Nieuw -Zeelands Black Angus

Er zijn 9 producten
1 - 9 van 9 producten weergegeven
  • 1700450

    Een heel staartstuk van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Steaks gesneden van het staartstuk worden vaak Picanha steaks genoemd en zijn zo perfect geschikt om rood te grillen. Op die manier lijkt het vlees erg op dat van de entrecote. In zijn geheel kan het...

  • 1701000

    Een hele brisket, ook wel een Whole Packer genoemd, dan bestaat die uit twee spieren die niet in dezelfde richting lopen. Eén van die spieren wordt min of meer vierkant gesneden en wordt de Flat genoemd, het deel dat daar op ligt is een beetje driehoekig van vorm en wordt de Point genoemd. Gaar dit mooie stuk vlees langzaam op lage tempratuur op de de...

    11,85 €/kg
  • 1700300

    Het middenrif van het rund verbergt dit waanzinnig lekkere stukje vlees, dat normaliter de toonbank van de slager niet halen: het is "een moelijk stukje" dat veel werk nodig heeft en bovendien na de schoonmaak niet echt meer mooi oogt. Daarentegen is het qua smaak zo superieur dat de slager ze graag zelf opeet, vandaar de volksnaam "slagersbiefstuk" of...

    17,7 €/kg
  • 1700600

    Een pianostuk van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Dit stuk vlees wordt gesneden uit de dikke rib. Het deel dat zich bevindt tussen de fijne rib en de nek van het rund. Het is een stuk vlees dat uitzonderlijk lekker van smaak is wanneer het goed is bereid. Het vlees wordt veelal in de oven of een gesloten barbecue bereid.

    17,7 €/kg
  • 1701100

    Gemaakt van de Nieuw-Zeelandse Ocean Beef Brisket, oftewel van de borst. Op eigen receptuur gemarineerd en echt gegaard op de barbecue. Maar liefst 11 uur lang op een lage temperatuur. Het vocht wat vrij komt bij het garen word opgevangen en uiteindelijk bij het vacumeren weer toegevoegd. Zo behoudt je die heerlijke jus die vrijkomt bij het garen. Door de...

    18,75 €/kg
  • 1700500

    Geportioneerde ossenhaas steak van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de boter te bakken.

    76,2 €/kg
  • 1700400

    Een heel opgebonden staartstuk van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Steaks gesneden van het staartstuk worden vaak Picanha steaks genoemd en zijn zo perfect geschikt om rood te grillen. Op die manier lijkt het vlees erg op dat van de entrecote. In zijn geheel kan...

    27,45 €/kg
  • 1700100

    Geportioneerde ribeye steak van het Nieuw-Zeelandse Ocean beef. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en vetter en is daarom bij veel vleesliefhebbers de favoriet.

    46,95 €/kg
  • 1700200

    Geportioneerde entrecote steak van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door het meer aanwezige vet ook meer smaak.

    46,95 €/kg
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.