Steaks & Roasts

Er zijn 120 producten

Steaks & Roasts

De lekkerste steaks en roasts bestel je eenvoudig online. De perfecte steak heeft de juiste combinatie van smaak, marmering en een malse structuur. Steaks zijn bedoeld om te grillen of te bakken en rare tot medium te eten. Roasts gaar je bij voorkeur op lage temperatuur in de oven of op de barbecue. Er zijn veel verschillende soorten vlees verkrijgbaar, met elk verschillende eigenschappen. Welke steak het beste bij je past, is een kwestie van smaak. Voor iedere portemonnee is er een geschikte variant te bestellen. Het volledige assortiment van Nice to Meat vind je hieronder.

Topkwaliteit steak

De verschillende soorten steaks van Nice to Meat zijn allen van topkwaliteit. Een steak is traditioneel rundvlees, maar tegenwoordig worden ze ook van mooi varkensvlees en lamsvlees gesneden. De bekendste en meest luxe steaks zijn de tournedos, entrecote en ribeye. Zij staan bekend om hun malse vlees en fijne smaak. Lekkere steaks van werkvlees zijn longhaas, flanksteak en bavette. Wil je je steak met een bot eraan? Kies dan voor een t-bone, tomahawk of cote de boeuf. Twee verschillende steaks die je zeker een keer geprobeerd moet hebben zijn de picanha en flat iron. Beide zitten vol smaak en zijn boterzacht.

De lekkerste roast 

In Nederland noemen we roasts een braadstuk. Bedoeld om in zijn geheel te garen, het liefst low & slow, om alle smaken en sappen te behouden. Roasts worden gemaakt van verschillende soorten vlees. Van rundvlees is de meest gegeten roast de rosbief of brisket. Kalfsbraadstuk maak je vaak van het staartstuk of als rollade van de nek. De meest bekende braadstukken van het varken zijn de varkensbuik en procureur. Beide zijn perfect om te garen op de kamado. Steeds populairder wordt de frenched rack; in zijn geheel gegaard levert dit een prachtige presentatie op.

Vlees online bestellen

Met oog voor kwaliteit, dierenwelzijn en smaak heeft Nice to Meat een heerlijk assortiment steaks en roasts samengesteld die eenvoudig online te bestellen zijn. Van het exclusieve Japanse Wagyu en Black Angus steaks tot het Hollandse MRIJ rundvlees van Piet van den Berg. Alle steaks en roasts worden met de hand gesneden, vacuum verpakt en met gekoeld transport thuisbezorgd. 

1 - 24 van 120 producten weergegeven
  • 1500450

    Geportioneerde kogelbiefstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Deze biefstuk wordt gesneden van zowel het kogelgedeelte uit de bovenbil als het kogelgedeelte uit het spierstuk. Deze Amerikaanse kogelbiefstuk is een heerlijk, mals...

    3,50 €/100 gram
  • 1600150

    Geportioneerde ossenhaas steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak is licht gemarmerd en kan perfect gebruikt worden om te grillen of...

    9,90 €/100 gram
  • 8200500

    Geportioneerde bavette steak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette uitsluitend gebruikt voor gehakt of tartaar, maar tegenwoordig een zeer populaire...

    5 €/100 gram
  • 4600800

    Hele frenched racks van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rack is het...

    3,30 €/100 gram
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • 8030330

    Geportioneerde Ribeye steak van A3 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A3 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    60 €/stuk
  • 8100250

    Geportioneerde entrecote steak van van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. De...

    19,10 €/100 gram
  • 1000600

    Een mooi stuk rosbief van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De rosbief wordt gesneden uit verschillende magere en malse delen uit de...

    3,75 €/100 gram
  • 1500500

    Geportioneerde bavette steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette...

    4,20 €/100 gram
  • 1500250

    Geportioneerde entrecote steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met...

    6,75 €/100 gram
  • 1001100

    Opgebonden runderrollade van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze rollade wordt gemaakt van de champrib. De champrib is uitstekend...

    14,50 €/500 gram
  • 1011400

    Geportioneerde Dry Aged tomahawk steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De Tomahawk kan vergeleken worden met de primerib; het is de ribeye aan het been. Om het stuk vlees wat stoerder te laten ogen, zijn de ribbenen extra lang afgezaagd, waardoor het vlees met been net op een bijl lijkt. Vandaar de naam Tomahawk. Bak...

  • 1500750

    Een hele jodenhaas van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De jodenhaas wordt ook wel schouderhaas of diamantbiefstuk genoemd. Het is een klein stukje vlees uit de schouder van het rund; het licht bovenop het schouderblad en beweegt...

