Rollade

Er zijn 5 producten

Rollade 

Een rollade is, net als de rosbief, een heerlijk stuk vlees bedoeld om in zijn geheel te braden. Een rollade is een stuk vlees, of stukken vlees, die opgerold en bij elkaar gebonden zijn. Op die manier ontstaat een mooi rond braadstuk dat perfect gegaard kan worden. Het voordeel van een rollade is dat je deze kan vullen met een lekkere smaakmaker, of reepjes vet kan ‘inrollen’, om een mals en sappig resultaat te bereiken. Rollades zijn er in alle soorten en maten en kunnen van ieder soort vlees gemaakt worden. Vaak worden wat minder luxe vleesdelen gebruikt, die erg lekker worden wanneer op lage temperatuur gegaard.

Soorten rollade; rund, kalf, varken en lam

Om mooie rollades te kunnen maken, heb je een ervaren slager nodig die precies de juiste stukken vlees kan selecteren en mooi kan opbinden. Bij Nice to Meat hebben ze een meerdere rollades in het assortiment, die stuk voor stuk het proberen waard zijn. De runderrollade van het MRIJ vlees van Piet van den Berg is gemaakt van champrib en heeft daardoor de perfecte hoeveelheid vet voor een sappige rollade. De blanke kalfsrollade en rose kalfsrollade worden gemaakt van de kalfsnek. Een wat vetter deel van het kalf wat heerlijk zacht wordt wanneer gegaard op lage temperatuur. De lamsrollade wordt gemaakt van de bout. Die wordt eerst uitgebeend, daarna gekruid en vervolgens opgebonden. De varkensrollade van Berkshire vlees heeft een laagje spek aan de bovenkant, wat het vlees beschermt van uitdroging.

Rollade bestellen

Alle rollades van Nice to Meat vind je hieronder en zijn eenvoudig online te bestellen. De rollades worden met de hand gemaakt en vacuüm verpakt, om kwaliteit en versheid te garanderen. Wil je een ander braadstuk bestellen? Bekijk dan alle andere steaks en roasts van Nice to Meat. 

1 - 5 van 5 producten weergegeven
  • 2502400

    Opgebonden blanke rollade van Hollandse gras- en graangevoerde kalveren. Heerlijk natuurlijk vlees met een subtiele smaak en een frisse lichtrode kleur. Deze rollade wordt gemaakt van de nek van het kalf. De nek heeft als spier behoorlijk bewogen is heeft daarom een stevige bite. Maar ook veel smaak. Daarom uitstekend geschikt om rollades van te maken en...

    9,25 €/500 gram
  • 3206000

    Voor een traditionele varkens rollade van topkwaliteit moet u zeker deze kiezen. Gemaakt van de rugfilet van het Duke of Berkshire varken.

    19,55 €/kg
  • 4000080

    Een hele opgebonden rollade van de bout van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit...

    12,75 €/500 gram
  • 1001100

    Opgebonden runderrollade van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze rollade wordt gemaakt van de champrib. De champrib is uitstekend...

    14,50 €/500 gram
  • 2002400

    Opgebonden blanke rollade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Deze rollade wordt gemaakt van de nek van het kalf. De nek heeft als spier behoorlijk bewogen is heeft daarom een stevige bite. Maar ook veel smaak. Daarom uitstekend geschikt om rollades van te maken en op lage temperatuur...

    14,50 €/500 gram

Rollade 

Een rollade is, net als de rosbief, een heerlijk stuk vlees bedoeld om in zijn geheel te braden. Een rollade is een stuk vlees, of stukken vlees, die opgerold en bij elkaar gebonden zijn. Op die manier ontstaat een mooi rond braadstuk dat perfect gegaard kan worden. Het voordeel van een rollade is dat je deze kan vullen met een lekkere smaakmaker, of reepjes vet kan ‘inrollen’, om een mals en sappig resultaat te bereiken. Rollades zijn er in alle soorten en maten en kunnen van ieder soort vlees gemaakt worden. Vaak worden wat minder luxe vleesdelen gebruikt, die erg lekker worden wanneer op lage temperatuur gegaard.

Soorten rollade; rund, kalf, varken en lam

Om mooie rollades te kunnen maken, heb je een ervaren slager nodig die precies de juiste stukken vlees kan selecteren en mooi kan opbinden. Bij Nice to Meat hebben ze een meerdere rollades in het assortiment, die stuk voor stuk het proberen waard zijn. De runderrollade van het MRIJ vlees van Piet van den Berg is gemaakt van champrib en heeft daardoor de perfecte hoeveelheid vet voor een sappige rollade. De blanke kalfsrollade en rose kalfsrollade worden gemaakt van de kalfsnek. Een wat vetter deel van het kalf wat heerlijk zacht wordt wanneer gegaard op lage temperatuur. De lamsrollade wordt gemaakt van de bout. Die wordt eerst uitgebeend, daarna gekruid en vervolgens opgebonden. De varkensrollade van Berkshire vlees heeft een laagje spek aan de bovenkant, wat het vlees beschermt van uitdroging.

Rollade bestellen

Alle rollades van Nice to Meat vind je hieronder en zijn eenvoudig online te bestellen. De rollades worden met de hand gemaakt en vacuüm verpakt, om kwaliteit en versheid te garanderen. Wil je een ander braadstuk bestellen? Bekijk dan alle andere steaks en roasts van Nice to Meat. 

Filter

Prijs

18 € - 57 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.