Tomahawk steak

Er is 1 product.

Tomahawk steak

Een echte mannensteak, dat is wat de Tomahawk is. Stoer, groot en met extra lang bot, waardoor hij net op een bijl lijkt. Daar komt ook de naam Tomahawk vandaan. Het vlees van de Tomahawk steak is van de ribeye, dus mooi gemarmerd, mals en vol van smaak. Een echte Tomahawk weegt al snel een kleine kilo en heeft qua bereiding dezelfde als die van een Amerikaanse primerib of cote de boeuf.

Dry Aged Tomahawk steak

Nice to Meat is jaren geleden begonnen met het maken van Tomahawk steaks, welke inmiddels terug te vinden zijn in de betere steakhouses van Nederland en ver daarbuiten. Om tot het beste resultaat te komen, wordt het vlees voor de Tomahawk bij Nice to Meat in speciale ruimtes drooggerijpt, of wel dry aged. Hierdoor wordt het vlees nog malser en ontwikkeld zich een krachtige rundvleessmaak. Het vlees kleurt prachtig donkerrood en leent zich perfect voor bereiding op de barbecue of in de oven. Voor het beste resultaat bak je de dry aged Tomahawk steak kort aan en gaar je hem daarna verder op lage temperatuur. Wanneer de perfecte kerntemperatuur bereikt is, laat je de steak even rusten voordat je hem aansnijdt. Bestrooi met wat grof zeezout en het vleesfeest kan beginnen.

Tomahawk steak kopen

Heb je binnenkort een barbecue of diner waarbij een Tomahawk steak niet mag ontbreken? Je bestelt ze eenvoudig online bij Nice to Meat. De steaks worden met de hand gesneden en vacuüm verpakt. Zoek je een stoere steak, maar geen Tomahawk? Dan is een T-Bone steak ook een goede keuze. Of een van de andere steaks van Nice to Meat. 

  • 1011400

    Geportioneerde Dry Aged tomahawk steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De Tomahawk kan vergeleken worden met de primerib; het is de ribeye aan het been. Om het stuk vlees wat stoerder te laten ogen, zijn de ribbenen extra lang afgezaagd, waardoor het vlees met been net op een bijl lijkt. Vandaar de naam Tomahawk. Bak...

Tomahawk steak

Een echte mannensteak, dat is wat de Tomahawk is. Stoer, groot en met extra lang bot, waardoor hij net op een bijl lijkt. Daar komt ook de naam Tomahawk vandaan. Het vlees van de Tomahawk steak is van de ribeye, dus mooi gemarmerd, mals en vol van smaak. Een echte Tomahawk weegt al snel een kleine kilo en heeft qua bereiding dezelfde als die van een Amerikaanse primerib of cote de boeuf.

Dry Aged Tomahawk steak

Nice to Meat is jaren geleden begonnen met het maken van Tomahawk steaks, welke inmiddels terug te vinden zijn in de betere steakhouses van Nederland en ver daarbuiten. Om tot het beste resultaat te komen, wordt het vlees voor de Tomahawk bij Nice to Meat in speciale ruimtes drooggerijpt, of wel dry aged. Hierdoor wordt het vlees nog malser en ontwikkeld zich een krachtige rundvleessmaak. Het vlees kleurt prachtig donkerrood en leent zich perfect voor bereiding op de barbecue of in de oven. Voor het beste resultaat bak je de dry aged Tomahawk steak kort aan en gaar je hem daarna verder op lage temperatuur. Wanneer de perfecte kerntemperatuur bereikt is, laat je de steak even rusten voordat je hem aansnijdt. Bestrooi met wat grof zeezout en het vleesfeest kan beginnen.

Tomahawk steak kopen

Heb je binnenkort een barbecue of diner waarbij een Tomahawk steak niet mag ontbreken? Je bestelt ze eenvoudig online bij Nice to Meat. De steaks worden met de hand gesneden en vacuüm verpakt. Zoek je een stoere steak, maar geen Tomahawk? Dan is een T-Bone steak ook een goede keuze. Of een van de andere steaks van Nice to Meat. 

Filter

Prijs

29 € - 30 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.