Nice to Meat bezorgt het lekkerste vlees en de beste steaks bij je thuis


Van oorsprong is Nice to Meat een slagerij gespecialiseerd in het beleveren van de betere restaurants en hotels, in Nederland en ver daarbuiten. Het assortiment is uniek, omdat veel producten van uit de hele wereld direct van de bron geïmporteerd worden. Zo garandeert Nice to Meat kwaliteit, versheid en bovenal smaak. In de slagerij in Almere werken gepassioneerde slagers dagelijks om topchefs te voorzien van het perfecte vlees. En dat vlees kan je nu ook online bestellen voor thuis.  Als liefhebber van een goed stuk vlees, groot of klein, zit je bij Nice to Meat altijd goed.


In de webshop van Nice to Meat bestel je heel eenvoudig verschillende soorten vlees. Bijzonder is de ruime keuze steaks en roasts, waar je kunt kiezen uit meer dan honderd verschillende biefstukken. Paradepaardjes uit het assortiment zijn het Japanse Wagyu en Amerikaanse Black Angus rundvlees. Ook voor heerlijk varkensvlees moet je bij Nice to Meat zijn. Het Spaanse Iberico varken en Berkshire varken van eigen bodem zijn zeker het proberen waard. Al het vlees wordt dagvers gesneden en zorgvuldig verpakt. Wij bezorgen het daarna met gekoeld transport bij je thuis. 

145 - 168 van 272 producten weergegeven
  • 1600100

    Een hele ossenhaas van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas is licht gemarmerd en kan perfect gebruikt worden om te grillen of als braadstuk.

  • 2000200

    Een hele blanke entrecote van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel, maar door het...

  • 1002200

    Een ambachtelijk gedraaide gehaktbal van het MRIJ rundvlees.

  • 8100200

    Een hele entrecote van het Wagyu rund uit Australie van het merk Auskobe. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen....

  • 1500200

    Een hele entrecote van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas...

  • 7200100

    Een smakelijke burger gemaakt van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

  • 3300100

    Een hele procureur van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De procureur is de nek (het bovenste deel van de hals) van het varken en wordt gesneden uit de...

  • 2000670

    Rose sucadelappen van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder stoofgerecht.

  • 4000010

    Een hele bout met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

  • 3200200

    Een hele rugfilet met spek van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De rugfilet is afkomstig uit de rug van het varken en...

  • 3302010

    Kwaliteits rookworst van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De Livar Rookworst bestaat uit geselecteerde malse vleesdelen van het Livarvarken en is...

  • 3205300

    Authentieke "grijze paté", zonder kleurstoffen. Op ambachtelijke wijze in de oven gebakken.

  • 4000400

    Een hele schouder met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom wat...

  • 1500650

    Geportioneerde sucadelappen van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. De lappen worden gesneden van de sucade. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen worden na bereiding heerlijk mals en sappig...

  • 1700300

    Het middenrif van het rund verbergt dit waanzinnig lekkere stukje vlees, dat normaliter de toonbank van de slager niet halen: het is "een moelijk stukje" dat veel werk nodig heeft en bovendien na de schoonmaak niet echt meer mooi oogt. Daarentegen is het qua smaak zo superieur dat de slager ze graag zelf opeet, vandaar de volksnaam "slagersbiefstuk" of...

  • 1701100

    Gemaakt van de Nieuw-Zeelandse Ocean Beef Brisket, oftewel van de borst. Op eigen receptuur gemarineerd en echt gegaard op de barbecue. Maar liefst 11 uur lang op een lage temperatuur. Het vocht wat vrij komt bij het garen word opgevangen en uiteindelijk bij het vacumeren weer toegevoegd. Zo behoudt je die heerlijke jus die vrijkomt bij het garen. Door de...

  • 2001470

    Cote de veau rose van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De cote de veau wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. Het is de ribeye waar het been nog in zit en daardoor een wat stoerdere uitstraling krijgt. Daarnaast heeft het bot...

  • 2000100

    Een hele blanke kalfshaas zonder ketting van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de...

  • 4000050

    Een hele bout zonder been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

  • 7001000

    Een superieure hamburger gemaakt van 75% Black Angus rundvlees en 25% Japanese Wagyu. Deze combinatie zorgt voor een explosie van smaak en een heerlijk sappige structuur. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de burger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

  • 1900100

    Een mooi samengesteld pakket voor de echte vlees liefhebber. Bestaande uit Livar ham(100gr), Mortadella(100gr), Berkshire kronkel(100gr), salami Felino(100gr), kalfsfricandeau(100gr) en Parmaham(100gr). Dit pakket word geleverd met een Nice to Meat serveerplank.

  • 1900120

    Een mooi samengesteld pakket voor de echte vlees liefhebber. Bestaande uit USA pastrami (100gr), Roastbeef(100gr), MRIJ rookvlee(100gr)s, Berkshire rauwe ham(100gr), Iberico Palleta(100gr) en MRIJ ossenworst(150gr). Dit pakket word geleverd met een Nice to Meat serveerplank. Uitstekend geschikt om kado te geven of als relatiegeschenk.

  • 3205200

    Het traditionele recept. De fijnste stukjes van Duke of Berkshire vlees zacht gegaard in eigen vet, afgedekt met een laagje smout.

  • 5000000

    De Nice to Meat serveerplank. Uitstekend geschikt om kado te geven, als relatiegeschenk of voor thuis.

Nice to Meat bezorgt het lekkerste vlees en de beste steaks bij je thuis


Van oorsprong is Nice to Meat een slagerij gespecialiseerd in het beleveren van de betere restaurants en hotels, in Nederland en ver daarbuiten. Het assortiment is uniek, omdat veel producten van uit de hele wereld direct van de bron geïmporteerd worden. Zo garandeert Nice to Meat kwaliteit, versheid en bovenal smaak. In de slagerij in Almere werken gepassioneerde slagers dagelijks om topchefs te voorzien van het perfecte vlees. En dat vlees kan je nu ook online bestellen voor thuis.  Als liefhebber van een goed stuk vlees, groot of klein, zit je bij Nice to Meat altijd goed.


In de webshop van Nice to Meat bestel je heel eenvoudig verschillende soorten vlees. Bijzonder is de ruime keuze steaks en roasts, waar je kunt kiezen uit meer dan honderd verschillende biefstukken. Paradepaardjes uit het assortiment zijn het Japanse Wagyu en Amerikaanse Black Angus rundvlees. Ook voor heerlijk varkensvlees moet je bij Nice to Meat zijn. Het Spaanse Iberico varken en Berkshire varken van eigen bodem zijn zeker het proberen waard. Al het vlees wordt dagvers gesneden en zorgvuldig verpakt. Wij bezorgen het daarna met gekoeld transport bij je thuis. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.