T-Bone

Er zijn 4 producten

T-Bone 

De T-Bone steak is een van de meest interessante steaks verkrijgbaar. Hij heeft immers twee steak in een! De T-Bone bestaat uit een gedeelte entrecote en een gedeelte ossenhaas, die van elkaar worden gescheiden door een t-vormig bot. De T-Bone lijkt op de Porterhouse steak, maar de T-Bone heeft een kleiner stukje ossenhaas en een smaller deel entrecote. Hierdoor weegt de T-Bone ook wat minder, namelijk zo’n 600 tot 800 gram per stuk, afhankelijk van het ras. Deze steak kan je bereiden op de barbecue, op de grill of in de oven. Het vlees kan je het beste medium-rare tot medium serveren voor de beste smaak en structuur.

Soorten T-Bone steak

De herkomst en ras van het rund zijn belangrijke factoren bij de keuze voor een T-Bone steak, evenals de wijze van rijpen. Bij Nice to Meat hebben ze voor iedere wens de juiste steak. Voor liefhebbers van Nederlands vlees is er de Weiderund T-Bone steak die dry aged is. Door het droog rijpen aan het bot, ontstaat er een volle rundvleessmaak. De Ierse T-Bone steak komt van grasgevoerde runderen. Wil je iets meer vet in je steak, kies dan voor de Amerikaanse Black Angus T-Bone steak. Deze runderen worden gevoerd met mais en hebben daardoor een mooiere marmering en een vollere smaak. Naast rundvlees heeft Nice to Meat ook een sublieme kalfs T-Bone steak in het assortiment, van melkgevoerde kalveren en dus mooi blank vlees.

T-Bone steak bestellen

Een T-bone steak is een waar pronkstuk op tafel of voor bij de barbecue. Je bestelt alle T-bone steaks eenvoudig online bij Nice to Meat. Naast T-Bones heeft Nice to Meat ook veel andere soorten steaks & roasts.

1 - 4 van 4 producten weergegeven
  • 1151300

    Geportioneerde t-bone steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de...

    3,50 €/100 gram
  • 2001300

    Geportioneerde blanke t-bone steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de kalfshaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte kalfshaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een...

    5 €/100 gram
  • 1501300

    Geportioneerde t-bone steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat...

    5,50 €/100 gram
  • 1011300

    Geportioneerde Dry Aged t-bone steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een mooie, stoere steak voor de echte...

    5 €/100 gram

T-Bone 

De T-Bone steak is een van de meest interessante steaks verkrijgbaar. Hij heeft immers twee steak in een! De T-Bone bestaat uit een gedeelte entrecote en een gedeelte ossenhaas, die van elkaar worden gescheiden door een t-vormig bot. De T-Bone lijkt op de Porterhouse steak, maar de T-Bone heeft een kleiner stukje ossenhaas en een smaller deel entrecote. Hierdoor weegt de T-Bone ook wat minder, namelijk zo’n 600 tot 800 gram per stuk, afhankelijk van het ras. Deze steak kan je bereiden op de barbecue, op de grill of in de oven. Het vlees kan je het beste medium-rare tot medium serveren voor de beste smaak en structuur.

Soorten T-Bone steak

De herkomst en ras van het rund zijn belangrijke factoren bij de keuze voor een T-Bone steak, evenals de wijze van rijpen. Bij Nice to Meat hebben ze voor iedere wens de juiste steak. Voor liefhebbers van Nederlands vlees is er de Weiderund T-Bone steak die dry aged is. Door het droog rijpen aan het bot, ontstaat er een volle rundvleessmaak. De Ierse T-Bone steak komt van grasgevoerde runderen. Wil je iets meer vet in je steak, kies dan voor de Amerikaanse Black Angus T-Bone steak. Deze runderen worden gevoerd met mais en hebben daardoor een mooiere marmering en een vollere smaak. Naast rundvlees heeft Nice to Meat ook een sublieme kalfs T-Bone steak in het assortiment, van melkgevoerde kalveren en dus mooi blank vlees.

T-Bone steak bestellen

Een T-bone steak is een waar pronkstuk op tafel of voor bij de barbecue. Je bestelt alle T-bone steaks eenvoudig online bij Nice to Meat. Naast T-Bones heeft Nice to Meat ook veel andere soorten steaks & roasts.

Filter

Prijs

16 € - 45 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.