Flat Iron

Er is 1 product.

Flat Iron

Wil je eens een keer een bijzondere steak serveren? Dan is de Flat Iron steak, of Housesteak zoals ze hem bij Nice to Meat noemen, de juiste keuze. De Flat Iron steak is een van de malste biefstukken verkrijgbaar en heel goed gemarmerd. Die marmering zorgt voor sappig en smaakvol vlees. Flat Iron is een goede steak voor de barbecue of grill. Zorg ervoor dat je de steak zo rare tot medium-rare eet. Wanneer je de housesteak teveel doorbakt, kan het vlees wat stugger worden en verdwijnt de intense rundvleessmaak naar de achtergrond.

Steak van sucade

De Flat Iron is een steak met een leuk verhaal voor aan tafel. Hij wordt namelijk gesneden van de sucade. Die sucade kennen wij in Nederland vooral als draadjesvlees of stoof. Die sucades komen voornamelijk van Hollandse melkkoeien en zijn behoorlijk stug van structuur. De Amerikaanse Black Angus runderen van Nice to Meat, die gevoerd worden met mais, hebben echter zeer malse sucades. Normaal worden sucades in sucadelappen gesneden, met een zeen in het midden. Wanneer je de sucade over de lengte ‘splitst’ en de zeen ertussenuit snijdt, ontstaan twee lange plakken steak. Flat Iron steak of housesteak dus!

Flat Iron steak bestellen 

Je kan Black Angus Flat Iron steak eenvoudig bestellen bij Nice to Meat. De steaks worden met de hand geportioneerd op het gewicht dat jij wil en daarna vacuüm verpakt. Wil je naast Flat Iron steak ook nog andere biefstukken bestellen, bekijk dan alle steaks en roasts van Nice to Meat.

  • 1500680

    Geportioneerde housesteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De housesteak wordt gesneden van de sucade. De sucade wordt 'gesplitst', wat wil zeggen dat de zeen er tussenuit gesneden wordt en zo mooie steaks gesneden kunnen worden....

    4,40 €/100 gram

Flat Iron

Wil je eens een keer een bijzondere steak serveren? Dan is de Flat Iron steak, of Housesteak zoals ze hem bij Nice to Meat noemen, de juiste keuze. De Flat Iron steak is een van de malste biefstukken verkrijgbaar en heel goed gemarmerd. Die marmering zorgt voor sappig en smaakvol vlees. Flat Iron is een goede steak voor de barbecue of grill. Zorg ervoor dat je de steak zo rare tot medium-rare eet. Wanneer je de housesteak teveel doorbakt, kan het vlees wat stugger worden en verdwijnt de intense rundvleessmaak naar de achtergrond.

Steak van sucade

De Flat Iron is een steak met een leuk verhaal voor aan tafel. Hij wordt namelijk gesneden van de sucade. Die sucade kennen wij in Nederland vooral als draadjesvlees of stoof. Die sucades komen voornamelijk van Hollandse melkkoeien en zijn behoorlijk stug van structuur. De Amerikaanse Black Angus runderen van Nice to Meat, die gevoerd worden met mais, hebben echter zeer malse sucades. Normaal worden sucades in sucadelappen gesneden, met een zeen in het midden. Wanneer je de sucade over de lengte ‘splitst’ en de zeen ertussenuit snijdt, ontstaan twee lange plakken steak. Flat Iron steak of housesteak dus!

Flat Iron steak bestellen 

Je kan Black Angus Flat Iron steak eenvoudig bestellen bij Nice to Meat. De steaks worden met de hand geportioneerd op het gewicht dat jij wil en daarna vacuüm verpakt. Wil je naast Flat Iron steak ook nog andere biefstukken bestellen, bekijk dan alle steaks en roasts van Nice to Meat.

Filter

Prijs

5 € - 6 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.