    3,35 €/100 gram
  • 1010250

    Geportioneerde Dry Aged entrecote steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door het meer aanwezige vet ook...

    12 €/250 gram
  • 1510350

    Geportioneerde Dry Aged ribeye steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet...

    18,75 €/250 gram
  • 8100350

    Geportioneerde ribeye steak van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen.De ribeye...

    15,30 €/100 gram
  • 8200750

    Geportioneerde picanha steak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. De picanha steak wordt gesneden van het staartstuk. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Het vlees lijkt erg op dat van de entrecote is is dus ook perfect geschikt om rood te grillen.

    6,50 €/100 gram
  • 1501500

    Shortribs van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Shortribs zijn de ribben van het rund, vergelijkbaar met spareribs van het varken. De shortribs van Creekstone Farms zijn mooi vierkant uitgesneden en dik bevleesd. Ze hebben per stuk vier tot 5 ribbenen. Het vlees is perfect geschikt voor een langzame bereiding op de...

    2,55 €/100 gram
  • 2000700

    Een heel blank staartstuk van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking, wat de smaak ten goede komt. Het vlees heeft een fijne draad en lijkt qua structuur op dat van de entrecote. Het staartstuk is...

    3,30 €/100 gram
  • 1500700

    Een heel staartstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Steaks gesneden van het staartstuk worden vaak Picanha steaks genoemd en zijn zo...

    3,35 €/100 gram
  • 8020330

    Geportioneerde Ribeye steak van A4 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 250 gram. De Japanse Wagyu A4 Ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in...

    70,00 €/stuk
  • 1151300

    Geportioneerde t-bone steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de...

    3,50 €/100 gram
  • 2001300

    Geportioneerde blanke t-bone steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de kalfshaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte kalfshaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een...

    5 €/100 gram
  • 8010150

    Geportioneerde Ossenhaas steak van A5 Japans Wagyu. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Deze steak heeft een circa gewicht van 200 gram. De Japanse Wagyu A5 Ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    90 €/stuk

Steaks & Roasts

De lekkerste steaks en roasts bestel je eenvoudig online. De perfecte steak heeft de juiste combinatie van smaak, marmering en een malse structuur. Steaks zijn bedoeld om te grillen of te bakken en rare tot medium te eten. Roasts gaar je bij voorkeur op lage temperatuur in de oven of op de barbecue. Er zijn veel verschillende soorten vlees verkrijgbaar, met elk verschillende eigenschappen. Welke steak het beste bij je past, is een kwestie van smaak. Voor iedere portemonnee is er een geschikte variant te bestellen. Het volledige assortiment van Nice to Meat vind je hieronder.

Topkwaliteit steak

De verschillende soorten steaks van Nice to Meat zijn allen van topkwaliteit. Een steak is traditioneel rundvlees, maar tegenwoordig worden ze ook van mooi varkensvlees en lamsvlees gesneden. De bekendste en meest luxe steaks zijn de tournedos, entrecote en ribeye. Zij staan bekend om hun malse vlees en fijne smaak. Lekkere steaks van werkvlees zijn longhaas, flanksteak en bavette. Wil je je steak met een bot eraan? Kies dan voor een t-bone, tomahawk of cote de boeuf. Twee verschillende steaks die je zeker een keer geprobeerd moet hebben zijn de picanha en flat iron. Beide zitten vol smaak en zijn boterzacht.

De lekkerste roast 

In Nederland noemen we roasts een braadstuk. Bedoeld om in zijn geheel te garen, het liefst low & slow, om alle smaken en sappen te behouden. Roasts worden gemaakt van verschillende soorten vlees. Van rundvlees is de meest gegeten roast de rosbief of brisket. Kalfsbraadstuk maak je vaak van het staartstuk of als rollade van de nek. De meest bekende braadstukken van het varken zijn de varkensbuik en procureur. Beide zijn perfect om te garen op de kamado. Steeds populairder wordt de frenched rack; in zijn geheel gegaard levert dit een prachtige presentatie op.

Vlees online bestellen

Met oog voor kwaliteit, dierenwelzijn en smaak heeft Nice to Meat een heerlijk assortiment steaks en roasts samengesteld die eenvoudig online te bestellen zijn. Van het exclusieve Japanse Wagyu en Black Angus steaks tot het Hollandse MRIJ rundvlees van Piet van den Berg. Alle steaks en roasts worden met de hand gesneden, vacuum verpakt en met gekoeld transport thuisbezorgd. 

Filter

Prijs

2 € - 787 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.