Nieuw-Zeelands Black Angus

Er zijn 9 producten

Black Angus rundvlees uit Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland staat al jaren bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, maar sinds kort is ook hoogwaardig Black Angus rundvlees uit dit land verkrijgbaar in Nederland. Een uniek product vanwege de perfecte natuurlijke omstandigheden die het land heeft; zilte zeelucht, het hele jaar vers gras en de beste graansoorten. En juist die combinatie maakt Black Angus beef uit Nieuw-Zeeland zo goed. De eerste 18 maanden van hun leven grazen de Black Angus runderen op de uitgestrekte weiden en leggen daar de basis voor smaakvol, mals vlees.

Ocean Beef rundvlees

Na 18 maanden worden de beste Black Angus runderen geselecteerd voor Ocean Beef, waarna ze bijgevoerd worden met graan. Uiteraard GMO-vrij en ook groeihormonen en preventieve antibiotica worden niet gebruikt. Het Black Angus vlees van Ocean Beef is dus niet alleen super van kwaliteit en smaak, maar ook een gezond en duurzaam vleesproduct.

Black Angus steaks van Ocean Beef

Als vleesliefhebber is een steak van Black Angus rundvlees altijd een goede keuze. Welke steak het beste bij je past, is een kwestie van smaak. De Black Angus ribeye steak is een steak die door veel mannen als favoriet wordt gekozen, vanwege zijn mooie marmering en rondje vet in het midden. Vrouwen kiezen vaker voor het malse, zachte en magere vlees van de Black Angus ossenhaas steak. Met de Black Angus entrecote van Ocean Beef zit je altijd goed!

Ander Black Angus vlees van Ocean Beef

Nice to Meat heeft een aantal vleesproducten van Ocean Beef in huis die vooral de barbecue liefhebbers zullen bekoren. Het Black Angus staartstuk, ook wel Picanha genoemd, is een absolute topper om in de kamado te bereiden. Om het makkelijk te maken, heeft Nice to Meat ook een opgebonden staartstuk met peper en zout, die je zo op de barbecue kan leggen. Fans van slowcooking en eens met runderborst aan de slag willen, moeten zeker eens de Black Angus Brisket of Ocean Beef Chuck Flap proberen. Ook de Black Angus skirtsteak is het proberen waard, hoewel niet eenvoudig te bereiden. 

1 - 9 van 9 producten weergegeven
  • 1701000

    Een hele brisket, ook wel een Whole Packer genoemd, dan bestaat die uit twee spieren die niet in dezelfde richting lopen. Eén van die spieren wordt min of meer vierkant gesneden en wordt de Flat genoemd, het deel dat daar op ligt is een beetje driehoekig van vorm en wordt de Point genoemd. Gaar dit mooie stuk vlees langzaam op lage tempratuur op de de...

    12,8 €/kg
  • 1700450

    Een heel staartstuk van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Steaks gesneden van het staartstuk worden vaak Picanha steaks genoemd en zijn zo perfect geschikt om rood te grillen. Op die manier lijkt het vlees erg op dat van de entrecote. In zijn geheel kan het...

    22,50 €/kg
  • 1700300

    Het middenrif van het rund verbergt dit waanzinnig lekkere stukje vlees, dat normaliter de toonbank van de slager niet halen: het is "een moelijk stukje" dat veel werk nodig heeft en bovendien na de schoonmaak niet echt meer mooi oogt. Daarentegen is het qua smaak zo superieur dat de slager ze graag zelf opeet, vandaar de volksnaam "slagersbiefstuk" of...

    17,7 €/kg
  • 1700600

    Een pianostuk van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Dit stuk vlees wordt gesneden uit de dikke rib. Het deel dat zich bevindt tussen de fijne rib en de nek van het rund. Het is een stuk vlees dat uitzonderlijk lekker van smaak is wanneer het goed is bereid. Het vlees wordt veelal in de oven of een gesloten barbecue bereid.

    17,7 €/kg
  • 1701100

    Gemaakt van de Nieuw-Zeelandse Ocean Beef Brisket, oftewel van de borst. Op eigen receptuur gemarineerd en echt gegaard op de barbecue. Maar liefst 11 uur lang op een lage temperatuur. Het vocht wat vrij komt bij het garen word opgevangen en uiteindelijk bij het vacumeren weer toegevoegd. Zo behoudt je die heerlijke jus die vrijkomt bij het garen. Door de...

    18,75 €/kg
  • 1700500

    Geportioneerde ossenhaas steak van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de boter te bakken.

    76,2 €/kg
  • 1700400

    Een heel opgebonden staartstuk van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Steaks gesneden van het staartstuk worden vaak Picanha steaks genoemd en zijn zo perfect geschikt om rood te grillen. Op die manier lijkt het vlees erg op dat van de entrecote. In zijn geheel kan...

    27,45 €/kg
  • 1700100

    Geportioneerde ribeye steak van het Nieuw-Zeelandse Ocean beef. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en vetter en is daarom bij veel vleesliefhebbers de favoriet.

    46,95 €/kg
  • 1700200

    Geportioneerde entrecote steak van het Nieuw-Zeelandse Oceanbeef. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door het meer aanwezige vet ook meer smaak.

    46,95 €/kg

Black Angus rundvlees uit Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland staat al jaren bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, maar sinds kort is ook hoogwaardig Black Angus rundvlees uit dit land verkrijgbaar in Nederland. Een uniek product vanwege de perfecte natuurlijke omstandigheden die het land heeft; zilte zeelucht, het hele jaar vers gras en de beste graansoorten. En juist die combinatie maakt Black Angus beef uit Nieuw-Zeeland zo goed. De eerste 18 maanden van hun leven grazen de Black Angus runderen op de uitgestrekte weiden en leggen daar de basis voor smaakvol, mals vlees.

Ocean Beef rundvlees

Na 18 maanden worden de beste Black Angus runderen geselecteerd voor Ocean Beef, waarna ze bijgevoerd worden met graan. Uiteraard GMO-vrij en ook groeihormonen en preventieve antibiotica worden niet gebruikt. Het Black Angus vlees van Ocean Beef is dus niet alleen super van kwaliteit en smaak, maar ook een gezond en duurzaam vleesproduct.

Black Angus steaks van Ocean Beef

Als vleesliefhebber is een steak van Black Angus rundvlees altijd een goede keuze. Welke steak het beste bij je past, is een kwestie van smaak. De Black Angus ribeye steak is een steak die door veel mannen als favoriet wordt gekozen, vanwege zijn mooie marmering en rondje vet in het midden. Vrouwen kiezen vaker voor het malse, zachte en magere vlees van de Black Angus ossenhaas steak. Met de Black Angus entrecote van Ocean Beef zit je altijd goed!

Ander Black Angus vlees van Ocean Beef

Nice to Meat heeft een aantal vleesproducten van Ocean Beef in huis die vooral de barbecue liefhebbers zullen bekoren. Het Black Angus staartstuk, ook wel Picanha genoemd, is een absolute topper om in de kamado te bereiden. Om het makkelijk te maken, heeft Nice to Meat ook een opgebonden staartstuk met peper en zout, die je zo op de barbecue kan leggen. Fans van slowcooking en eens met runderborst aan de slag willen, moeten zeker eens de Black Angus Brisket of Ocean Beef Chuck Flap proberen. Ook de Black Angus skirtsteak is het proberen waard, hoewel niet eenvoudig te bereiden. 

Filter

Prijs

9 € - 113 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.