Longhaas

Er is 1 product.

Longhaas

Longhaas is een steak gesneden van een hangende spier die de longen van het rund ondersteund. De spier zit niet vast aan een bot en is constant in beweging. Longhaas heeft een zeer grove draad en een sterke, uitgesproken rundvleessmaak. In de Verenigde Staten en Frankrijk is deze steak daarom al jarenlang enorm populair, waar ze respectievelijk Hanging Tender en Onglet genoemd worden. Longhaas is alleen geschikt voor steakbereiding wanneer deze afkomstig is van een goed vleesrund, zoals Black Angus. Gelukkig kan je precies deze longhaas bij Nice to Meat kopen. 

Bereiden van longhaas

Het bereiden van longhaas is niet moeilijk, te vergelijken met het grillen van een bavette steak of flank steak. De structuur van longhaas lijkt ook enigszins op die van bavette. Het beste resultaat bereik je door het vlees zo rare mogelijk te grillen. Alleen zo behoudt het vlees zijn malse structuur en smaak. Bij het bereiden van longhaas is het snijden van het vlees misschien wel het belangrijkste. Dit doe je altijd op de draad, zodat je de lange ‘vleesdraden’ als het ware doormidden snijdt. Zo krijg je heerlijk malse plakjes vlees.

Longhaas bestellen

Bij Nice to Meat bestel je longhaas van het Amerikaanse Black Angus rund. Doordat dit rund maisgevoerd is, heeft het een mooie marmering en dus extra smaak. Naast longhaas heeft Nice to Meat ook veel andere soorten steaks & roasts

  • 1501800

    Een hele longhaas van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De longhaas is de spier van het rund die de longen laat bewegen. Eigenlijk gaat het om een onderdeel van het middenrif: twee kleinere spieren in een V-vorm, die met elkaar...

    4,40 €/100 gram

Longhaas

Longhaas is een steak gesneden van een hangende spier die de longen van het rund ondersteund. De spier zit niet vast aan een bot en is constant in beweging. Longhaas heeft een zeer grove draad en een sterke, uitgesproken rundvleessmaak. In de Verenigde Staten en Frankrijk is deze steak daarom al jarenlang enorm populair, waar ze respectievelijk Hanging Tender en Onglet genoemd worden. Longhaas is alleen geschikt voor steakbereiding wanneer deze afkomstig is van een goed vleesrund, zoals Black Angus. Gelukkig kan je precies deze longhaas bij Nice to Meat kopen. 

Bereiden van longhaas

Het bereiden van longhaas is niet moeilijk, te vergelijken met het grillen van een bavette steak of flank steak. De structuur van longhaas lijkt ook enigszins op die van bavette. Het beste resultaat bereik je door het vlees zo rare mogelijk te grillen. Alleen zo behoudt het vlees zijn malse structuur en smaak. Bij het bereiden van longhaas is het snijden van het vlees misschien wel het belangrijkste. Dit doe je altijd op de draad, zodat je de lange ‘vleesdraden’ als het ware doormidden snijdt. Zo krijg je heerlijk malse plakjes vlees.

Longhaas bestellen

Bij Nice to Meat bestel je longhaas van het Amerikaanse Black Angus rund. Doordat dit rund maisgevoerd is, heeft het een mooie marmering en dus extra smaak. Naast longhaas heeft Nice to Meat ook veel andere soorten steaks & roasts

Filter

Prijs

22 € - 23 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.