Biefstuk

Er zijn 5 producten

Biefstuk

Biefstuk is een van de meest generieke termen om een stukje rundvlees mee te omschrijven. De naam dankt biefstuk aan het Engelse woord beefsteak. Over het algemeen staat biefstuk voor een magere rundvlees steak gesneden van de bil van het rund. De steak komt in vele soorten voor, waarbij met name het runderras, de voeding en rijping een allesbepalende rol spelen op het eindresultaat. Het kwaliteitsverschil tussen biefstukken is heel groot; het is dus belangrijk om een biefstuk te eten met een duidelijke herkomst. Alleen dan heb je altijd een mals en sappig biefstukje op je bord.

Soorten biefstuk

Je kunt biefstuk in een aantal verschillende categorieën indelen die nogal op elkaar lijken. Zo heb je de kogelbiefstuk, die gesneden wordt van de twee runderkogels die een rund heeft. Biefstuk van de rump wordt gesneden van de runderrump. Normale biefstuk wordt gesneden van andere malse biefstukdelen, zoals het spierstuk of de bovenbil. Deze delen hebben mager vlees en een mooie, dieprode kleur. Nice to Meat heeft een uitgebreid assortiment biefstuk. De Ierse biefstuk is grasgevoerd. De MRIJ biefstuk van Piet van den Berg is een puur Nederlands product. De Black Angus biefstukken uit Amerika en Australië zijn mais- en graangevoerd, en daardoor wat malser en smaakvoller. De Wagyu biefstuk is de topper uit het assortiment van Nice to Meat.

Bereiden van biefstuk

Er is veel geschreven over het bereiden van biefstuk. Hoe het wel moet en hoe het niet moet. De standaard is niet zo ingewikkeld, en met een paar simpele stappen heb je altijd een mals resultaat. Haal de biefstuk ruim van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Kruid de biefstuk met peper en zout. Verhit een pan met dikke bodem en smelt een flinke klont roomboter. Voeg eventueel een scheutje olijfolie toe, zodat je op hogere temperatuur kunt bakken. Schroei de biefstuk dicht en gaar hem daarna in enkele minuten tot de juiste gaarheid. Laat de biefstuk even rusten voordat je begint te snijden. Bestrooi eventueel nog met wat grof zeezout.

Biefstuk bestellen

De lekkerste biefstukken bestel je online bij Nice to Meat. Alle biefstukken worden door de beste slagers met de hand gesneden en vacuüm verpakt. Alle beschikbare biefstukken vind je hieronder. Naast biefstuk bestel je ook eenvoudig andere steaks en roasts

1 - 5 van 5 producten weergegeven
  • 1150400

    Geportioneerde biefstuk uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de structuur is...

    12,50 €/500 gram
  • 1500400

    Geportioneerde biefstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

    2,95 €/100 gram
  • 8200400

    Geportioneerde biefstuk van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil of het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze steak minder vet, maar vanwege...

    5 €/100 gram
  • 1000400

    Geportioneerde Hollandse biefstuk van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse...

    3,50 €/100 gram
  • 1600400

    Geportioneerde biefstuk van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie.Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk minder vet en de structuur is iets vaster dan die van de...

    2,79 €/100 gram

Biefstuk

Biefstuk is een van de meest generieke termen om een stukje rundvlees mee te omschrijven. De naam dankt biefstuk aan het Engelse woord beefsteak. Over het algemeen staat biefstuk voor een magere rundvlees steak gesneden van de bil van het rund. De steak komt in vele soorten voor, waarbij met name het runderras, de voeding en rijping een allesbepalende rol spelen op het eindresultaat. Het kwaliteitsverschil tussen biefstukken is heel groot; het is dus belangrijk om een biefstuk te eten met een duidelijke herkomst. Alleen dan heb je altijd een mals en sappig biefstukje op je bord.

Soorten biefstuk

Je kunt biefstuk in een aantal verschillende categorieën indelen die nogal op elkaar lijken. Zo heb je de kogelbiefstuk, die gesneden wordt van de twee runderkogels die een rund heeft. Biefstuk van de rump wordt gesneden van de runderrump. Normale biefstuk wordt gesneden van andere malse biefstukdelen, zoals het spierstuk of de bovenbil. Deze delen hebben mager vlees en een mooie, dieprode kleur. Nice to Meat heeft een uitgebreid assortiment biefstuk. De Ierse biefstuk is grasgevoerd. De MRIJ biefstuk van Piet van den Berg is een puur Nederlands product. De Black Angus biefstukken uit Amerika en Australië zijn mais- en graangevoerd, en daardoor wat malser en smaakvoller. De Wagyu biefstuk is de topper uit het assortiment van Nice to Meat.

Bereiden van biefstuk

Er is veel geschreven over het bereiden van biefstuk. Hoe het wel moet en hoe het niet moet. De standaard is niet zo ingewikkeld, en met een paar simpele stappen heb je altijd een mals resultaat. Haal de biefstuk ruim van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Kruid de biefstuk met peper en zout. Verhit een pan met dikke bodem en smelt een flinke klont roomboter. Voeg eventueel een scheutje olijfolie toe, zodat je op hogere temperatuur kunt bakken. Schroei de biefstuk dicht en gaar hem daarna in enkele minuten tot de juiste gaarheid. Laat de biefstuk even rusten voordat je begint te snijden. Bestrooi eventueel nog met wat grof zeezout.

Biefstuk bestellen

De lekkerste biefstukken bestel je online bij Nice to Meat. Alle biefstukken worden door de beste slagers met de hand gesneden en vacuüm verpakt. Alle beschikbare biefstukken vind je hieronder. Naast biefstuk bestel je ook eenvoudig andere steaks en roasts

Filter

Prijs

4 € - 10 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.