Ossenhaas

Er zijn 6 producten

Ossenhaas

De ossenhaas is het meest edele deel van het rund. Malser vlees bestaat niet en daarom is de ossenhaas vaak favoriet bij liefhebbers van zacht vlees. Het is tevens ook een exclusief stukje vlees, omdat er maar weinig van in een rund zit. Daarom is de ossenhaas ook het kostbaarste vlees. De ossenhaas ligt in de rug van het rund en wordt bedekt door de entrecote. Het is een luie spier die weinig beweegt; daarom is het vlees zo zacht en mager. Ossenhaas kan perfect gebruikt worden als braadstuk of bijvoorbeeld Beef Wellington. Je kan de ossenhaas ook portioneren, waarna je de steaks tournedos noemt. De hele haas bestaat uit drie delen; de kop, het middenstuk en de punt. Van het middenstuk snijd je de mooiste tournedos. De punt wordt vaak gebruikt om ossenhaasspiesjes van te maken.

Wagyu ossenhaas en andere soorten

De kwaliteit en smaak van de ossenhaas is grotendeels afhankelijk van het runderras en de voeding die het dier gekregen heeft. Nice to Meat heeft een ruim assortiment rundvlees en dus ook een aantal verschillende ossenhazen. De Ierse ossenhaas is de voordeligste haas; de runderen uit Ierland leven jaarrond buiten en voeden zich met gras. Black Angus ossenhaas heeft naast gras ook granen en mais gegeten en is daardoor wat meer gemarmerd en voller van smaak. De meest bijzondere is de Wagyu ossenhaas uit Australië. Wagyu heeft meer intramusculair vet en dat zorgt voor een zeer verfijnde smaak van de ossenhaas. Het vlees smelt weg op de tong.

Ossenhaas bestellen

Als je in de keuken aan de slag wilt met ossenhaas, zit je bij Nice to Meat helemaal goed. Ossenhaas is eenvoudig online te bestellen. Je bestelt bij Nice to Meat ook geportioneerde tournedos steaks en andere soorten steaks

1 - 6 van 6 producten weergegeven
  • 1150100

    Een hele ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of als...

    4,80 €/100 gram
  • 8100100

    Een hele ossenhaas zonder ketting van het Wagyu rund uit Australie van het merk Auskobe. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais...

    16,40 €/100 gram
  • 1500100

    Een hele ossenhaas zonder ketting van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas is...

    8,50 €/100 gram
  • 1600100

    Een hele ossenhaas van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas is licht gemarmerd en kan perfect gebruikt worden om te grillen of als braadstuk.

    7 €/100 gram
  • 1155010

    Mooie puntjes van de ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De puntjes worden gesneden van de ossenhaas, die afkomstig is uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. De puntjes zijn...

    12,50 €/500 gram
  • 1155030

    Heerlijke spiesjes gemaakt van ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De spiesjes worden gemaakt van de ossenhaas, die afkomstig is uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar.De...

    3,20 €/100 gram

Ossenhaas

De ossenhaas is het meest edele deel van het rund. Malser vlees bestaat niet en daarom is de ossenhaas vaak favoriet bij liefhebbers van zacht vlees. Het is tevens ook een exclusief stukje vlees, omdat er maar weinig van in een rund zit. Daarom is de ossenhaas ook het kostbaarste vlees. De ossenhaas ligt in de rug van het rund en wordt bedekt door de entrecote. Het is een luie spier die weinig beweegt; daarom is het vlees zo zacht en mager. Ossenhaas kan perfect gebruikt worden als braadstuk of bijvoorbeeld Beef Wellington. Je kan de ossenhaas ook portioneren, waarna je de steaks tournedos noemt. De hele haas bestaat uit drie delen; de kop, het middenstuk en de punt. Van het middenstuk snijd je de mooiste tournedos. De punt wordt vaak gebruikt om ossenhaasspiesjes van te maken.

Wagyu ossenhaas en andere soorten

De kwaliteit en smaak van de ossenhaas is grotendeels afhankelijk van het runderras en de voeding die het dier gekregen heeft. Nice to Meat heeft een ruim assortiment rundvlees en dus ook een aantal verschillende ossenhazen. De Ierse ossenhaas is de voordeligste haas; de runderen uit Ierland leven jaarrond buiten en voeden zich met gras. Black Angus ossenhaas heeft naast gras ook granen en mais gegeten en is daardoor wat meer gemarmerd en voller van smaak. De meest bijzondere is de Wagyu ossenhaas uit Australië. Wagyu heeft meer intramusculair vet en dat zorgt voor een zeer verfijnde smaak van de ossenhaas. Het vlees smelt weg op de tong.

Ossenhaas bestellen

Als je in de keuken aan de slag wilt met ossenhaas, zit je bij Nice to Meat helemaal goed. Ossenhaas is eenvoudig online te bestellen. Je bestelt bij Nice to Meat ook geportioneerde tournedos steaks en andere soorten steaks

Filter

Prijs

6 € - 411 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.