Rumpsteak

Er zijn 5 producten

Rump steak

De rumpsteak wordt veel in steakhouses en eetcafés geserveerd omdat hij de perfecte combinatie heeft van textuur en smaak. In Nederland wordt deze steak ook wel lendebiefstuk genoemd. Hij wordt gesneden van de rump van het rund en is vaak wat dikker dan een gewone biefstuk. Daardoor is de hij perfect te garen zoals jij dat wilt. Bij voorkeur medium-rare om de delicate smaak van het vlees in stand te houden. Je kan rumpsteak grillen of in de roomboter bakken en eventueel nagaren in de oven.  Het vlees is goed te combineren met saus en wordt klassiek geserveerd met huisgemaakte frieten en een groene salade.

Black Angus rump steak en andere soorten

Zoals veel steaks, is ook rump steak het lekkerst wanneer vlees van echte vleesrassen gebruikt wordt. Nice to Meat heeft verschillende soorten in het assortiment. De meest voordelige is de rumpsteak van het Hereford rund uit Zuid-Amerika. Deze runderen eten uitsluitend gras en leven op de uitgestrekte pampa’s. Puur natuur dus. Een kwaliteit hoger zijn de twee verschillende soorten Black Angus rumpsteaks; verkrijgbaar uit de Verenigde Staten en Australie. De Amerikaanse rumpsteak is maisgevoerd, die uit Australië graangevoerd. Beide hebben wat meer marmering en dus smaakvol en sappig vlees. Wil je de lekkerste lendebiefstuk die je ooit zal proeven? Probeer dan eens de Wagyu rump steak van Morgan Davis.

Rumpsteak bestellen

Rumpsteak is een goed alternatief voor kogelbiefstuk of tournedos. Als je deze steak thuis wilt bereiden, bestel je ze online gemakkelijk en snel bij Nice to Meat. Alle rumpsteaks worden met de hand gesneden en vacuüm verpakt, voor optimaal behoud van kwaliteit en smaak. 

1 - 5 van 5 producten weergegeven
  • 4600500

    Hele rumpen afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rump wordt...

    2,50 €/100 gram
  • 1310490

    Geportioneerde rumpsteak steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

    2,65 €/100 gram
  • 1600490

    Geportioneerde rumpsteak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of entrecote een wat magerder stukje vlees,...

    4,25 €/100 gram
  • 1500490

    Geportioneerde rumpsteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

    3,80 €/100 gram
  • 8200450

    Geportioneerde rumpsteak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of...

    6,50 €/100 gram

Rump steak

De rumpsteak wordt veel in steakhouses en eetcafés geserveerd omdat hij de perfecte combinatie heeft van textuur en smaak. In Nederland wordt deze steak ook wel lendebiefstuk genoemd. Hij wordt gesneden van de rump van het rund en is vaak wat dikker dan een gewone biefstuk. Daardoor is de hij perfect te garen zoals jij dat wilt. Bij voorkeur medium-rare om de delicate smaak van het vlees in stand te houden. Je kan rumpsteak grillen of in de roomboter bakken en eventueel nagaren in de oven.  Het vlees is goed te combineren met saus en wordt klassiek geserveerd met huisgemaakte frieten en een groene salade.

Black Angus rump steak en andere soorten

Zoals veel steaks, is ook rump steak het lekkerst wanneer vlees van echte vleesrassen gebruikt wordt. Nice to Meat heeft verschillende soorten in het assortiment. De meest voordelige is de rumpsteak van het Hereford rund uit Zuid-Amerika. Deze runderen eten uitsluitend gras en leven op de uitgestrekte pampa’s. Puur natuur dus. Een kwaliteit hoger zijn de twee verschillende soorten Black Angus rumpsteaks; verkrijgbaar uit de Verenigde Staten en Australie. De Amerikaanse rumpsteak is maisgevoerd, die uit Australië graangevoerd. Beide hebben wat meer marmering en dus smaakvol en sappig vlees. Wil je de lekkerste lendebiefstuk die je ooit zal proeven? Probeer dan eens de Wagyu rump steak van Morgan Davis.

Rumpsteak bestellen

Rumpsteak is een goed alternatief voor kogelbiefstuk of tournedos. Als je deze steak thuis wilt bereiden, bestel je ze online gemakkelijk en snel bij Nice to Meat. Alle rumpsteaks worden met de hand gesneden en vacuüm verpakt, voor optimaal behoud van kwaliteit en smaak. 

Filter

Prijs

5 € - 15 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.