Ocean Beef Inside skirt

Nice to Meat

Het middenrif van het rund verbergt dit waanzinnig lekkere stukje vlees, dat normaliter de toonbank van de slager niet halen: het is "een moelijk stukje" dat veel werk nodig heeft en bovendien na de schoonmaak niet echt meer mooi oogt. Daarentegen is het qua smaak zo superieur dat de slager ze graag zelf opeet, vandaar de volksnaam "slagersbiefstuk" of "beenhouwersbiefstuk". Het middenrif valt uiteen in een vrij homogeen gedeelte, de longhaas, inside skirt en een aantal andere kleinere stukken, die de verzamelnaam "midderif" dragen. Het vlees heeft een uitermate uitgesproken draad en komt het beste tot zijn recht als het ''medium-rare'' wordt geserveerd.

Het middenrif van het rund verbergt dit waanzinnig lekkere stukje vlees, dat normaliter de toonbank van de slager niet halen: het is "een moelijk stukje" dat veel werk nodig heeft en bovendien na de schoonmaak niet echt meer mooi oogt. Daarentegen is het qua smaak zo superieur dat de slager ze graag zelf opeet, vandaar de volksnaam "slagersbiefstuk" of "beenhouwersbiefstuk". Het middenrif valt uiteen in een vrij homogeen gedeelte, de longhaas, inside skirt en een aantal andere kleinere stukken, die de verzamelnaam "midderif" dragen. Het vlees heeft een uitermate uitgesproken draad en komt het beste tot zijn recht als het ''medium-rare'' wordt geserveerd.

De Nieuw-Zeelandse eilanden, omgeven door Stille Oceaan, staan bekend om hun toonaangevende boerenbedrijven,ongerepte natuur en spectaculaire landschappen. Ocean Beef, hoogwaardig rundvlees van met graan gevoerd vee,is een uniek product van deze bijzondere omgeving; de beste grassoorten, de beste granen en zilte zeelucht.Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

 

ConditieVers
VerpakkingVacuüm verpakt.
Eenheid prijs17,7 €/kg
HerkomstNieuw-Zeeland
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.