Bavette

Er zijn 4 producten

Bavette

Bavette is een stukje vlees dat lange tijd niet zo bekend is geweest, maar een heuse opmars heeft gemaakt. Vroeger noemde we de bavette in Nederland vinkelap. Chefkoks wisten de weg naar bavette al langer te vinden, vooral in Franse bistro’s, waar hij klassiek geserveerd wordt met friet en groene salade. De bavette is afkomstig uit de vang van het rund en is echt werkvlees. De spier is constant in beweging en dat zorgt voor een grove structuur. Juist dat vele bewegen zorgt ervoor dat deze steak harstikke smaakvol is. En wanneer goed bereid ook nog eens super mals. Grill bavette zo rare mogelijk en snijd het vlees daarna op de daad in plakken voor het beste resultaat. Een klein beetje peper en grof zeezout is alles wat je nodig hebt om de steak af te maken.

Soorten bavette steak

Omdat bavette werkvlees is, en dus grof van structuur, is het deel alleen als steak te gebruiken van goede vleesrassen. Van andere runderen is de bavette vaak te stug en wordt het door het gehakt gedraaid. Nice to Meat heeft meerdere soorten rundvlees waarvan de bavette steak fantastisch is. Van Hollandse bodem is de bavette steak van het MRIJ van Piet een aanrader. De Black Angus bavette uit de Verenigde Staten is wat meer gemarmerd en heeft daardoor wat meer smaak. De beste bavette steaks komen van Wagyu runderen uit Australië. Voor alle soorten geldt dat je deze het beste rare tot medium-rare kunt bereiden. 

Bavette steaks bestellen

Bavette portioneren tot mooie steaks is vakmanschap. De slagers van Nice to Meat doen dit graag voor je, op het gewicht dat jij wilt. Alle bavette steaks zijn eenvoudig te bestellen en vind je hieronder. Liever een andere steak bestellen, bekijk dan onze andere steaks en roasts

1 - 4 van 4 producten weergegeven
  • 8200500

    Geportioneerde bavette steak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette uitsluitend gebruikt voor gehakt of tartaar, maar tegenwoordig een zeer populaire...

    5 €/100 gram
  • 1000700

    Geportioneerde bavette steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het...

    3,90 €/100 gram
  • 1500500

    Geportioneerde bavette steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette...

    4,20 €/100 gram
  • 8100500

    Geportioneerde bavette steak van het Australische Wagyu rund. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. Bavette is...

    5 €/100 gram

Bavette

Bavette is een stukje vlees dat lange tijd niet zo bekend is geweest, maar een heuse opmars heeft gemaakt. Vroeger noemde we de bavette in Nederland vinkelap. Chefkoks wisten de weg naar bavette al langer te vinden, vooral in Franse bistro’s, waar hij klassiek geserveerd wordt met friet en groene salade. De bavette is afkomstig uit de vang van het rund en is echt werkvlees. De spier is constant in beweging en dat zorgt voor een grove structuur. Juist dat vele bewegen zorgt ervoor dat deze steak harstikke smaakvol is. En wanneer goed bereid ook nog eens super mals. Grill bavette zo rare mogelijk en snijd het vlees daarna op de daad in plakken voor het beste resultaat. Een klein beetje peper en grof zeezout is alles wat je nodig hebt om de steak af te maken.

Soorten bavette steak

Omdat bavette werkvlees is, en dus grof van structuur, is het deel alleen als steak te gebruiken van goede vleesrassen. Van andere runderen is de bavette vaak te stug en wordt het door het gehakt gedraaid. Nice to Meat heeft meerdere soorten rundvlees waarvan de bavette steak fantastisch is. Van Hollandse bodem is de bavette steak van het MRIJ van Piet een aanrader. De Black Angus bavette uit de Verenigde Staten is wat meer gemarmerd en heeft daardoor wat meer smaak. De beste bavette steaks komen van Wagyu runderen uit Australië. Voor alle soorten geldt dat je deze het beste rare tot medium-rare kunt bereiden. 

Bavette steaks bestellen

Bavette portioneren tot mooie steaks is vakmanschap. De slagers van Nice to Meat doen dit graag voor je, op het gewicht dat jij wilt. Alle bavette steaks zijn eenvoudig te bestellen en vind je hieronder. Liever een andere steak bestellen, bekijk dan onze andere steaks en roasts

Filter

Prijs

5 € - 10 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.