Vleeswaren

Er zijn 25 producten

Vleeswaren bestellen

Vers gesneden vleeswaren van topkwaliteit bestellen? Dat kan bij Nice to Meat. Het assortiment vleeswaren bestaat uit huisgemaakte producten en vleeswaren van kleinschalige producenten. Vleeswaren is een verzamelnaam voor gedroogd, gerookt, gekookt of gezouten vlees wat vervolgens in dunne plakjes wordt gesneden. Je eet vleeswaren op brood, bij de borrel of verwerkt ze in diverse gerechten. De gesneden vleeswaren van Nice to Meat worden met de hand gesneden en zorgvuldig verpakt, om kwaliteit, smaak en kleur optimaal te behouden. Alle verschillende soorten vleeswaren vind je hieronder.

Pastrami, bressola en rookvlees

Er worden vele soorten vleeswaren gemaakt. Veel daarvan worden gemaakt van varkensvlees, maar ook van rundvlees worden heerlijke varianten gemaakt. Een van de meest populaire vleeswaren is tegenwoordig pastrami. Vol van smaak en heerlijk op een sandwich. Probeer eens de Black Angus pastrami of de Wagyu pastrami. Gedroogd en dun gesneden Italiaans rundvlees wordt bressola genoemd. Zacht, mager en heerlijk bij de borrel. Traditioneel Hollands rookvlees is er van MRIJ rundvlees van Piet van den Berg. Boterzacht en huisgemaakt; de lekkerste die er is.

Soorten ham en salami

Ham is een van de meest gegeten vleeswaren. Hij komt in vele soorten: gekookt, gerookt en gedroogd. Gekookte ham van het Livar varken is een klasse apart vanwege de authentieke manier van produceren en gebruik van het beste vlees. De Italiaanse gedroogde hammen, zoals Parmaham en San Danielle ham, zijn perfect voor op brood, bij de borrel of op een huisgemaakte pizza. Een Nederlandse ham die zeker het proberen waard is, is de Pasham. Salami wordt over het algemeen ook gemaakt van varkensvlees dat op smaak wordt gebracht met diverse kruiden, zoals de salami felino en salami cacciatore. Bijzonder is de ambachtelijke Wagyu Salami, gemaakt van 100% Amerikaans Wagyu rundvlees. Deze salami is de lekkerste die je ooit zult proeven! 

25 - 25 van 25 producten weergegeven
  • 9512100

    Huisgemaakte rookfilet van A4 Japans Wagyu rundvlees. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Voor de rookfilet worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd, die eerst gepekeld en daarna gerookt worden. De Wagyu...

Vleeswaren bestellen

Vers gesneden vleeswaren van topkwaliteit bestellen? Dat kan bij Nice to Meat. Het assortiment vleeswaren bestaat uit huisgemaakte producten en vleeswaren van kleinschalige producenten. Vleeswaren is een verzamelnaam voor gedroogd, gerookt, gekookt of gezouten vlees wat vervolgens in dunne plakjes wordt gesneden. Je eet vleeswaren op brood, bij de borrel of verwerkt ze in diverse gerechten. De gesneden vleeswaren van Nice to Meat worden met de hand gesneden en zorgvuldig verpakt, om kwaliteit, smaak en kleur optimaal te behouden. Alle verschillende soorten vleeswaren vind je hieronder.

Pastrami, bressola en rookvlees

Er worden vele soorten vleeswaren gemaakt. Veel daarvan worden gemaakt van varkensvlees, maar ook van rundvlees worden heerlijke varianten gemaakt. Een van de meest populaire vleeswaren is tegenwoordig pastrami. Vol van smaak en heerlijk op een sandwich. Probeer eens de Black Angus pastrami of de Wagyu pastrami. Gedroogd en dun gesneden Italiaans rundvlees wordt bressola genoemd. Zacht, mager en heerlijk bij de borrel. Traditioneel Hollands rookvlees is er van MRIJ rundvlees van Piet van den Berg. Boterzacht en huisgemaakt; de lekkerste die er is.

Soorten ham en salami

Ham is een van de meest gegeten vleeswaren. Hij komt in vele soorten: gekookt, gerookt en gedroogd. Gekookte ham van het Livar varken is een klasse apart vanwege de authentieke manier van produceren en gebruik van het beste vlees. De Italiaanse gedroogde hammen, zoals Parmaham en San Danielle ham, zijn perfect voor op brood, bij de borrel of op een huisgemaakte pizza. Een Nederlandse ham die zeker het proberen waard is, is de Pasham. Salami wordt over het algemeen ook gemaakt van varkensvlees dat op smaak wordt gebracht met diverse kruiden, zoals de salami felino en salami cacciatore. Bijzonder is de ambachtelijke Wagyu Salami, gemaakt van 100% Amerikaans Wagyu rundvlees. Deze salami is de lekkerste die je ooit zult proeven! 

Filter

Prijs

1 € - 14 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.