Nice to Meat bezorgt het lekkerste vlees en de beste steaks bij je thuis


Van oorsprong is Nice to Meat een slagerij gespecialiseerd in het beleveren van de betere restaurants en hotels, in Nederland en ver daarbuiten. Het assortiment is uniek, omdat veel producten van uit de hele wereld direct van de bron geïmporteerd worden. Zo garandeert Nice to Meat kwaliteit, versheid en bovenal smaak. In de slagerij in Almere werken gepassioneerde slagers dagelijks om topchefs te voorzien van het perfecte vlees. En dat vlees kan je nu ook online bestellen voor thuis.  Als liefhebber van een goed stuk vlees, groot of klein, zit je bij Nice to Meat altijd goed.


In de webshop van Nice to Meat bestel je heel eenvoudig verschillende soorten vlees. Bijzonder is de ruime keuze steaks en roasts, waar je kunt kiezen uit meer dan honderd verschillende biefstukken. Paradepaardjes uit het assortiment zijn het Japanse Wagyu en Amerikaanse Black Angus rundvlees. Ook voor heerlijk varkensvlees moet je bij Nice to Meat zijn. Het Spaanse Iberico varken en Berkshire varken van eigen bodem zijn zeker het proberen waard. Al het vlees wordt dagvers gesneden en zorgvuldig verpakt. Wij bezorgen het daarna met gekoeld transport bij je thuis. 

217 - 240 van 272 producten weergegeven
  • 1500680

    Geportioneerde housesteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De housesteak wordt gesneden van de sucade. De sucade wordt 'gesplitst', wat wil zeggen dat de zeen er tussenuit gesneden wordt en zo mooie steaks gesneden kunnen worden....

  • 9600090

    Gemaakt van de platte bil, de beste kwaliteit uit de USA, Black Angus Creekstone. Deze platte bil word op eigen receptuur van te voren eerst gemarineerd en daarna gebraden. Door de mooie marmering in het vlees word het vlees heerlijk mals en is het vol van smaak.

  • 1310250

    Geportioneerde entrecote steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken...

  • 4000200

    Mediteraans gekruide lamsspiessen van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. Voor deze spies worden malse biefstukdelen uit de bout gebruikt.

  • 1500400

    Geportioneerde biefstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

  • 1500350

    Geportioneerde ribeye steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het...

  • 1000250

    Geportioneerde entrecote steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een...

  • 9600030

    Een kleine gedroogde salami die heerlijk past voor bij een glas wijn. Cacciatore komt van het Italiaanse woord voor jager die tijdens de jacht dit soort worstjes bij zich hadden voor eten. De worstjes werden aan de broeksriem gehangen en lekker met wijn en brood tijdens en na het jagen opgegeten.

  • 1000400

    Geportioneerde Hollandse biefstuk van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse...

  • 1150150

    Geportioneerde ossenhaas steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te...

  • 3200550

    Heerlijke sate gemaakt van de varkenshaas van het Berkshire varken, een van origine Brits ras dat geroemd wordt om zijn kwaliteit, smaak en malsheid. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in zowel Nederland als Belgie. Het vlees is wat donkerder van kleur dan regulier varkensvlees en is goed gemarmerd. De varkenshaas is afkomstig uit de rug...

  • 1600400

    Geportioneerde biefstuk van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie.Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk minder vet en de structuur is iets vaster dan die van de...

  • 9501100

    Huisgemaakte pastrami van rundvlees van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna wordt het vlees eerst gepekeld en daarna lichtgerookt en gekookt. De Wagyu pastrami is uitermate geschikt...

  • 8200400

    Geportioneerde biefstuk van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil of het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze steak minder vet, maar vanwege...

  • 9500150

    Huisgemaakte pastrami van vlees van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna wordt het vlees eerst gepekeld en daarna lichtgerookt en gekookt. De USA Black Angus pastrami is uitermate geschikt...

  • 1600250

    Geportioneerde entrecote steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door hogere...

  • 190020

    Een doos met daarin 10x geportioneerde Hereford Ribeye steak van 150 gram en 10x geportioneerde Hereford Rump steak van 150 gram. De steaks worden vers gesneden en per stuk vacuum verpakt. Ideaal om thuis in te vriezen, zodat je op ieder moment kunt genieten van een kwalitatieve biefstuk.

  • 1310490

    Geportioneerde rumpsteak steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

  • 1500500

    Geportioneerde bavette steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette...

  • 1600490

    Geportioneerde rumpsteak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of entrecote een wat magerder stukje vlees,...

  • 9512150

    Huisgemaakte pastrami van A4 Japans Wagyu rundvlees. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna...

  • 1150350

    Geportioneerde ribeye steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

  • 1502050

    Geportioneerde snitzel van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Een snitzel, oorspronkelijk uit de Oostenrijkse keuken, is een plat stuk vlees dat om en om gebraden wordt. Deze snitzel wordt gesneden van de bovenbil en is mals en smaakvol.

  • 1500490

    Geportioneerde rumpsteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

Nice to Meat bezorgt het lekkerste vlees en de beste steaks bij je thuis


Van oorsprong is Nice to Meat een slagerij gespecialiseerd in het beleveren van de betere restaurants en hotels, in Nederland en ver daarbuiten. Het assortiment is uniek, omdat veel producten van uit de hele wereld direct van de bron geïmporteerd worden. Zo garandeert Nice to Meat kwaliteit, versheid en bovenal smaak. In de slagerij in Almere werken gepassioneerde slagers dagelijks om topchefs te voorzien van het perfecte vlees. En dat vlees kan je nu ook online bestellen voor thuis.  Als liefhebber van een goed stuk vlees, groot of klein, zit je bij Nice to Meat altijd goed.


In de webshop van Nice to Meat bestel je heel eenvoudig verschillende soorten vlees. Bijzonder is de ruime keuze steaks en roasts, waar je kunt kiezen uit meer dan honderd verschillende biefstukken. Paradepaardjes uit het assortiment zijn het Japanse Wagyu en Amerikaanse Black Angus rundvlees. Ook voor heerlijk varkensvlees moet je bij Nice to Meat zijn. Het Spaanse Iberico varken en Berkshire varken van eigen bodem zijn zeker het proberen waard. Al het vlees wordt dagvers gesneden en zorgvuldig verpakt. Wij bezorgen het daarna met gekoeld transport bij je thuis. 

Filter

Prijs

1 € - 1895 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.