MRIJ Gehakt

10,75 €/kg

Nice to Meat

Rundergehakt gedraaid van het MRIJ rundvlees. Dit product word vers en vacuum geleverd. Het kan zijn dat het gehakt licht verkleurd is bij binnenkomst. Laat het gehakt daarom weer even op kleur komen nadat de vacuum zak is geopend. Verwerk het gehakt echter altijd zo snel mogelijk. Omdat het vlees gehakt is, zal het bevattelijker zijn voor bacteriën. U kunt het maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. U kunt het op de dag van aankoop ook in de vriezer bewaren. Het is dan langere tijd houdbaar.

10,75 €/kg

Rundergehakt gedraaid van het MRIJ rundvlees. Dit product word vers en vacuum geleverd. Het kan zijn dat het gehakt licht verkleurd is bij binnenkomst. Laat het gehakt daarom weer even op kleur komen nadat de vacuum zak is geopend. Verwerk het gehakt echter altijd zo snel mogelijk. Omdat het vlees gehakt is, zal het bevattelijker zijn voor bacteriën. U kunt het maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. U kunt het op de dag van aankoop ook in de vriezer bewaren. Het is dan langere tijd houdbaar.

Op de veehouderij de Koningshof in Berkel en Rodenrijs leeft een unieke kudde runderen. De dieren zijn een kruising van Maas, Rijn en IJssel met verbeterd roodbont. Al meer dan 25 jaar wordt deze kudde gehouden door mester Sjaak Kooter. Dit alles in samenwerking met goede vriend en “superslager†Piet van den Berg. Om het welzijn van de dieren te bevorderen lopen ze 's zomers in het nieuw ontwikkelde natuurgebied “De Groenzoomâ€. Daar grazen de kuddes op de uitgestrekte landerijen. Dagelijks krijgen ze persoonlijke aandacht waardoor ze goed gewend zijn aan mensen en stress wordt voorkomen. In de winter lopen de runderen vrij rond in een grote, luchtige stal op stro. Ze kunnen de hele dag eten, drinken en zichzelf masseren aan de aanwezige massageborstels. De koeien krijgen een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding van natuurlijke, plantaardige grondstoffen. De kracht van deze bijzondere mix zit in de geheime receptuur. De keuze om vlees eerlijk en verantwoord te produceren, maakten Sjaak en Piet al vijfendertig jaar geleden. Door de constante, verantwoorde werkwijze, blijft de kwaliteit en continuïteit van het vlees te allen tijde gewaarborgd. Met als resultaat een topproduct “van fok tot kokâ€.Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto 'Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

 

ConditieVers
VerpakkingOnder beschermde atmosfeer verpakt
Eenheid prijs10,75 €/kg
HerkomstNederland
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.