Nice to Meat bezorgt het lekkerste vlees en de beste steaks bij je thuis


Van oorsprong is Nice to Meat een slagerij gespecialiseerd in het beleveren van de betere restaurants en hotels, in Nederland en ver daarbuiten. Het assortiment is uniek, omdat veel producten van uit de hele wereld direct van de bron geïmporteerd worden. Zo garandeert Nice to Meat kwaliteit, versheid en bovenal smaak. In de slagerij in Almere werken gepassioneerde slagers dagelijks om topchefs te voorzien van het perfecte vlees. En dat vlees kan je nu ook online bestellen voor thuis.  Als liefhebber van een goed stuk vlees, groot of klein, zit je bij Nice to Meat altijd goed.


In de webshop van Nice to Meat bestel je heel eenvoudig verschillende soorten vlees. Bijzonder is de ruime keuze steaks en roasts, waar je kunt kiezen uit meer dan honderd verschillende biefstukken. Paradepaardjes uit het assortiment zijn het Japanse Wagyu en Amerikaanse Black Angus rundvlees. Ook voor heerlijk varkensvlees moet je bij Nice to Meat zijn. Het Spaanse Iberico varken en Berkshire varken van eigen bodem zijn zeker het proberen waard. Al het vlees wordt dagvers gesneden en zorgvuldig verpakt. Wij bezorgen het daarna met gekoeld transport bij je thuis. 

121 - 144 van 263 producten weergegeven
  • 2000300

    Een hele blanke ribeye van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het kalf, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser...

    4,40 €/100 gram
  • 2500100

    Een hele rose kalfshaas zonder ketting van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas kan perfect gebruikt worden om te...

    5,70 €/100 gram
  • 2500200

    Een hele rose entrecote van van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger...

    2,80 €/100 gram
  • 8030340

    Geportioneerde Ribeye steak van A3 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 500 gram. De Japanse Wagyu A3 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    120 €/stuk
  • 8030630

    Een samengesteld pakket steaks van A3 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Dit pakket bestaat uit twee verschillende steaks; 500 gram ribeye en 200 gram ossenhaas.

    190 €/stuk
  • 8000320

    Geportioneerde Entrecote steak van A5+ Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 500 gram. De Japanse Wagyu A5+ Entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een...

    200 €/stuk
  • 8100100

    Een hele ossenhaas zonder ketting van het Wagyu rund uit Australie van het merk Auskobe. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais...

    16,40 €/100 gram
  • 8100300

    Een hele ribeye van het Wagyu rund uit Australie van het merk Auskobe. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen....

    14,30 €/100 gram
  • 1500300

    Een hele ribeye van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees....

    5,50 €/100 gram
  • 1501850

    Een hele borst van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. De borst wordt in de Verenigde Staten ook wel brisket genoemd. De borst bestaat uit twee spieren, waarvan de draad in tegengestelde richting lopen. Het deel is licht gemarmerd en heeft een goede vetbedekking, wat ervoor zorgt dat het na bereiding mals en sappig...

    2 €/100 gram
  • 1600100

    Een hele ossenhaas van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas is licht gemarmerd en kan perfect gebruikt worden om te grillen of als braadstuk.

    7 €/100 gram
  • 2000200

    Een hele blanke entrecote van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De entrecote is afkomstig uit de rug van het kalf. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de kalfshaas een iets steviger mondgevoel, maar door het...

    4,80 €/100 gram
  • 2002500

    Rose kalfsmuis van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. De kalfsmuis wordt gesneden uit het dikke gedeelte van de bil van een kalf. Het vlees is geschikt om te stoven of rosé in de oven te braden.

    18,25 €/kg
  • 8100200

    Een hele entrecote van het Wagyu rund uit Australie van het merk Auskobe. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen....

    14,30 €/100 gram
  • 1500200

    Een hele entrecote van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas...

    4,90 €/100 gram
  • 3200150

    Geportioneerde procureurlap van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De procureur is de nek (het bovenste deel van de...

    7,25 €/500 gram
  • 3300100

    Een hele procureur van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De procureur is de nek (het bovenste deel van de hals) van het varken en wordt gesneden uit de...

    7,75 €/500 gram
  • 4000010

    Een hele bout met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende...

  • 2000670

    Rose sucadelappen van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen zijn dan ook perfect geschikt voor ieder stoofgerecht.

    18,25 €/kg
  • 1510250

    Geportioneerde Dry Aged entrecote steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft...

    18,75 €/250 gram
  • 3200200

    Een hele rugfilet met spek van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De rugfilet is afkomstig uit de rug van het varken en...

    12,50 €/500 gram
  • 4000400

    Een hele schouder met been van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging geweest en heeft daarom wat...

    8,75 €/500 gram
  • 7200100

    Een smakelijke burger gemaakt van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    1,25 €/100 gram
  • 1002200

    Een ambachtelijk gedraaide gehaktbal van het MRIJ rundvlees.

    9,55 €/kg

Nice to Meat bezorgt het lekkerste vlees en de beste steaks bij je thuis


Van oorsprong is Nice to Meat een slagerij gespecialiseerd in het beleveren van de betere restaurants en hotels, in Nederland en ver daarbuiten. Het assortiment is uniek, omdat veel producten van uit de hele wereld direct van de bron geïmporteerd worden. Zo garandeert Nice to Meat kwaliteit, versheid en bovenal smaak. In de slagerij in Almere werken gepassioneerde slagers dagelijks om topchefs te voorzien van het perfecte vlees. En dat vlees kan je nu ook online bestellen voor thuis.  Als liefhebber van een goed stuk vlees, groot of klein, zit je bij Nice to Meat altijd goed.


In de webshop van Nice to Meat bestel je heel eenvoudig verschillende soorten vlees. Bijzonder is de ruime keuze steaks en roasts, waar je kunt kiezen uit meer dan honderd verschillende biefstukken. Paradepaardjes uit het assortiment zijn het Japanse Wagyu en Amerikaanse Black Angus rundvlees. Ook voor heerlijk varkensvlees moet je bij Nice to Meat zijn. Het Spaanse Iberico varken en Berkshire varken van eigen bodem zijn zeker het proberen waard. Al het vlees wordt dagvers gesneden en zorgvuldig verpakt. Wij bezorgen het daarna met gekoeld transport bij je thuis. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.