Jodenhaas

Er is 1 product.

Jodenhaas

Jodenhaas wordt ook wel diamanthaas of schouderbiefstuk genoemd. Het is een stukje vlees met een interessant verhaal. Zoals velen weten is de meest malse biefstuk van het rund de ossenhaas. Echter eten orthodoxe Joden volgens hun eetcultuur geen vlees van de achtervoet van het rund. In de schouder van het rund ligt een klein stukje vlees verborgen, wat bijna net zo mals is als de ossenhaas. Deze schouderbiefstuk wordt daarom Jodenhaas genoemd. De Jodenhaas is qua structuur en smaak vergelijkbaar met de ossenhaas en qua prijs ook nog eens een stuk voordeliger. 

Bereiden van Jodenhaas

Het vlees van de Jodenhaas is mals en mager en enigszins vlak van smaak. Je gaart het vlees op dezelfde manier als dat van de ossenhaas of kogelbiefstuk. Lekker in de boter dus, of in de oven. Grillen op de barbecue kan natuurlijk ook. Jodenhaas eet je bij voorkeur medium-rare tot medium en kan goed worden geserveerd met saus.

Jodenhaas bestellen

Jodenhaas is het lekkerst van vlees van een vleesrund. Bij Nice to Meat hebben ze heerlijke Jodenhaas van het Amerikaanse Black Angus rund van Creekstone Farms. Deze runderen zijn bijgevoerd met mais, wat voor een lekkere smaak van het vlees zorgt. Jodenhaas bestel je eenvoudig online, net als de vele andere steaks van Nice to Meat. 

  • 1500750

    Een hele jodenhaas van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De jodenhaas wordt ook wel schouderhaas of diamantbiefstuk genoemd. Het is een klein stukje vlees uit de schouder van het rund; het licht bovenop het schouderblad en beweegt...

    3,35 €/100 gram

Jodenhaas

Jodenhaas wordt ook wel diamanthaas of schouderbiefstuk genoemd. Het is een stukje vlees met een interessant verhaal. Zoals velen weten is de meest malse biefstuk van het rund de ossenhaas. Echter eten orthodoxe Joden volgens hun eetcultuur geen vlees van de achtervoet van het rund. In de schouder van het rund ligt een klein stukje vlees verborgen, wat bijna net zo mals is als de ossenhaas. Deze schouderbiefstuk wordt daarom Jodenhaas genoemd. De Jodenhaas is qua structuur en smaak vergelijkbaar met de ossenhaas en qua prijs ook nog eens een stuk voordeliger. 

Bereiden van Jodenhaas

Het vlees van de Jodenhaas is mals en mager en enigszins vlak van smaak. Je gaart het vlees op dezelfde manier als dat van de ossenhaas of kogelbiefstuk. Lekker in de boter dus, of in de oven. Grillen op de barbecue kan natuurlijk ook. Jodenhaas eet je bij voorkeur medium-rare tot medium en kan goed worden geserveerd met saus.

Jodenhaas bestellen

Jodenhaas is het lekkerst van vlees van een vleesrund. Bij Nice to Meat hebben ze heerlijke Jodenhaas van het Amerikaanse Black Angus rund van Creekstone Farms. Deze runderen zijn bijgevoerd met mais, wat voor een lekkere smaak van het vlees zorgt. Jodenhaas bestel je eenvoudig online, net als de vele andere steaks van Nice to Meat. 

Filter

Prijs

13 € - 14 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.