Shortribs

Er is 1 product.

Shortribs

Iedereen kent wel spareribs, de varkensribben die heerlijk gemarineerd en daarna gebarbecued kunnen worden. Van het rund bestaat er echter ook zo iets. Die ribben van het rund worden shortribs genoemd. Shortribs is een mooi vierkant stuk vlees met daarin vier platte ribbenen met daarop en tussen een dikke laag vlees. Belangrijk bij shortribs is dat het vlees goed gemarmerd is en niet te mager. Het vlees is van nature namelijk enigszins stug en zal je op lage temperatuur moeten garen. Daar heb je vet tussen het vlees bij nodig, om een sappig en mals eindresultaat te krijgen.

Bereiden van shortribs

Het bereiden van shortribs is niet lastig, maar kost wel even tijd. Shortribs lenen zich uitstekend voor een marinade. Gebruik bij voorkeur een droge rub, waarmee je het vlees aan de buitenkant insmeert. Shortribs kun je goed garen op de barbecue of in de oven, zolang je maar de mogelijkheid hebt om de temperatuur goed te beheersen. Hoe lager de temperatuur en hoe langer je het vlees laat garen, des te beter het eindresultaat zal zijn. Nice to Meat heeft bijzonder goede kwaliteit shortribs in het assortiment. Deze Black Angus shortribs zijn van maisgevoerde runderen en hebben daardoor een perfecte marmering voor low & slow bereiding. Vlees om je vingers bij af te likken!

Shortribs bestellen 

Wil jij aan de slag met shortribs op de barbecue of kamado? Bestel dan direct online de Black Angus shortribs van Nice to Meat. Deze worden geleverd in de originele verpakking, om kwaliteit en versheid te garanderen. Naast ribben heeft Nice to Meat ook een volledig assortiment topkwaliteit steaks en roasts voor thuis. 

  • 1501500

    Shortribs van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Shortribs zijn de ribben van het rund, vergelijkbaar met spareribs van het varken. De shortribs van Creekstone Farms zijn mooi vierkant uitgesneden en dik bevleesd. Ze hebben per stuk vier tot 5 ribbenen. Het vlees is perfect geschikt voor een langzame bereiding op de...

    2,55 €/100 gram

Shortribs

Iedereen kent wel spareribs, de varkensribben die heerlijk gemarineerd en daarna gebarbecued kunnen worden. Van het rund bestaat er echter ook zo iets. Die ribben van het rund worden shortribs genoemd. Shortribs is een mooi vierkant stuk vlees met daarin vier platte ribbenen met daarop en tussen een dikke laag vlees. Belangrijk bij shortribs is dat het vlees goed gemarmerd is en niet te mager. Het vlees is van nature namelijk enigszins stug en zal je op lage temperatuur moeten garen. Daar heb je vet tussen het vlees bij nodig, om een sappig en mals eindresultaat te krijgen.

Bereiden van shortribs

Het bereiden van shortribs is niet lastig, maar kost wel even tijd. Shortribs lenen zich uitstekend voor een marinade. Gebruik bij voorkeur een droge rub, waarmee je het vlees aan de buitenkant insmeert. Shortribs kun je goed garen op de barbecue of in de oven, zolang je maar de mogelijkheid hebt om de temperatuur goed te beheersen. Hoe lager de temperatuur en hoe langer je het vlees laat garen, des te beter het eindresultaat zal zijn. Nice to Meat heeft bijzonder goede kwaliteit shortribs in het assortiment. Deze Black Angus shortribs zijn van maisgevoerde runderen en hebben daardoor een perfecte marmering voor low & slow bereiding. Vlees om je vingers bij af te likken!

Shortribs bestellen 

Wil jij aan de slag met shortribs op de barbecue of kamado? Bestel dan direct online de Black Angus shortribs van Nice to Meat. Deze worden geleverd in de originele verpakking, om kwaliteit en versheid te garanderen. Naast ribben heeft Nice to Meat ook een volledig assortiment topkwaliteit steaks en roasts voor thuis. 

Filter

Prijs

43 € - 44 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.