Rosbief

Er is 1 product.

Rosbief

Rosbief is de verzamelnaam voor een groot stuk mager rundvlees dat traditioneel in zijn geheel gegaard wordt. In het Engels wordt daar vaak de naam ‘Roast’ aan gegeven. Rosbief kan van verschillende rundvleesdelen gemaakt worden, elk met zijn eigen kenmerken. Een echte rosbief wordt met de hand opgebonden, zodat het vlees zijn vorm goed behoudt tijdens het braden. Het vlees van de rosbief kan je het beste rood eten; dan komen malsheid en smaak optimaal tot zijn recht. Het is een prachtig stuk vlees dat feestelijk is om aan tafel aan te snijden. Nice to Meat maakt een topkwaliteit rosbief van het MRIJ rundvlees van Piet van den Berg. Hiervoor worden de meest malse delen van de bil gebruikt.

Bereiden van rosbief

Het bereiden van rosbief is niet moeilijk. Het maakt het wel een stuk makkelijker als je thuis een kerntemperatuurmeter hebt, om het vlees tot in perfectie te garen. Het beste braad je de rosbief in een braadpan met dikke bodem en behoorlijk wat boter. Voordat het vlees de pan in gaat, kruid je het vlees flink met peper en zeezout. Dat zorgt voor een lekker korstje. Je kan de rosbief volledig garen in de pan, maar ook op temperatuur laten komen in de oven of op een kamado. Geef het vlees na bereiding tien minuten rust om de sappen te behouden.

Rosbief bestellen

Een topkwaliteit rosbief serveren was nog nooit zo makkelijk. Je bestelt je rosbief eenvoudig online bij Nice to Meat. De vakslagers van Nice to Meat binden hem op met de hand, voor een perfect braadstuk. Liever iets anders, bekijk dan alle andere soorten steaks en braadstukken

  • 1000600

    Een mooi stuk rosbief van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De rosbief wordt gesneden uit verschillende magere en malse delen uit de...

    3,75 €/100 gram

Rosbief

Rosbief is de verzamelnaam voor een groot stuk mager rundvlees dat traditioneel in zijn geheel gegaard wordt. In het Engels wordt daar vaak de naam ‘Roast’ aan gegeven. Rosbief kan van verschillende rundvleesdelen gemaakt worden, elk met zijn eigen kenmerken. Een echte rosbief wordt met de hand opgebonden, zodat het vlees zijn vorm goed behoudt tijdens het braden. Het vlees van de rosbief kan je het beste rood eten; dan komen malsheid en smaak optimaal tot zijn recht. Het is een prachtig stuk vlees dat feestelijk is om aan tafel aan te snijden. Nice to Meat maakt een topkwaliteit rosbief van het MRIJ rundvlees van Piet van den Berg. Hiervoor worden de meest malse delen van de bil gebruikt.

Bereiden van rosbief

Het bereiden van rosbief is niet moeilijk. Het maakt het wel een stuk makkelijker als je thuis een kerntemperatuurmeter hebt, om het vlees tot in perfectie te garen. Het beste braad je de rosbief in een braadpan met dikke bodem en behoorlijk wat boter. Voordat het vlees de pan in gaat, kruid je het vlees flink met peper en zeezout. Dat zorgt voor een lekker korstje. Je kan de rosbief volledig garen in de pan, maar ook op temperatuur laten komen in de oven of op een kamado. Geef het vlees na bereiding tien minuten rust om de sappen te behouden.

Rosbief bestellen

Een topkwaliteit rosbief serveren was nog nooit zo makkelijk. Je bestelt je rosbief eenvoudig online bij Nice to Meat. De vakslagers van Nice to Meat binden hem op met de hand, voor een perfect braadstuk. Liever iets anders, bekijk dan alle andere soorten steaks en braadstukken

Filter

Prijs

37 € - 38 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.