met vlees of paddenstoelen. Een aanrader bij visgerechten, maar ook bij schaal- en schelpdieren.

  • R80047

    Scarlet Cress is een zeer decoratieve cress met een milde smaak van rode biet. De aardsemaak van de cress combineert goed met zoet in desserts. Een combinatie met vis of vlees versterkt de smaak van de rode biet. Het kleurrijke accent maakt de Scarlet Cress ook geschikt voor in salades.

  • R80055

    Persinette cress is een decoratieve smaakmaker, voor soepen, vlees, vis en gevogelte. Toepassing vlak voor opdienen voorkomt een bitter effect op het gerecht. Vers gebruik verdient voorkeur boven meekoken, frituren of drogen.

  • R80026

    Een 'elektrische' ervaring. Het begint met een champagneachtig gevoel op het puntje van de tong. Vervolgens een tintelend en verdovend gevoel op de gehele tong en binnenkant van de wangen met een stortvloed aan speeksel. Kortom een ervaring om nooit te vergeten.Sechuan Button wordt vaak gebruikt als infusion in cocktails en amuses. De smaak van Sechuan is...

  • R80038

    Combineer de Majiiblaadjes met langoustine en witte druif, of met zure ingrediënten zoals rabarber. Majiiblaadjes zoeken, voor de beste smaakoverdracht, een zoete tegenhanger.

  • R80056

    Red Mustard Cress heeft een milde mosterd smaak met tonen van bloemkool. De cress heeft door de kleur een speels karakter. Red Mustard Cress combineert goed met stevige vlees en vissoorten. Denk aan tournedos of roggevleugel. Daarnaast past de cress goed bij koolsoorten en aardappel.

  • R80143

    Motti Cress is een smaakvolle en decoratieve cress en het jonge plantje van een aromatisch kruid dat al eeuwen lang gebruikt wordt en waar veelzijdige combinaties mee te bedenken zijn. De plant geldt als een natuurlijke smaakversterker en kan ingezet worden bij zout arme gerechten.

  • R80029

    Oesterblaadjes hebben een enigszins ziltige smaak en doen sterk denken aan oesters. De bijnaam vegetarische oester is hier dan ook op z'n plaats.

  • R80015

    Sakura Cress heeft de smaak van radijs, de mooie diep rode kleur maakt het daarbij een mooie toevoeging op het gerecht. De cress geeft een frisse en pittige smaak aan vettige gerechten. Denk aan steak tartare of tonijn. Sakura Cress is breed inzetbaar, vooral sterk in koude gerechten.

  • R80017

    Sechuan Cress heeft een lichtgroen blad met een mondgevoel van licht sprankelend (champagne) naar tintelend verdovend. Dit uitzonderlijke mondgevoel is voor liefhebbers een aandachtstrekker. Sechuan Cress is begeleidend bij verschillende soorten cocktails, vruchten¬sappen, amuses en sorbet/waterijs een aanrader.

  • R80024

    De zaden hebben een sterke beukenotensmaak. Deze smaak komt ook terug in de Tahoon Cress. De smaak blijft lang hangen. Tahoon Cress is goed te combineren met wild, kazen of in een notensalade. Buiten het wildseizoen is Tahoon Cress, in combinatie met tapenade, olie en sauzen, een aanrader. Verwarming van de cress geeft een heel goede smaakoverdracht.

  • R80019

    Shiso Leaves groen heet in Japan'OBA'. En er is geen visgerecht denkbaar waar dit product niet bij geserveerd wordt. Neem eens een mooi vers stukje tonijn. Doop dat even licht in de Japanse sojasaus en wikkel er een Shiso blad omheen. In één keer in de mond. Een ware smaaksensatie

  • R80018

    In Japan wordt er eigenlijk geen visgerecht gegeten zonder Shiso. De smaak van deze plant hoort bij rauwe vis. Dit weerhoudt de niet-japanse kok er niet van om het ook veelzijdig te gebruiken. Veelal als decoratie maar ook in salades doet dit product het goed. Verse tonijn, bijvoorbeeld verwerkt tot een carpaccio, met Shiso Groen is een lekkernij. Je zult...

  • R80087

    Syrha Leaves geeft een fris zuur accent aan salades, soepen, visgerechten en wild. Syrha Leaves komen goed tot hun recht in fruit salades, in combinatie met roodfruit, witte chocolade of zelfs met koriander.

  • R80020

    Shiso Leaves purper worden vaak in speciaal tempurabeslag gedoopt en gefrituurd. Fraai en lekker! Een variant hierop is het gewoon frituren als decoratie. Shiso Leaves kunnen ook gecombineerd worden met wild, paddenstoelen of diverse vissoorten. Het blad heeft een krachtige, kruidige smaak.

  • R80113

    Yka Leaves hebben een stevig zure smaak, met een licht zoete ondertoon. De bladeren zijn met hun diep paarse kleur en lichte tekening uitermate decoratief.

  • R80054

    Kikuna Cress is een decoratieve cress met de heldere smaak van wortel en selderij. De cress past perfect bij Japanse visgerechten, in salades, maar ook bij lams- en kalfsvlees. Eigenlijk kan gesteld worden dat Kikuna Cress kan bij alle gerechten waar wortel goed bij past.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R80115

    Asanga Cress is een stevige cress met een licht'zuurtje' en past daarom uitstekend met vette producten zoals paling, makreel, lever of zwezerik. Ook in salades, in combinatie met krab of kreeft en schelpdieren komt Asanga Cress goed tot zijn recht.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R80114

    Wadi Tops hebben de herkenbare mediterrane smaak van verse groene olijven. Wadi Tops passen hierdoor in veel Zuid-Europese gerechten, van de Portugese, Italiaanse en Spaanse keuken. Daarnaast combineren Wadi Tops goed met lam of vegetarische gerechten.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

Filter

Prijs

1 € - 21 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.